Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Tent Als Klaslokaal 1

Extra ruimte op school: tent als klaslokaal.

Hoe regel je extra ruimte op school? Tent als klaslokaal! Ook op scholen moet de anderhalve metersamenleving vorm krijgen. Hoe doe je dat als ruimte vaak al schaars is? Dan creëer je genoeg ruimte om te voldoen aan de norm met een tent of tijdelijke accommodatie van Donselaar Structures.

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Les in tenten?!

Jazeker! Bij een tent denken veel mensen gelijk aan tentdoek, tentstokken en haringen. Het soort waar in normale zomers Europese campings vol mee staan. Dat zijn niet de tenten die we bij Donselaar Structures leveren. Onze tenten zijn volwaardige tijdelijke accommodaties. Deze voelen niet als een tent, maar als een gebouw. Je kunt door een ‘echte’ deur naar binnen, uit het raam kijken als je een antwoord nog niet weet op die moeilijke som en gewoon je jas uitdoen als je binnenkomt. Onze school tent voelt namelijk niet als tent. Wij bieden volwaardige tijdelijke accommodaties: van wanden met een dak tot een tent die van alle gemakken voorzien is. Wij regelen het voor je!

Tent Als Klaslokaal 2

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Outdoor onderwijs in de school tent

Outdoor? Eigenlijk niet. Onze tijdelijke accommodaties staan dan wel buiten, maar leerlingen, ouders en uw medewerkers voelen zich gewoon ‘binnen’. Dus voor echt outdoor onderwijs moeten ze nog gewoon naar buiten, op anderhalve meter afstand. Maar wat we hiermee bedoelen is dat onze tenten eenvoudig en snel op schoolpleinen of sportvelden opgebouwd kunnen worden. Wist u dat we door te werken met ballastvloeren geen enkele haring hoeven te slaan? Dat maakt het plaatsen van onze accommodaties als tijdelijk extra klaslokaal makkelijk en snel te realiseren!

Alu hal

Tijdelijk extra ruimte nodig als school

Heeft uw school tijdelijk extra ruimte nodig? Wilt u dat onderwijskundig personeel, ouders en leerlingen veilig zijn en zich veilig voelen ? Bekijk dan de mogelijkheden van Donselaar Tenten. Al meer dan 10 jaar ervaring, VCA-gecertificeerde medewerkers en al onze tenten zijn gekeurd volgens de Europese normen voor Veiligheid & Gezondheid. Onze specialisten denken graag met u mee en geven gratis en vrijblijvend advies.

Bel voor advies naar 085 – 3011 555, mail naar info@donselaarstructures.nl of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ik wil gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric