Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ziekenhuis Tent 1

Ziekenhuis Tent – Corona update.

In verband met de huidige ontwikkelingen hebben wij de komende periode extra mogelijkheden voor tijdelijke accommodaties gerealiseerd. Als bedrijf willen we bijdragen aan het draaiende houden van onze samenleving. Van ziekenhuistent voor extra capaciteit tot tijdelijke bedrijfshal voor extra werkruimte – Donselaar Structures staat voor je klaar.

Wat kan Donselaar Structures voor je betekenen?

Wij hebben veel extra capaciteit in onze semi-permanente aluhallen. Dit zijn tenten die eruit zien en voelen als een ‘echte’ ruimte. Dit geeft je bezoeker of werknemer meer vertrouwen dan een tent-tent. We kunnen onze aluhallen volledig geconditioneerd en met compleet geisoleerde zijwanden en daken leveren. Compleet met bouwboek volgens alle Europese richtlijnen. Naast onze standaard veiligheidsvoorschriften volgen we in deze tijd ook alle voorschriften van het RIVM.

Ziekenhuis Tent 2

Onze ervaring met tijdelijke tenten en accommodaties

Als Donselaar Structures hebben we meer dan 20.000 m2 Alutent op voorraad. We leveren deze tenten van 3 tot 25 meter breed en in lengtes vanaf 5 meter.Na deze 5 meter is de aluhal onbeperkt te verlengen. De afgelopen jaren mochten we deze inzetten bij projecten van verschillende soorten opdrachtgevers.

Wij kunnen onze tijdelijke accommodaties in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren en monteren. We werken vaker onder druk, bijvoorbeeld na brand bij ondernemers of in de evenementenbranche. Hierdoor hebben we als team veel ervaring met snel schakelen en onder druk presteren. In ons handelen volgen we de richtlijnen en adviezen van het RIVM, deze houden we nauwlettend in de gaten. Als het nodig is, passen we onze werkwijze aan. Daarnaast werken we met strenge veiligheidsvoorschriften die onze branche voorschrijft. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen: onze accommodaties staan als een huis.

Ziekenhuis Tent 3

Ziekenhuistent of andere tijdelijke accommodatie nodig?

Ons team zit voor je klaar op 085 3011 555. We pakken je aanvraag direct op, zowel binnen als buiten normale werktijden. We doen wat we kunnen en helpen waar nodig. Vraag hieronder direct een offerte aan of  neem contact op met een van onze specialisten. 

Offerte aanvragen
Ziekenhuis Tent 4

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric