Professionele werktent huren Woudenberg

Vind jouw warehousetent bij Donselaar Structures

Een professionele en veelzijdige warehousetent? Je vindt hem in het ruime assortiment van Donselaar Structures. Een kleiner warehouse of juist enorme hallen: wij leveren jouw tenten op maat. En door de hoge kwaliteit van onze tenten kan je hier onbezorgd al jouw producten opslaan. Ze doorstaan namelijk weer en wind. Op korte termijn op zoek naar een passende oplossing? Ook daarmee helpen we je graag! Met onze ruime voorraad en door snel te schakelen kunnen we ook jouw warehouse tent altijd snel op locatie komen opbouwen. Zo kunnen de bedrijfsprocessen zo snel mogelijk worden hervat!

De voordelen van een warehousetent van Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw warehouse
  • Altijd een snelle levering van jouw warehouse tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een warehouse tent kopen

Op zoek naar een semipermanente oplossing voor jouw warehouse? Een warehouse tent kopen is een financieel toegankelijke, snelle en praktische oplossing. Het kopen van een tent is namelijk veel sneller dan het bouwen van een nieuw pand. We kunnen jouw tent al binnen een week op locatie komen opbouwen! Daardoor bespaar je met het kopen van een warehouse tent op tijd en kosten. En met onze leaseconstructie is het ook mogelijk de investering over een langere periode te spreiden. Een ander groot voordeel is dat we jouw warehouse helemaal op maat maken. Een extra hoge tent zodat al jouw voertuigen gemakkelijk in en uit kunnen rijden? Geen probleem! Een warehouse tent met volledige isolatie of met transparante wanden? We denken graag mee over jouw ideale tent en leveren de tent die past bij jouw persoonlijke situatie.

Meer informatie over warehousetenten kopen
Warehouse Tent Kopen

Een warehouse tent huren

Is er een tijdelijk warehouse probleem? Dan is het huren van een warehouse tent een uitkomst. Onze warehouse tenten huur je namelijk voor de periode die jij zelf bepaalt. Een tent nodig voor enkele maanden of meerdere jaren? Het kan allemaal! Daarbij huur je altijd een tent die past bij jouw situatie. We maken de tent namelijk op maat, zodat hij past bij jouw doeleinden. En door de mogelijkheid de tent in de lengte onbeperkt te verlengen, maken we jouw warehouse tent net zo groot als je wilt. Voor zowel een kleine als grote warehouse tent ben je bij ons aan het juiste adres. Kan je de warehouse tent na gebruik niet meer missen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid de tent tegen gunstige voorwaarden over te nemen!

Alle informatie over warehousetenten huren
Professionele werktent huren Woudenberg

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Jouw professionele warehousetent snel geleverd

In de logistieke wereld is snel schakelen van groot belang. Voorraden moeten tijdig worden aangevuld, zonder vertraging. Het missen van een goed warehouse kan al snel voor problemen zorgen. Bij Donselaar Structures begrijpen we dit als geen ander. Omdat we onze eigen productietak hebben en een grote voorraad, kunnen we altijd snel schakelen. Met onze korte lijnen zorgen we ervoor dat we ook voor jouw bedrijf een snelle oplossing op korte termijn leveren. Vaak staat jouw warehousetent binnen een week na de orderbevestiging al bij jou op locatie! Neem vandaag nog contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Een betrouwbare partner met veel ervaring

In de afgelopen jaren hebben we al voor honderden ondernemers een tijdelijke of semipermanente bedrijfsoplossing mogen verzorgen. Door onze ruime ervaring in tal van verschillende situaties kunnen we ook in jouw bedrijf advies geven over een passende oplossing. Vind je het fijn als we langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van een warehousetent? Laat het aan ons weten en we plannen een bezoek in. Ook voor advies met betrekking tot de juiste tent voor jouw wensen helpen we je uiteraard graag. Weet je al precies welke tent en welke maat past? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Warehouse Tent Kopen

Neem direct contact op