Werktent

Lees hier meer over werktenten bij Donselaar Structures

Een werktent is een gemakkelijke oplossing voor uw ruimtegebrek. De tenten van Donselaar Structures kunnen zowel tijdelijk als semipermanent worden geplaatst. Zo heeft u een gemakkelijke oplossing voor uw ruimtegebrek en is er niet teveel geld mee gemoeid. Het bouwen van extra werkruimte kost tijd en geld. Daarnaast moet er vaak veel geregeld worden als u wilt bijbouwen op uw bedrijfsterrein. Een werktent ondervangt al deze nadelen en is daardoor een veel gekozen oplossing door veel verschillende bedrijven. Zonder veel gedoe een passende oplossing creëren, dat wilt u toch ook?

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

De voordelen van een werktent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Een werktent kopen voor tal van toepassingen

Er zijn legio redenen om een werktent te kopen. Zo kan er ruimtetekort ontstaan door groei van het bedrijf, maar het kan ook gaan om vervangende ruimte in geval van calamiteiten. Onze werktenten zijn overal voor in te zetten. Door onze verschillende modellen – van alleen een overkapping tot volledig geïsoleerde tent – zit er altijd één bij die aan jouw wensen voldoet. Natuurlijk kan je de tenten ook voor meerdere gebruiksdoelen inzetten. De ene dag een werkplaats, de volgende dag een opslag? We denken graag mee over de tent die perfect in jouw plaatje past!

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Een standaardtent of een werktent helemaal op maat gemaakt

Bij Donselaar Structures heb je verschillende keuzes. Zo kan je kiezen uit één van onze standaardtenten, waarbij je zelf zaken als maatvoering bepaalt. Is er voor jouw bedrijf een echte maatwerkoplossing nodig? Dan gaan we ook daar graag voor aan de slag! Van een ontwerp op de tekentafel tot de montage van de tent bij jou op locatie: we hebben alle kennis en middelen in eigen huis. Zo kunnen we altijd een tent leveren die voldoet aan al jouw wensen. Denk aan opties als bijzondere deuren, speciale maatvoeringen of het gebruik van bijzondere materialen: wij maken jouw tent op maat!

Werktent huren

Voor enkele maanden tot jaren beschikken over een werktent? Een werktent huren is dan de ideale oplossing! Het huren van een werktent kan vanaf 1 maand tot wel 15 jaar. Zo is het ook mogelijk de tent semipermanent te gebruiken. U betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur. En tussentijds de huurperiode verlengen? Dat is altijd mogelijk! Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u beschikt u over uw eigen werktent. Ook voor het huren maken we uw werktent natuurlijk op maat. Bekijk dus welke van onze werktenten past bij uw situatie of geef uw wensen aan ons door.

Profiteer van onze complete zorg: van begin tot eind

Als ondernemer ben je al druk genoeg. Hoewel er bij een werktent natuurlijk over bepaalde zaken moet worden nagedacht, nemen we je verder zoveel mogelijk werk uit handen. Zo denken we graag mee over de tent die past bij jouw uitdaging. We nemen je wensen met je door en gebruiken onze ervaring om tot een passend advies te komen. We komen zelfs desgewenst bij jou op locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor (het opbouwen van) een tent. Door het gebruik van een zwaarlastvloer of ballastblokken, kunnen onze tenten op vrijwel elke ondergrond worden opgebouwd!

Een tent met bijpassende tentvloer

Niet alleen een werktent koop je bij ons, we leveren uiteraard ook met plezier jouw bijpassende tentvloer. Als een werktent op een verharde ondergrond wordt opgebouwd, is een tentvloer niet altijd nodig. Er kunnen echter zaken meespelen zoals een natte ondergrond door regenval, waardoor ook bij een verharde ondergrond een tentvloer noodzakelijk kan zijn. We hebben verschillende tentvloeren te koop, waaronder een zwaarlastvloer, ook wel systeemvloer genoemd. Deze vloer wordt tevens gebruikt als verankering van de tent, waardoor er geen verdere verankering nodig is. Een tentvloer nodig? We adviseren graag over een passende vloer!

Kies de werktent die past bij uw bedrijf

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij vier standaard tenten in ons assortiment. Wilt u alleen een overkapping laten plaatsen of gaat uw voorkeur juist uit naar een volledig geïsoleerde werktent? Tussen onze tenten zit ongetwijfeld de tent die past bij uw doeleinden. Uiteraard is er nog veel maatwerk mogelijk als u eenmaal een keuze heeft gemaakt. Zo bepaalt u zelf wat voor afmetingen de tent heeft. Zowel de hoogte, breedte als lengte zijn variabel. Daarnaast heeft elke tent verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rol- of overheaddeuren, verlichting, aanrijdbeveiliging en verwarming. Hierdoor kan de alu tent dienen van doorwerktent tot opslagtent.

Bij Donselaar Structures krijgt u de hoogste kwaliteit

Een werktent wordt intensief gebruikt en daarom is kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Bij al onze werktenten kunt u dan ook rekenen op hoge kwaliteit. Alle tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. In het Tentboek van iedere tent staan alle constructieberekeningen en technische informatie. De montagemedewerkers die de tenten voor u op- en afbouwen zijn allen VCA  gecertificeerd. Door onze investering in scholing en cursussen kunnen we ieders veiligheid garanderen.

Volledig ontzorgd met een werktent van Donselaar Structures

Ons team zet zich er voor in om u van alle zorgen te ontzien. Zo denken we graag met u mee zodat u de tent krijgt die aan al uw wensen voldoet. Doordat we de productie in eigen beheer hebben, kunnen we u een optimale service bieden. Van een tent op maat tot een snelle opbouw op locatie. Ook het transport en de opbouw van de tenten worden geheel door ons uit handen genomen. Heeft u snel een tent nodig? Vaak bouwen we al een week na de orderbevestiging de tent op uw terrein op.

Altijd een persoonlijk en deskundig antwoord op jouw vragen

Donselaar Structures is al jarenlang actief in de wereld van tijdelijke bedrijfsaccommodaties. In deze jaren hebben we een schat aan ervaring opgebouwd, die we graag inzetten om jou zo goed mogelijk te helpen! Zo kan je altijd terecht bij onze specialisten voor een eerlijk, snel en deskundig advies. Twijfels over de juiste tent, de locatie of hebben jullie met grote spoed een oplossing nodig? We staan je graag te woord! Neem dus gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons tijdens kantoortijden.

Jouw werktent binnen no-time op locatie

Wij hebben onze hele productie in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan voor jou? Naast de hoge kwaliteit kunnen we onze tenten altijd snel leveren. We hebben een zeer ruime voorraad, waardoor we de standaardtenten altijd op korte termijn leveren. Maar ook voor een maatwerktent gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Dankzij de korte lijnen in ons bedrijf kunnen we snel schakelen en jou altijd snel van een passende oplossing voorzien. Een werktent kopen op korte termijn? Geen probleem bij Donselaar Structures!

Vraag vandaag nog jouw persoonlijke offerte aan

Weet je al precies welke tent voldoet aan jouw wensen? Vraag dan gemakkelijk een offerte op maat aan. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte toe, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Want een extra voordeel van onze eigen productielijn is dat we de prijzen scherp kunnen houden! Zo vind je bij ons volledige service, van ontwerp tot montage bij jou op locatie, voor een voordelige prijs! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!