Snelbouwloods

Eenvoudige constructie, snel bij jou op locatie

Waarom kiezen tussen snelheid en kwaliteit als beide mogelijk zijn? Voor onze snelbouwloodsen combineren we hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken, zodat jij kunt vertrouwen op duurzaamheid en stevigheid voor jouw kostbare goederen en voertuigen. Zonder de noodzaak van een traditionele fundering is een snelbouwloods een duurzame, flexibele en kostenbesparende opslagoplossing.

Voordelen van een snelbouwloods:

  • Sneller een vergunning dan bij permanente bouw 
  • Volledig voorzien van deuren, ramen en dakgoten
  • Naar wens aan te passen en uit te breiden
  • Binnen een week opgebouwd op jouw locatie

Contact opnemen

Snelbouw Loods Stalen Hal

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze snelbouwloodsenT4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

De snelbouwloods aangepast aan jouw locatie

Dankzij vooruitstrevende constructietechnieken is de montage van onze snelbouwloodsen niet alleen eenvoudig maar ook snelle en efficiënt. Zowel een traditionele fundering als graafwerkzaamheden zijn niet noodzakelijk. Dit resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen tijdens het bouwproces. Tegelijkertijd ben je verzekerd van een hoogwaardige en duurzame opslagruimte, een investering die zichzelf terugverdient.

Modulair ontwerp

Onze tenthallen en loodsen onderscheiden zich door hun flexibele modulaire ontwerp. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u kiezen voor een breedte variërend tussen de 10 en 30 meter en heeft u de mogelijkheid om onbeperkt per 5 meter te verlengen. Hierdoor is maatwerk altijd mogelijk.

Geen fundering

Zoek je een oplossing die zowel praktisch als veilig is voor jouw waardevolle goederen? Onze snelbouwloodsen hebben geen traditionele fundering nodig, maar bieden toch de stabiliteit en veiligheid van de hoogste normen. Daarnaast bieden ze optimale bescherming tegen diverse weersomstandigheden.

snelbouwloods-flexhal-vrumona
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Vergunning snelbouwloods minder streng

Een snelbouwloods wordt beschouwt als een tijdelijke structuur. Hier heb je een omgevingsvergunning voor nodig, maar de eisen hiervoor zijn in de meeste gevallen minder streng. Dit is wel afhankelijk van factoren zoals de grootte van de loods, de locatie en het beoogde gebruik.

Bij het aanvragen van een vergunning voor een snelbouwloods zijn verschillende documenten nodig, zoals bouwtekeningen, technische specificaties en een beschrijving van het beoogde gebruik. Het is belangrijk om deze informatie nauwkeurig en volledig te verstrekken. Donselaar Structures zorgt voor de juiste documenten om het vergunningsproces soepel te laten verlopen.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Snelbouwloods als opslag of tijdelijk kantoor

Je kunt de snelbouwloods voor meerdere doeleinden gebruiken. Door het stalen profiel en de sandwichpanelen dak- en wandbekleding is deze loods ook zeer geschikt als tijdelijk kantoor, werkplaats en opslag. De loods is volledig geïsoleerd dus er kan een aangenaam werkklimaat gecreëerd worden of temperatuurgevoelige goederen kunnen op de gewenste temperatuur opgeslagen worden. Bekijk ook eens de loods die we bij Wemmers Transport hebben opgebouwd of de opslagunits voor Van Leeuwen Vastgoed.

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in onze snelbouwloods? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! We zetten alle kosten op een rijtje, voor zowel de huur, koop als lease mogelijkheid. Zo heb jij een goed beeld van wat voor jou de beste financiële optie is.

Heb je eerst nog wat meer informatie nodig of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze adviseurs of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen!