Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit: onze prioriteit

Bij ons staan werkplezier, veiligheid en kwaliteit voorop. Veilig werken zit in ons DNA, en het vormt de kern van ons beleid, onze werkomgeving en onze dagelijkse handelingen. Onze tijdelijke industriehallen zijn niet alleen veilig, maar stralen ook kwaliteit uit, van boven tot onder. Ze zijn betrouwbaar, sterk, naar wens aan te passen en snel geleverd.

Tenthallen die voldoen aan Europese veiligheidsnormen

Onze tenthallen zijn niet alleen ruim en veelzijdig, maar voldoen ook aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. De tenthallen zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie.

Constructieve toetsing volgens NEN-EN 1990 voor Flexhal semivast

De T5 Flexhal semivast voldoet eveneens aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en is goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. De T5 is constructief getoetst volgens NEN-EN 1990 (bouwbesluit) om veiligheid te garanderen.

Gecertificeerde VCA montagemedewerkers

Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en dragen alle verplichte hoogwaardige beschermingsmiddelen. We blijven investeren in scholing en cursussen, zodat we zowel jouw veiligheid als die van ons team kunnen waarborgen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

NEN-logo

Logo VCA

logo-TVD