Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Bouwtent te huur

Doorwerktent

Een doorwerktent is in veel gevallen een redder in nood. Slechte weersomstandigheden, een locatie die onbruikbaar is geraakt, buitenschilderwerkzaamheden, er kunnen allerlei situaties zijn waarin een doorwerktent uitkomst biedt. In een doorwerktent kan je namelijk droog en veilig je project hervatten. Hiermee voorkom je het mislopen van omzet en kunnen deadlines behaald worden. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat er een tent op maat wordt geleverd én dat deze op korte termijn op locatie staat. Bij Donselaar Structures komt dit zeker in orde. In onze werkplaats maken we jouw aluminium tent geheel op maat. En doordat we alles zelf regelen, van vervoer tot opbouw, kunnen we ook die snelle levering garanderen!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een doorwerktent

  • Persoonlijk contact met onze adviseurs
  • Jouw doorwerktent geheel op maat gemaakt
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Een doorwerktent huren

In de meeste gevallen is een doorwerktent voor een beperkte periode nodig. Dit kan een week zijn, maar ook meerdere maanden of zelfs enkele jaren. Voor tijdelijk gebruik is een doorwerktent huren een fijne en toegankelijke oplossing. Bij Donselaar Structures bepaal je namelijk zelf de huurperiode en kan je deze tussentijds altijd verlengen. Je betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur en weet dus precies waar je aan toe bent. En het grote voordeel is dat we ook jouw gehuurde doorwerktent voor je op maat maken. Met of zonder isolatie, speciale deuren, extra ramen, we realiseren een tent die helemaal aansluit bij jouw wensen!

Meer informatie over doorwerktenten huren

Een doorwerktent kopen

Hebben jullie niet tijdelijk, maar juist (semi)permanent een doorwerktent nodig? Ook dan helpen we je aan een geschikte oplossing. Want naast het huren van onze tenten bieden we ze ook te koop aan. Wil je een doorwerktent kopen? Dan heb je de keuze tussen leasen en kopen. Waar je bij koop direct de aanschafkosten voldoet, worden deze bij lease over een langere periode verspreid. Dit is een voordeel als je bijvoorbeeld geen grote buffer hebt of deze wilt aanspreken voor andere doeleinden. Ook jouw gekochte doorwerktent wordt uiteraard volledig op maat gemaakt. Heb je bijzondere wensen? In onze werkplaats kunnen we vrijwel elke mogelijke tent realiseren. Bij Donselaar Structures koop je jouw doorwerktent op maat!

Meer informatie over doorwerktenten kopen
Doorwerktent Donselaar Structures

Zorgeloos (door)werken met onze dienstverlening

Bij Donselaar Structures maken we het jou als klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door je al het geregel zoveel mogelijk uit handen te nemen. We denken graag met je mee over de juiste tent, de juiste afmetingen en de juiste locatie. Twijfel je over de locatie? Neem dan contact met ons op om een locatiebezoek in te plannen! Maar ook tijdens het verdere proces kan je rekenen op onze persoonlijke service. We zorgen in onze werkplaats voor een tent die aan al jouw wensen voldoet. Vervolgens verzorgen we het vervoer naar en de opbouw op jouw locatie. Onze gecertificeerde medewerkers houden hierbij uiteraard de veiligheidsregels in acht. Zo staat er binnen korte termijn een hoogwaardige tent waar veilig in gewerkt kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze tenten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Inspiratie opdoen bij onze projecten

Inspiratie opdoen voor jullie doorwerktent? We hebben met Donselaar Structures al honderden ondernemers blij mogen maken met een passende oplossing. En met deze ruime ervaring kunnen we ook jou als ondernemer van een slimme en passende oplossing voorzien! Inspiratie opdoen bij de projecten die we al hebben mogen verzorgen? Bij de projecten op onze website staat ongetwijfeld een tent die jou als ondernemer aanspreekt. Dat maakt het kiezen van de juiste tent nog gemakkelijker! Benieuwd naar de specificaties van een bepaalde tent of een advies op maat nodig? Neem voor een persoonlijk advies zeker even contact op met onze adviseurs!

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric