Ontdek alle mogelijkheden van een magazijntent

Interesse in het huren of kopen van een magazijntent? Je kan met deze veelzijdige accommodaties alle kanten op! De tenten van Donselaar Structures zijn de oplossing voor het ruimtegebrek in jouw bedrijf. Tijdelijk extra opslagruimte nodig of juist een semipermanente uitbreiding van jouw opslagcapaciteit? Wij verzorgen het allemaal met plezier! We maken elke magazijntent op maat en leveren altijd weer de hoogste kwaliteit. Zo kan je bij onze tenten vertrouwen op een levensduur van maar liefst 15 jaar. Maak kennis met de vele mogelijkheden bij Donselaar Structures.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Ook voor jouw volledig geïsoleerde magazijntent

Vraag je je af of een tent wel geschikt is voor de opslag van voor jouw licht temperatuurgevoelige producten? Onze volledig geïsoleerde tenten zijn dat zeker! Deze tenten beschikken namelijk over een geïsoleerd dak in combinatie met geïsoleerde wanden. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor de opslag van (licht) temperatuurgevoelige producten. Je kan zelfs kiezen voor verwarming in de tent, waardoor er een aangename temperatuur kan worden gerealiseerd. Ook fijn voor de medewerkers die dagelijks in de tent moeten werken. Op zoek naar een volledig geïsoleerde magazijntent? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Werktent van Donselaar in gebruik

Jouw tent volledig op maat gemaakt

Een volledig op maat gemaakte tent, die volledig past bij al jouw wensen: dat is wat wij leveren. Zowel in de breedte, lengte als hoogte bepaal je zelf hoe jouw tent eruit komt te zien. Daarbij heb je ook keuze uit opties als harde wanden, extra ramen of speciale deuren. Op de website zie je de producten die wij het meest leveren. Maar ook voor volledig maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten we in onze werkplaats ook voor jouw bedrijf de ideale tent te realiseren!

Tijdelijke Opslaghal Huren 2

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Huur, lease of koop jouw magazijntent

Hoelang wil je gebruik maken van onze prachtige aluminium tenten? Zowel voor huur als koop ben je bij ons aan het juiste adres. Huren kan al vanaf één maand tot een periode van wel 15 jaar! Liever zelf eigenaar van de tent? Dan bieden we ook de optie om een tent te leasen. Je betaalt de tent af in termijnen, waardoor je geen eenmalige grote uitgave hoeft te doen, maar de investering kan spreiden. Zo behoud je je financiële buffer en profiteer je direct van alle voordelen van jouw tent! Meer informatie over alle mogelijkheden? Onze adviseurs zitten voor je klaar.

Een werktent van Donselaar in gebruik als opslag

Een advies op maat voor jouw bedrijf

We vinden het belangrijk dat jij helemaal tevreden bent met jouw magazijntent én onze service. Van begin tot eind staan we dan ook voor je klaar. Met een advies op maat, een vrijblijvend prijsvoorstel en eventueel zelfs een bezoek bij jou op locatie! Jouw ideale tent gevonden? Wij zorgen voor een snelle productie, waardoor onze tenten in de meeste gevallen al binnen een week op locatie staan. Ook wat betreft de montage en eventuele demontage hoef je je geen zorgen te maken: dit wordt geregeld door ons ervaren en gecertificeerde team. Donselaar Structures levert hoge kwaliteit en ontzorgt jou volledig!

Ik wil advies op maat
Werkruimte Huren 4

Neem direct contact op