Bouwtent te huur

Doorwerktent kopen

Een doorwerktent is in veel gevallen een redder in nood. Slechte weersomstandigheden, een locatie die onbruikbaar is geraakt, buitenschilderwerkzaamheden, er kunnen allerlei situaties zijn waarin een doorwerktent uitkomst biedt. In een doorwerktent kan je namelijk droog en veilig je project hervatten. Hiermee voorkom je het mislopen van omzet en kunnen deadlines behaald worden. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat er een tent op maat wordt geleverd én dat deze op korte termijn op locatie staat. Bij Donselaar Structures komt dit zeker in orde. In onze werkplaats maken we jouw aluminium tent geheel op maat. En doordat we alles zelf regelen, van vervoer tot opbouw, kunnen we ook die snelle levering garanderen!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een doorwerktent

  • Persoonlijk contact met onze adviseurs
  • Jouw doorwerktent geheel op maat gemaakt
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Een doorwerktent kopen

Doorwerktenten zijn geschikt voor veel verschillende soorten projecten. En voor elk project kan weer een andere tent handig zijn. Daarom leveren wij vier standaard tenten. Maar omdat wij zelf al onze tenten produceren, is ook maatwerk mogelijk. We maken met plezier een tent volledig naar jouw wensen. Zo zijn onze tenten bijvoorbeeld ook te gebruiken als opslag of showroom. Heb je alleen een overkapping nodig, dan is onze T1 de overkapping die je nodig hebt. Daarnaast heb je keuze uit een tent zonder isolatiegedeeltelijke isolatie of een volledig geïsoleerde tent. Verwarming nodig? Wij leveren een passende verwarming en plaatsen deze in de tent. Hierdoor wordt er in de tent een aangename temperatuur gerealiseerd en hoeft er niemand in de kou te zitten.

Doorwerktent Donselaar Structures

Een doorwerktent huren

In de meeste gevallen is een doorwerktent voor een beperkte periode nodig. Dit kan een week zijn, maar ook meerdere maanden of zelfs enkele jaren. Voor tijdelijk gebruik is een doorwerktent huren een fijne en toegankelijke oplossing. Bij Donselaar Structures bepaal je namelijk zelf de huurperiode en kan je deze tussentijds altijd verlengen. Je betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur en weet dus precies waar je aan toe bent. En het grote voordeel is dat we ook jouw gehuurde doorwerktent voor je op maat maken. Met of zonder isolatie, speciale deuren, extra ramen, we realiseren een tent die helemaal aansluit bij jouw wensen!

Meer informatie over doorwerktenten huren

Zorgeloos (door)werken met onze dienstverlening

Bij Donselaar Structures maken we het jou als klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door je al het geregel zoveel mogelijk uit handen te nemen. We denken graag met je mee over de juiste tent, de juiste afmetingen en de juiste locatie. Twijfel je over de locatie? Neem dan contact met ons op om een locatiebezoek in te plannen! Maar ook tijdens het verdere proces kan je rekenen op onze persoonlijke service. We zorgen in onze werkplaats voor een tent die aan al jouw wensen voldoet. Vervolgens verzorgen we het vervoer naar en de opbouw op jouw locatie. Onze gecertificeerde medewerkers houden hierbij uiteraard de veiligheidsregels in acht. Zo staat er binnen korte termijn een hoogwaardige tent waar veilig in gewerkt kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze tenten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Bepaal zelf hoelang je onze tenten gebruikt

Hoelang is een doorwerktent nodig voor jouw bedrijf? Bij Donselaar Structures bepaal je zelf hoelang je gebruik maakt van onze tenten. Kies bijvoorbeeld voor een huurperiode van enkele maanden of meerdere jaren. Ook tussentijds verlengen van de huurperiode is altijd mogelijk. Hebben jullie behoefte aan een semipermanente oplossing? Het overnemen van onze tenten behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we de optie tot lease of koop aan. Met lease ben je direct financieel eigenaar van de tent, maar verspreid je de aankoopkosten over een langere periode. Zo zit er altijd een oplossing bij die aansluit bij jouw zakelijke wensen.

Een snelle levering zodat er geen tijd verloren gaat

Vaak heb je te maken met deadlines of bepaalde leveringen, waardoor het werk niet stil mag komen te liggen. Als geen ander begrijpen wij de dynamiek van jouw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de doorwerktent zo snel mogelijk wordt geleverd. Na een aanvraag sturen we zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Onze standaardtenten kunnen we al binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte plaatsen! Maatwerk nodig? Dan lukt het niet altijd jouw tent binnen 24 uur te leveren, maar kan je wel altijd rekenen op onze snelle service. Zo kunnen de werkzaamheden snel worden hervat en gaat er geen omzet verloren.

Opslagruimte Huren

Deskundige opbouw van jouw tijdelijke en semipermanente accommodaties

Naast de productie van onze tenten, zorgen wij ook voor het vervoer en de opbouw van de accommodaties. Dit wordt verzorgd door onze kundige en gecertificeerde montagemedewerkers. Met hun ruime ervaring zorgen zij voor een snelle en veilige montage van onze tenten. En wist je dat onze tenten op vrijwel elke ondergrond kunnen worden opgebouwd? Zand, grind, gras of beton, wij plaatsen onze tenten zonder problemen. Twijfel je over de geschiktheid van de locatie? We kunnen altijd vooraf even bij jou op locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Duurzame doorwerktenten van de hoogste kwaliteit

Kies je voor een doorwerktent van Donselaar Structures, dan kies je voor kwaliteit. We produceren onze tenten zelf en streven daarbij altijd de hoogste kwaliteit na. Goede materialen en stevige constructies. Maar we letten bij de productie ook op duurzaamheid. Zo produceren de 900 zonnepanelen op het dak van ons pand meer dan voldoende stroom voor ons productieproces. Ook werken we met elektrische heftrucks en hebben we warmtepompen geplaatst om milieuvriendelijk te kunnen werken.

Tijdelijke Werkruimte Huren 3

Inspiratie opdoen bij onze projecten

Inspiratie opdoen voor jullie doorwerktent? We hebben met Donselaar Structures al honderden ondernemers blij mogen maken met een passende oplossing. En met deze ruime ervaring kunnen we ook jou als ondernemer van een slimme en passende oplossing voorzien! Inspiratie opdoen bij de projecten die we al hebben mogen verzorgen? Bij de projecten op onze website staat ongetwijfeld een tent die jou als ondernemer aanspreekt. Dat maakt het kiezen van de juiste tent nog gemakkelijker! Benieuwd naar de specificaties van een bepaalde tent of een advies op maat nodig? Neem voor een persoonlijk advies zeker even contact op met onze adviseurs!

Ook het adres voor al jouw andere tijdelijke accommodaties

Wil je een doorwerktent kopen of een andere tijdelijke accommodatie? Naast doorwerktenten zijn onze tenten voor tal van andere doeleinden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een tent voor opslag, maar ook een toepassing als overkapping van een schaatsbaan. Op zoek naar een tijdelijk winkel- of bedrijfspand? Wij gaan de uitdaging graag aan! Door de strakke uitstraling misstaan onze tenten zeker niet op het bedrijfsterrein. Op zoek naar een accommodatie voor een bijzondere situatie? We realiseren samen met jou een oplossing op maat. Ook voor een doorwerktent huren kan je bij ons terecht!

Doorwerktent Huren 5

Ervaar het gemak van goede dienstverlening

Doe je graag zaken met een bedrijf waarbij de dienstverlening hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Laat ons weten tegen welke uitdaging jij aanloopt. Wij regelen samen met jou een tent op maat voor jouw bedrijf. Een tent die zeer snel wordt geleverd en die staat als een huis. Neem contact met ons op of vraag via de website gemakkelijk een offerte aan, zodat we ook jouw doorwerktenten of andere bedrijfsoplossing kunnen verzorgen.

Neem direct contact op