Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een tijdelijke loods snel en voordelig geregeld

Op zoek naar een tijdelijke loods voor jouw bedrijf? Via Donselaar Structures regel je gemakkelijk een tijdelijke loods bij jou op locatie. We nemen onze klanten graag zoveel mogelijk zorgen uit handen: we denken actief mee over de juiste accommodatie, regelen een snelle levering en verzorgen vervolgens het transport en de opbouw. Zo heb je als ondernemer vrijwel geen omkijken naar jouw tijdelijke accommodatie(s) en kan je je tijd besteden aan andere zaken die om je aandacht vragen. Donselaar Structures helpt jou met zorgeloos ondernemen!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tijdelijke loods bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tijdelijke loods volledig op maat

Wat voor tijdelijke loods hebben jullie nodig? Gaat het om een loods voor opslag van goederen of juist het stallen van je voertuigen? Wij leveren jouw loods op maat. Een kleine of juist grote loods: we maken een loods die past bij jouw doeleinden. Zo leveren we al accommodaties vanaf 3 meter breed tot maar liefst 40 meter breed. Daarnaast kunnen ze in de lengte per 5 meter onbeperkt verlengd worden. Zo creëer je gemakkelijk het formaat wat aan al jouw wensen voldoet. Een hoge loods nodig zodat voertuigen makkelijk in en uit kunnen rijden? Geen probleem!

Huur jouw tijdelijke loods zolang als nodig

Bij Donselaar Structures zijn we graag zo flexibel mogelijk in onze dienstverlening. Ook wat betreft de lengte van de huurperiode. Zo zijn onze accommodaties te huur vanaf 1 maand tot maar liefst 15 jaar. Hebben jullie de loods toch langer nodig dan vooraf gedacht? Geen probleem, de huurperiode kan altijd worden verlengd. Er wordt hierbij gewerkt met een vooraf afgesproken weekhuur, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Willen jullie de loods niet tijdelijk maar (semi)permanent gebruiken? Ook dat behoort tot de opties, onze accommodaties zijn namelijk ook te lease en te koop.

Tijdelijke Loods

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Jouw tijdelijke loods binnen een week op locatie

We zorgen er graag voor dat jouw loods zo snel mogelijk bij jou op locatie is. Met de loods kunnen werkzaamheden vaak weer worden hervat of überhaupt van start gaan. We verzorgen zelf de productie van onze tenten en hebben een ruime voorraad. Daardoor kunnen we snel schakelen en jouw loods altijd op korte termijn leveren. Daarbij zorgen wij voor het transport en de professionele opbouw van de loods. Dankzij het zorgvuldige werk van onze gecertificeerde medewerkers weet je zeker dat jouw loods een veilige accommodatie vormt voor al jouw werkzaamheden of andere doeleinden.

Donselaar Structures loods

Accommodaties van de hoogste kwaliteit bij Donselaar Structures

Zoek je een tijdelijke loods of andere accommodatie van hoge kwaliteit? Dan zijn wij jouw partner! Tijdens het gehele productieproces kiezen wij voor kwaliteit. De beste materialen, de slimste constructies: je kan er zeker van zijn dat we ze gebruiken. Daarnaast wordt er tijdens de productie en de opbouw altijd gewerkt volgens alle veiligheidsmaatregelen, waardoor we een zeer betrouwbare accommodatie realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden van een tijdelijke loods bij jou op locatie? Ontdek al onze verschillende opties! Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op om al jouw vragen met één van adviseurs te bespreken. We geven graag een advies op maat!

Tijdelijke Loods

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco