Een bouwtent voor jouw bedrijf

Zoek je een bouwtent? Donselaar biedt op maat gemaakte bouwtenten, perfect voor jouw werkzaamheden. Met een ruim assortiment en de vele uitbreidingsmogelijkheden voldoen we aan al jouw wensen. We leveren én bouwen de tent voor je op, zorgen voor een snelle oplossing en houden rekening met jouw specifieke behoeften. Neem contact op voor een snelle, op maat gemaakte oplossing!

De voordelen van een bouwtent van Donselaar

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een bouwtent bij Donselaar

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle bouwtenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Met wat voor bouwtent kunnen we jullie helpen?

Bouwtenten zijn er in alle soorten en maten, want de bouw is een veelzijdige sector en de werkzaamheden zijn dan ook heel divers. Of jullie nu een (door)werktent nodig hebben of een tent voor de opslag van materialen: wij hebben de tent die jullie zoeken. We leveren een tent op maat die we net zo groot kunnen maken als nodig. In de lengte zijn onze tenten namelijk per 5 meter onbeperkt te verlengen. Maar ook in de breedte leveren we maatwerk. Kies bijvoorbeeld een tent van maar liefst 40 meter breed met een vrije overspanning. Daarnaast bieden we verschillende keuzes op het gebied van isolatie. Een tent zonder isolatie, gedeeltelijk of helemaal geïsoleerd? Het kan allemaal! Dankzij de vele extra opties kan je jouw werkplaats helemaal naar wens inrichten.

Een verplaatsbare, tijdelijke of semipermanente bouwtent

Hoelang willen jullie beschikken over de bouwtent? Donselaar levert voor elk project een oplossing op maat. Zowel voor tijdelijke als semipermanente accommodaties bieden we mogelijkheden. Onze tenten zijn namelijk te huur, te lease en te koop. Als tijdelijke oplossing is het huren van een tent de beste keuze. Je kan onze tenten maar liefst 15 jaar lang huren en de huurperiode mag tussentijds altijd verlengd worden. Liever een semipermanente oplossing? Onze hoogwaardige tenten zijn een interessante investering met hun levensduur van maar liefst 15 jaar. Bekijk de mogelijkheden voor het leasen of kopen van onze tenten.

Bouwtent Donselaar Structures

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Jouw tent altijd op korte termijn geleverd

Donselaar heeft jarenlange ervaring met het leveren van tijdelijke en semipermanente bedrijfsaccommodaties. Daardoor kennen we als geen ander het belang van een snelle levering van jouw tent(en). We beschikken over een ruime voorraad waaruit we kunnen leveren, waardoor we altijd op korte termijn jouw accommodatie kunnen realiseren. In geval van spoed bouwen we jouw tent vaak al binnen een week op bij jou op locatie. Want een extra voordeel van onze tenten is natuurlijk dat we ze plaatsen waar het jou het beste uitkomt!

Donselaar Structures Bouwtent

Een persoonlijk advies voor de ideale bouwtent

Twijfel je welke tent het beste past bij jouw project? Of lijkt de ondergrond niet geschikt voor het plaatsen van een tent? Neem contact met ons op voor een advies op maat. Onze adviseurs denken mee over jouw situatie en geven advies bij het maken van alle keuzes. Ook is het mogelijk een locatiebezoek in te plannen, waarbij we bij jou op locatie langskomen. Zo kunnen we kijken wat de meest geschikte locatie is voor de tent en beantwoorden we natuurlijk al jullie vragen. Benieuwd naar een bouwtent van Donselaar Structures? Bekijk onze projecten, vraag een gedetailleerde offerte aan of neem contact met ons op.

Bouwtent kopen huren of leasen

Neem direct contact op