Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een werktent op maat voor uw bedrijf

Een werktent is een gemakkelijke oplossing voor uw ruimtegebrek. De tenten van Donselaar Structures kunnen zowel tijdelijk als semipermanent worden geplaatst. Zo heeft u een gemakkelijke oplossing voor uw ruimtegebrek en is er niet teveel geld mee gemoeid. Het bouwen van extra werkruimte kost tijd en geld. Daarnaast moet er vaak veel geregeld worden als u wilt bijbouwen op uw bedrijfsterrein. Een werktent ondervangt al deze nadelen en is daardoor een veel gekozen oplossing door veel verschillende bedrijven. Zonder veel gedoe een passende oplossing creëren, dat wilt u toch ook?

Werktent huren

Voor enkele maanden tot jaren beschikken over een werktent? Huur dan één van onze werktenten! Het huren van een werktent kan vanaf 1 maand tot wel 15 jaar. Zo is het ook mogelijk de tent semipermanent te gebruiken. U betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur. En tussentijds de huurperiode verlengen? Dat is altijd mogelijk! Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u beschikt u over uw eigen werktent. Ook voor het huren maken we uw werktent natuurlijk op maat. Bekijk dus welke van onze werktenten past bij uw situatie of geef uw wensen aan ons door.

Lees meer over werktenten huren

Werktent kopen

Onze werktent gebruiken als (semi)permanente oplossing? Dat kan! Met het leasen of kopen van onze werktenten investeert u in een veelzijdige en kwalitatieve accommodatie voor uw bedrijf. Kiest u voor lease, dan spreidt u de aanschafkosten over een langere periode. Zo profiteert u wel direct van alle voordelen en behoudt u uw liquide positie. In overleg maken we voor u de werktent die precies past bij uw gebruiksdoel. Van overkapping tot volledig geïsoleerde werktent, we bieden u graag een oplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Lees meer over werktenten kopen

De voordelen van een werktent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Kies de werktent die past bij uw bedrijf

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij vier standaard tenten in ons assortiment. Wilt u alleen een overkapping laten plaatsen of gaat uw voorkeur juist uit naar een volledig geïsoleerde werktent? Tussen onze tenten zit ongetwijfeld de tent die past bij uw doeleinden. Uiteraard is er nog veel maatwerk mogelijk als u eenmaal een keuze heeft gemaakt. Zo bepaalt u zelf wat voor afmetingen de tent heeft. Zowel de hoogte, breedte als lengte zijn variabel. Daarnaast heeft elke tent verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rol- of overheaddeuren, verlichting, aanrijdbeveiliging en verwarming.

Een werktent van Donselaar in gebruik als opslag

Bij Donselaar Structures krijgt u de hoogste kwaliteit

Een werktent wordt intensief gebruikt en daarom is kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Bij al onze werktenten kunt u dan ook rekenen op hoge kwaliteit. Alle tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. In het Tentboek van iedere tent staan alle constructieberekeningen en technische informatie. De montagemedewerkers die de tenten voor u op- en afbouwen zijn allen VCA  gecertificeerd. Door onze investering in scholing en cursussen kunnen we ieders veiligheid garanderen.

Bekijk onze producten

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Werktent van Donselaar in gebruik

Volledig ontzorgd met een werktent van Donselaar Structures

Ons team zet zich er voor in om u van alle zorgen te ontzien. Zo denken we graag met u mee zodat u de tent krijgt die aan al uw wensen voldoet. Doordat we de productie in eigen beheer hebben, kunnen we u een optimale service bieden. Van een tent op maat tot een snelle opbouw op locatie. Ook het transport en de opbouw van de tenten worden geheel door ons uit handen genomen. Heeft u snel een tent nodig? Vaak bouwen we al een week na de orderbevestiging de tent op uw terrein op.

Werktent voor opslag gebruikt

Koop of huur de werktent van uw wensen

Wilt u een werktent huren voor een langere periode? Bij ons huurt u een tent vanaf 1 maand tot wel 15 jaar. Ook tijdens de huurperiode kan deze gemakkelijk worden verlengd. Zo heeft u voor de komende jaren geen zorgen meer over uw werkplaats. Liever een werktent kopen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.  In overleg maken we voor u de werktent die precies past bij uw gebruiksdoel. Van overkapping tot volledig geïsoleerde werktent, we bieden u graag een oplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Vraag nu een offerte aan

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco