De vernieuwde Romneyloods

Een tijdelijke loods met een permanente feeling

Of je nu extra opslagruimte nodig hebt voor je bedrijf, een werkruimte voor je projecten of een tijdelijke oplossing voor evenementen, onze vernieuwde Romneyloods is een flexibele keuze. We bieden afmetingen van 10 tot wel 30 meter breed. Onze semipermanente loodsen zijn onbeperkt te verlengen per 5 meter. Daarnaast zijn er altijd aanpassingsmogelijkheden om de Romneyloods aan jouw specifieke behoeften te voldoen.


Voordelen van een Romneyloods

  • Te plaatsen op bijna elke ondergrond
  • Huren mogelijk vanaf 36 maanden 
  • Constructie op maat geleverd
  • Sneller vergunningstraject dan bij permanente bouw

Offerte aanvragen

Romneyloods flexhal

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze alternatieven voor een RomneyloodsT4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

Een Romneyloods kopen

Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van onze vernieuwde Romneyloods een verstandige keuze kan zijn. Hier zijn enkele voordelen van het bezitten van onze Flexhal:

  1. Veelzijdigheid: Semipermanente hallen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt voor je bedrijf, een werkruimte voor je projecten, een overdekte ruimte voor evenementen of zelfs als een tijdelijke accommodatie, onze loods kan aan deze behoeften voldoen.
  2. Duurzaamheid: Semipermanente romneyloodsen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en hebben een stevige aluminium of stalen constructie. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en bieden langdurige bescherming voor jouw bezittingen. Alle materialen in onze loodsen kunnen hergebruikt worden in andere tijdelijke constructies.
  3. Aanpasbaarheid: Onze Flexhallen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke vereisten. Ze zijn te produceren in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast met extra functies en accessoires, zoals deuren, ramen, aanrijdbeveiliging en verlichting. Op deze manier kun je een tijdelijke loods creëren die perfect past bij jouw behoeften en voorkeuren.
  4. Snelle installatie: Het kopen van een vernieuwde Romneyloods biedt het voordeel van een snelle installatie. In vergelijking met traditionele gebouwen kan een semipermanente loods relatief snel worden opgezet, wat tijd en kosten bespaart. Zo hebben we voor Vrumona binnen drie weken bijna 3.000 m2 aan extra opslag gecreëerd.

Al met al biedt het kopen van onze vernieuwde Romneyloods flexibiliteit, duurzaamheid en aanpasbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor verschillende zakelijke behoeften.

Romneyloods Flexhal Semipermanent
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Laat jouw ideale Romney loods plaatsen

Bij Donselaar Structures streven we ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Onze ervaren en gekwalificeerde montagemedewerkers zorgen voor een vakkundige installatie van jouw semipermanente Flexhal, waarbij ze rekening houden met jouw wensen en zorgen voor een probleemloze ervaring.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige opslag- of werkruimteoplossing, is de Flexhal een ideale keuze voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw opslag- en werkruimtebehoeften.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab