Over ons

Wij zijn Donselaar. Wij helpen ondernemers en bedrijven met snelle, voordelige en veilige oplossingen. Van het uitbreiden van een bedrijf tot een afgebrand pand en van capaciteitstekort tot extra ruimte vanwege overheidsregelingen. Op deze manier loop je geen omzet mis en hoef je ook geen tijdelijk of nieuw pand te bouwen. Vanaf ons eerste contact zijn we eerlijk, open en transparant. Zo komen we samen met onze opdrachtgevers tot de gewenste oplossing. 

Over Donselaar

Al meer dan 10 jaar zijn we actief in de wereld van tijdelijke accommodaties. Direct beschikbaar, laagdrempelig en snelle levering van hoge kwaliteit. We hebben niet alleen een grote voorraad tenten, maar het hele proces in eigen beheer. Vanaf de eerste tekening tot de montage op locatie hebben wij de kennis, ervaring en medewerkers in eigen huis. Zo kunnen we goed meedenken, snel schakelen en leveren tegen een scherpe prijs.

Tenthal binnen 24 uur

Kies je voor een van onze vier standaardtenten? Dan kunnen we die binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte plaatsen.  Heb je meer maatwerk nodig in grootte, ramen of andere opties?  Daar steken we meer tijd in, maar ook dan kunt u snel verder met uw bedrijfsvoering.

Kies voor Duurzaamheid
Als organisatie kiezen we voor duurzaamheid. Zo is ons bedrijfspand uitgevoerd met wel 900(!) zonnepanelen, 2 warmtepompen en maken we gebruik van elektrische heftrucks. Maar ook onze hallen zijn uitsluitend gemaakt volgens de meest duurzame specificaties. Niet alleen qua levensduur, maar ook in de mate van hergebruik. Neem hier een kijkje in ons mooie pand!

Waarom Donselaar?

  • Wij beschikken over 20.000 m2 tent uit voorraad
  • Jarenlange ervaring, realisatie van meer dan 750 projecten
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Wij verhuren voor 3 maanden tot 15 jaar
  • Wij leveren tot 6 meter zijhoogte en 40 meter vrije overspanning
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
  • VCA* en ISO9001 gecertificeerd.

Zelf vrijblijvend advies van onze specialisten?

Dat kan! We zijn per mail (industrie@donselaar.nu) , telefoon (085 3011 555), per chat of met dit contactformulier te bereiken. We denken graag vrijblijvend met je mee over de beste oplossing voor jouw situatie. Zo hoef jij nooit omzet of klanten mis te lopen door een gebrek aan ruimte.

Download onze handige brochure

Download onze handige brochure

Marien van Ginkel
Werkvoorbereiding
Jeroen Hagen
Productie medewerker
Jip Beuman
Magazijn
Iris van Ravenhorst
Marketing & Communicatie
Daniëlle van Tintelen
Marketing en Communicatie / Vormgeving
Sandra van Ramshorst
Financiële administratie
Sadé Randewijk
Crediteuren Administratie
Wesley ter Burg
Planning
Eric Britstra
Tekenaar & Constructeur
Nick Corbijn
Sales
Roy Huisman
Sales
Erik van Donselaar
Eigenaar
Remco van Ginkel
Eigenaar