Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid
Veilig én met plezier werken staan bij ons op een gedeelde eerste plaats. In ons beleid, handelen en onze werkomgeving staat veiligheid centraal. Zo voldoen onze tenten aan alle Europese brand- en veiligheidseisen. Ze zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. En ze zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech conform NEN 8020-41. Dit Tentboek bevat alle constructieberekeningen en technische informatie. 

Daarnaast garanderen we uw en onze veiligheid door onze medewerkers te scholen. Onze montagemedewerkers zijn VCA-gecertificeerd. En ze dragen en hanteren alle verplichte beschermingsmiddelen.

Bekijk al onze tenten

Specificaties
Al onze tenten worden uitgerust met PVC zeildoek: Europees UV-bestendig en brandvertragend volgens DIN 4102-B1, M2, BS 5438/7837; USA NFPA701.
Ons aluminium beschikt over de hoge kwaliteitsklasse 6082T6 en is Europees geanodiseerd. Sandwichpanelen 40mm dik, standaard brandklasse B2-S2-D0, Isolatiewaarde van Rc = 1,80 m2.k/W. Het gebruikte staalwerk is gelast volgens de NEN-1090 norm.

Kwaliteit
Van boven tot onder stralen onze tenten kwaliteit uit. Of u nu door een tentdeur loopt, de wind u om de oren waait of uw vrachtwagen onder een tijdelijke overkapping zet: onze tenten zijn betrouwbaar en sterk. Met onze tenten weet u zeker dat u het neusje van de zalm te pakken heeft. En dat ook nog eens supersnel geleverd, met de garantie dat de tent op uw wensen is afgestemd.

  • Onze tenten voldoen aan alle normen en eisen
  • Onze medewerkers zijn gecertificeerd
  • Hoge kwaliteitstenten

Meer weten? Neem contact op

NEN-logo

Logo VCA

logo-TVD