Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een veelzijdige tent overkapping voor bedrijf en organisatie

Een tent als overkapping is een ideale oplossing in tal van verschillende situaties. Bijvoorbeeld om een droge werkplaats te creëren voor diverse werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Daarnaast wordt de overkapping veel ingezet voor het realiseren van een droge op- en overslag. Maar ook als uitbreiding van bijvoorbeeld de stalling van voertuigen kan de tent overkapping worden ingezet. Donselaar Structures levert een accommodatie op maat voor jouw bedrijf. Van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde tent: wij leveren jouw tijdelijke bedrijfsoplossing voor een scherpe prijs én op korte termijn.

Vraag nu een offerte aan

Ontdek de voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Welke tent overkapping voldoet aan jouw wensen?

Natuurlijk heeft iedereen een andere overkapping nodig. Daarom verzorgen wij voor iedereen een overkapping op maat. Onze tent overkappingen kunnen in de breedte van 3 tot wel 40 meter breed zijn. Daarbij is de overkapping in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen. Moeten er vrachtwagens onder de overkapping hun lading lossen? Dan is de zijhoogte van maximaal 6 meter ideaal. Wij produceren al onze tenten zelf en maken daarbij jouw overkapping volledig op maat. Hierbij kan je kiezen voor extra opties zoals verlichting, aanrijdbeveiliging en ballastblokken als alternatieve grondverankering.

Tent overkapping Donselaar Structures

Een tent overkapping op korte termijn vind je bij Donselaar Structures

Wanneer willen jullie gebruik maken van de tent overkapping? In veel gevallen is de komst van de overkapping op een zo kort mogelijke termijn gewenst. Donselaar Structures is al jarenlang leverancier van bedrijfsoplossingen op maat en snapt als geen ander hoe jouw bedrijf in elkaar zit. We schakelen daarom snel en zorgen altijd voor een snelle levering van jouw tent overkapping of andere accommodatie. In de meeste gevallen kunnen we de overkapping al binnen een week bij jullie op locatie hebben staan. Want we verzorgen niet alleen de volledige productie, ook de op- en afbouw nemen we voor onze rekening.

Tent overkapping

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Een tent als overkapping huren, leasen of kopen

Donselaar Structures levert tal van accommodaties en is daarbij ook flexibel in de levering. Onze tenten zijn namelijk te huur, te lease en te koop. Bij het huren van een accommodatie bepaal je zelf de huurperiode, welke altijd tussentijds verlengd kan worden. Daarnaast kan de tent tijdens of na de huurperiode ook volledig worden overgenomen. Direct kiezen voor een (semi)permanente oplossing? Met een levensduur van maar liefst 15 jaar zijn onze hoogwaardige tenten een interessante investering. Kies voor directe koop of maak gebruik van onze leaseconstructie op maat. Op deze manier kunnen we elke ondernemer of organisatie een oplossing op maat bieden.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een tent als overkapping voor jouw bedrijf? Of het nu gaat om een snelle en goedkope los- en laadplaats of een andere accommodatie: ons team staat voor je klaar. Met accommodaties van de hoogste kwaliteit. We gebruiken namelijk altijd de beste materialen en onze tenten worden opgebouwd door een VCA-gecertificeerd team. Zo kunnen we jou als klant de beste tenten garanderen. Vraag vandaag nog een offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zit je nog met bepaalde vragen, dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ons team staat voor je klaar!

Tent overkapping

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen