Op zoek naar voorbeelden van toepassingen voor onze tijdelijke bedrijfsaccommodaties? Nieuwsgierig wat andere ondernemers deden of gewoon inspiratie opdoen? Op deze pagina vind je een aantal van onze eerdere projecten.

De projecten zijn geordend op type tent, onze T1, T2, T3, T4 en T5. 

Veelgestelde vragen

De duur van de opbouw verschilt per industriehal. Het heeft vooral te maken met de grootte van de tijdelijke industriehal. Een tenthal van 10 bij 15 meter is bijvoorbeeld in één dag op te bouwen, maar een grote tenthal van bijvoorbeeld 60 meter lang en 20 meter breed zal meerdere dagen in beslag nemen. In de meeste gevallen is een tijdelijke industriehal binnen een week opgebouwd of als het om meerdere industriehallen gaat binnen twee weken.

Ja, voor een tijdelijke industriehal heb je een vergunning nodig als deze langer dan 30 dagen blijft staan. Dit is dezelfde vergunning als bij permanente bouw, alleen is de doorlooptijd vaak korter en is het eisenlijstje minder streng. Doordat de onze industriehallen een tijdelijk bouwsel zijn, is het gemakkelijker om de vergunning rond te krijgen. Wij helpen je met de documentatie die je nodig hebt voor de vergunningsaanvraag. Denk aan technische tekeningen, een tentboek en eventueel aanvullende documentatie als dat nodig is!

Wanneer je definitief akkoord gaat met onze offerte én de vergunning hebt geregeld komen we op locatie op bezoek om alles tot op de laatste millimeter in te meten. Wil je liever dat we eerder langskomen? Laat het weten, dan komen we langs om je een passend advies te geven voordat we de offerte opmaken.