Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Vind jouw sportaccommodatie tent bij Donselaar Structures

Op zoek naar een mooie tent als sportaccommodatie? Donselaar Structures levert jouw tent op maat! Of het nu gaat om het overdekken van een schaatsbaan, tennisbaan of paardenbak. De mogelijkheden voor het realiseren van een sportaccommodatie met onze tenten zijn eindeloos. Door de ruime keuze in maatvoering van onze tenten is er altijd een geschikte optie die past bij jouw wensen. En bij Donselaar Structures wordt jouw tent altijd op korte termijn geleverd! Met wat voor tijdelijke of semipermanente accommodatie kunnen we jou helpen?

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

De veelzijdigheid van een tent als sportaccommodatie

Een tent als sportaccommodatie is een snelle en handige oplossing voor veel verschillende sporten. Waar bij het realiseren van een semipermanente overkapping veel tijd verloren gaat aan regelwerk en de bouw, is een tent binnen korte tijd gerealiseerd. Hierdoor kan je snel inspelen op zaken als slechte weersvoorspellingen. Zowel de productie als het plaatsen van de tent is zo geregeld! Daarnaast kan een tent helemaal worden aangepast aan jouw wensen. Zowel qua breedte, lengte als hoogte. Maar ook op het gebied van isolatie is er volop keuze. Met een tent realiseer je exact die overdekte sportaccommodatie die je voor ogen hebt.

sportaccommodatie tent

Een sportaccommodatie op maat

Afhankelijk van het gebruiksdoel, maken wij jouw tent helemaal op maat. Een kleinere tent nodig voor het overdekken van één tennisbaan? Of willen jullie een tent inzetten voor het overdekken van een groot sportevenement? Door de verschillende mogelijkheden in maatvoering is er veel mogelijk. Denk aan een breedte tussen de 3 en 40 meter en een lengte die per 5 meter onbeperkt te verlengen is! Zo overdek je niet alleen de sporters zelf, maar kan je ook het publiek een droge plaats bieden. Sommige sporten gaan nogal de hoogte in. Onze tenten kunnen tot maar liefst 6 meter hoog worden gebouwd en voor sommige sporten is die hoogte mooi meegenomen.

sportaccommodatie tent

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Een tijdelijke of semipermanente sportaccommodatie tent

Hoelang willen jullie gebruik maken van jullie overdekte sportaccommodatie? Of het nu gaat om één evenement of juist een semipermanente oplossing: Donselaar Structures is jouw partner. Onze flexibele instelling maakt onze accommodaties geschikt voor vrijwel elke tijdsduur. Onze tenten zijn niet alleen te huur, maar ook te lease én te koop. Bij het huren van een tijdelijke sportaccommodatie bepaal je zelf de lengte van de huurperiode. Deze periode kan tussentijds altijd nog worden verlengd. Wil je semipermanent gebruik maken van één van onze accommodaties? Met zowel lease als koop wordt je direct financieel eigenaar van de tent en profiteer je van alle voordelen van de accommodatie.

sportaccommodatie tenten

Vraag een offerte aan voor jouw sportaccommodatie tent

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het inzetten van een tent als overdekte sportaccommodatie? Neem dan contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. Weet je al precies wat je wil? Vraag direct een offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op korte termijn een tent nodig? Wij leveren onze tenten vaak al binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Profiteer ook van de snelle en persoonlijke kwaliteitsservice van Donselaar Structures!

sportaccommodatie tent

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen