Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een veelzijdige tenthal huur je bij Donselaar Structures

Een tenthal huren op korte termijn? Wij leveren de tenthal die je zoekt en komen die bij jou op locatie opbouwen. In geval van spoed kan dat met onze standaardproducten zelfs al binnen 24 uur na orderbevestiging. Maar ook maatwerktenten leveren we altijd op korte termijn, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op jouw tijdelijke accommodatie. Ben je op zoek naar een ongeïsoleerde hal voor beschutting bij werkzaamheden of misschien wel een volledig geïsoleerde opslag? Wij hebben de accommodatie die je zoekt!

Vraag nu een offerte aan

Ontdek de voordelen van een tenthal huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tenthal huren voor verschillende doeleinden

Wat is de reden dat jij een tenthal zoekt? Gaat het om een vervangende accommodatie omdat de huidige locatie onbruikbaar is? Is er een overdekking van een werkplaats nodig? Organiseren jullie een evenement en zoeken jullie een strakke accommodatie? Onze tenthallen worden voor vrijwel elk denkbaar doeleinde ingezet. Van zakelijk doeleinde tot particulier gebruik, onze tenthallen hebben al honderden keren de perfecte oplossing geboden. Met onze verschillende producten kunnen we altijd inspelen op de specifieke situatie. Maar we ontwerpen ook met plezier een tent op maat vanaf de tekentafel en zijn daarmee eveneens hét adres voor bijzondere maatwerkoplossingen.

Tenthal Donselaar Structures

Een betrouwbare tenthal huren doe je bij Donselaar Structures

In de loop der jaren hebben we een enorme expertise opgebouwd op het gebied van tenthallen. En ook het team en onze productie zijn steeds verder uitgebreid. Hierdoor hebben we alle kennis in huis om jouw tent van ontwerp tot opbouw te realiseren. Uiteraard gebruiken we bij de productie van onze tenten uitsluitend materiaal van hoge kwaliteit. Onze producten voldoen dan ook altijd aan de geldende Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens DIN-norm 4102B1 en bevat elke tent een tentboek met alle technische informatie. De montagemedewerkers die de tent opbouwen zijn VCA-gecertificeerd en houden tijdens het werken alle veiligheidsregels in acht. Zo wordt ieders veiligheid gegarandeerd.

Tenthal DonselaarStructures

”Toen wij met zeer grote spoed een opslagtent nodig hadden om een extra productie run op te vangen, kwam ik in contact met Donselaar tenten.
Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan en ik werd behoorlijk verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

– Dennis Spierings, Knauf

Jouw tenthal huren, leasen of kopen

Wil je een tenthal tijdelijk gebruiken, dan is huren een slimme oplossing. Huur je één van onze producten, dan bepaal je zelf de lengte van de huurperiode. Deze tussentijds aanpassen is geen enkel probleem. Ben je echter op zoek naar een semipermanente oplossing of bevalt de gehuurde tent zo goed dat je deze wilt houden? Maak dan gebruik van onze mogelijkheden tot lease of koop. Bij een tenthal kopen ben je vanzelfsprekend direct eigenaar, met leasen spreid je kosten over een langere periode. Je profiteert dan wél direct van alle voordelen en bent vanaf het begin economisch eigenaar van de tent. Advies nodig? We denken graag mee!

Tenthal huren

Maak kennis met Donselaar Structures

We begeven ons inmiddels alweer meer dan 10 jaar in de wereld van tijdelijke accommodaties. Laagdrempelig, hoge kwaliteit, een snelle levering, het zijn waarden die we dagelijks in de praktijk brengen. Maar door onze lange ervaring kan je ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend advies. Onze adviseurs denken graag mee welke tenthal het beste past bij jouw situatie. Een eerlijk en deskundig advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze verschillende tenthallen en vraag vandaag nog de offerte aan van jouw ideale tent!

Tenthallen te huur

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric