Doorwerktent

Wij hebben de doorwerktent die past bij jouw wensen

Een doorwerktent is in veel gevallen een redder in nood. Slechte weersomstandigheden, een locatie die onbruikbaar is geraakt, buitenschilderwerkzaamheden, er kunnen allerlei situaties zijn waarin een doorwerktent uitkomst biedt. In een doorwerktent kan je namelijk droog en veilig je project hervatten. Hiermee voorkom je het mislopen van omzet en kunnen deadlines behaald worden. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat er een tent op maat wordt geleverd én dat deze op korte termijn op locatie staat. Bij Donselaar Structures komt dit zeker in orde. In onze werkplaats maken we jouw aluminium doorwerktent geheel op maat. En doordat we alles zelf regelen, van vervoer tot opbouw, kunnen we ook die snelle levering garanderen!

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

De voordelen van een doorwerktent

  • Persoonlijk contact met onze adviseurs
  • Jouw doorwerktent geheel op maat gemaakt
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41
Doorwerktent Huren 2
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Een doorwerktent kopen

Doorwerktenten zijn geschikt voor veel verschillende soorten projecten. En voor elk project kan weer een andere tent handig zijn. Daarom leveren wij vier standaard tenten. Maar omdat wij zelf al onze tenten produceren, is ook maatwerk mogelijk. We maken met plezier een tent volledig naar jouw wensen. Zo zijn onze tenten bijvoorbeeld ook te gebruiken als opslag of showroom. Heb je alleen een overkapping nodig, dan is onze T1 de overkapping die je nodig hebt. Daarnaast heb je keuze uit een tent zonder isolatiegedeeltelijke isolatie of een volledig geïsoleerde tent. Verwarming nodig? Wij leveren een passende verwarming en plaatsen deze in de tent. Hierdoor wordt er in de tent een aangename temperatuur gerealiseerd en hoeft er niemand in de kou te zitten.

Doorwerktent Huren 4

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Een doorwerktent huren

In de meeste gevallen is een doorwerktent voor een beperkte periode nodig. Dit kan een week zijn, maar ook meerdere maanden of zelfs enkele jaren. Voor tijdelijk gebruik is een doorwerktent huren een fijne en toegankelijke oplossing. Bij Donselaar Structures bepaal je namelijk zelf de huurperiode en kan je deze tussentijds altijd verlengen. Je betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur en weet dus precies waar je aan toe bent. En het grote voordeel is dat we ook jouw gehuurde doorwerktent voor je op maat maken. Met of zonder isolatie, speciale deuren, extra ramen, we realiseren een tent die helemaal aansluit bij jouw wensen!

Zorgeloos (door)werken met onze dienstverlening

Bij Donselaar Structures maken we het jou als klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door je al het geregel zoveel mogelijk uit handen te nemen. We denken graag met je mee over de juiste tent, de juiste afmetingen en de juiste locatie. Twijfel je over de locatie? Neem dan contact met ons op om een locatiebezoek in te plannen! Maar ook tijdens het verdere proces kan je rekenen op onze persoonlijke service. We zorgen in onze werkplaats voor een tent die aan al jouw wensen voldoet. Vervolgens verzorgen we het vervoer naar en de opbouw op jouw locatie. Onze gecertificeerde medewerkers houden hierbij uiteraard de veiligheidsregels in acht. Zo staat er binnen korte termijn een hoogwaardige tent waar veilig in gewerkt kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze tenten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

Bepaal zelf hoelang je onze tenten gebruikt

Hoelang is een doorwerktent nodig voor jouw bedrijf? Bij Donselaar Structures bepaal je zelf hoelang je gebruik maakt van onze tenten. Kies bijvoorbeeld voor een huurperiode van enkele maanden of meerdere jaren. Ook tussentijds verlengen van de huurperiode is altijd mogelijk. Hebben jullie behoefte aan een semipermanente oplossing? Het overnemen van onze tenten behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we de optie tot lease of koop aan. Met lease ben je direct financieel eigenaar van de tent, maar verspreid je de aankoopkosten over een langere periode. Zo zit er altijd een oplossing bij die aansluit bij jouw zakelijke wensen.

Een snelle levering zodat er geen tijd verloren gaat

Vaak heb je te maken met deadlines of bepaalde leveringen, waardoor het werk niet stil mag komen te liggen. Als geen ander begrijpen wij de dynamiek van jouw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de doorwerktent zo snel mogelijk wordt geleverd. Na een aanvraag sturen we zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Onze standaardtenten kunnen we al binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte plaatsen! Maatwerk nodig? Dan lukt het niet altijd jouw tent binnen 24 uur te leveren, maar kan je wel altijd rekenen op onze snelle service. Zo kunnen de werkzaamheden snel worden hervat en gaat er geen omzet verloren.

Deskundige opbouw van jouw tijdelijke en semipermanente accommodaties

Naast de productie van onze tenten, zorgen wij ook voor het vervoer en de opbouw van de accommodaties. Dit wordt verzorgd door onze kundige en gecertificeerde montagemedewerkers. Met hun ruime ervaring zorgen zij voor een snelle en veilige montage van onze tenten. En wist je dat onze tenten op vrijwel elke ondergrond kunnen worden opgebouwd? Zand, grind, gras of beton, wij plaatsen onze tenten zonder problemen. Twijfel je over de geschiktheid van de locatie? We kunnen altijd vooraf even bij jou op locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Duurzame doorwerktenten van de hoogste kwaliteit

Kies je voor een doorwerktent van Donselaar Structures, dan kies je voor kwaliteit. We produceren onze tenten zelf en streven daarbij altijd de hoogste kwaliteit na. Goede materialen en stevige constructies. Maar we letten bij de productie ook op duurzaamheid. Zo produceren de 900 zonnepanelen op het dak van ons pand meer dan voldoende stroom voor ons productieproces. Ook werken we met elektrische heftrucks en hebben we warmtepompen geplaatst om milieuvriendelijk te kunnen werken.

Inspiratie opdoen bij onze projecten

Inspiratie opdoen voor jullie doorwerktent? We hebben met Donselaar Structures al honderden ondernemers blij mogen maken met een passende oplossing. En met deze ruime ervaring kunnen we ook jou als ondernemer van een slimme en passende oplossing voorzien! Inspiratie opdoen bij de projecten die we al hebben mogen verzorgen? Bij de projecten op onze website staat ongetwijfeld een tent die jou als ondernemer aanspreekt. Dat maakt het kiezen van de juiste tent nog gemakkelijker! Benieuwd naar de specificaties van een bepaalde tent of een advies op maat nodig? Neem voor een persoonlijk advies zeker even contact op met onze adviseurs!

Ook het adres voor al jouw andere tijdelijke accommodaties

Wil je een doorwerktent kopen of een andere tijdelijke accommodatie? Naast doorwerktenten zijn onze tenten voor tal van andere doeleinden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een tent voor opslag, maar ook een toepassing als overkapping van een schaatsbaan. Op zoek naar een tijdelijk winkel- of bedrijfspand? Wij gaan de uitdaging graag aan! Door de strakke uitstraling misstaan onze tenten zeker niet op het bedrijfsterrein. Op zoek naar een accommodatie voor een bijzondere situatie? We realiseren samen met jou een oplossing op maat. Ook voor een doorwerktent huren kan je bij ons terecht!

Ervaar het gemak van goede dienstverlening

Doe je graag zaken met een bedrijf waarbij de dienstverlening hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Laat ons weten tegen welke uitdaging jij aanloopt. Wij regelen samen met jou een tent op maat voor jouw bedrijf. Een tent die zeer snel wordt geleverd en die staat als een huis. Neem contact met ons op of vraag via de website gemakkelijk een offerte aan, zodat we ook jouw doorwerktenten of andere bedrijfsoplossing kunnen verzorgen.