Aluhal voor jouw bedrijf

Voor iedere situatie is er een geschikte aluhal.

Een Aluhal kopen bij Donselaar Structures biedt veel mogelijkheden voor bedrijven of verenigingen. Van het overdekken van een laad- en losruimte tot het creëren van een verwarmde showroom. Het maakt niet uit om wat voor soort project het gaat, bij Donselaar Structures hebben we een geschikte Aluhal. Daarbij heb je een ruime keuze in maatvoering met onze veelzijdige aluhallen. Overdek ruimtes van enkele vierkante meters tot grote hallen van honderden vierkante meters. Koop je een Aluhal bij Donselaar Structures, dan maken we jouw aluminium tent  volledig op maat aan de hand van jouw wensen.

Offerte aanvragen

0
jaar ervaring in de tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen geplaatst
9
Dit cijfer geven onze
klanten voor kwaliteit
en service

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent
T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Ongeïsoleerd

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent
T3 Deels geïsoleerd

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent
T4 Volledig geïsoleerd

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal
T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

Ontdek de voordelen van aluhallen bij Donselaar Structures

  • Grote inzetbaarheid in tal van situaties
  • Persoonlijk contact met onze ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw bedrijf
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bedrijven met een donselaar structures tenthal

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Een aluhal huren

Er zijn verschillende manieren om te profiteren van alle voordelen van onze Aluhallen. Eén van deze manieren is het huren van een Aluhal. Dat kan al vanaf enkele weken tot een periode van wel 15 jaar. Dat maakt het tot een ideale tijdelijke bedrijfsoplossing, waarbij jij als ondernemer zelf bepaalt hoelang de huurperiode duurt. Je betaalt een vooraf afgesproken weekhuur. Daarbij is het altijd mogelijk de huurperiode tussentijds te verlengen. En ook bij het huren van een Aluhal maken we deze graag op maat voor jouw bedrijf. Zo heb je snel en voordelig een veelzijdige accommodatie in huis voor jouw bedrijf!

Tijdelijke opslag

Een aluhal kopen bij Donselaar Structures

Er is extra werkruimte nodig voor jouw bedrijf. De zoektocht naar een geschikte oplossing gaat van start. Wordt er een extra gebouw bijgebouwd of wordt er verder gezocht naar een andere oplossing? Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de veelzijdigheid van de Aluhal, is de keuze gemakkelijk. De aluminium tenten kunnen vrijwel overal voor worden ingezet en zijn van zeer hoge kwaliteit. Heb je alleen een overkapping nodig? Wil je een volledig beschutte plek creëren voor goederenopslag of werkruimte? Vrijwel alle soorten werkruimte zijn te realiseren met onze Aluhallen.

Onze Aluhallen hebben veel voordelen ten opzichte van het bijbouwen van een daadwerkelijk gebouw. Je bespaart namelijk kosten én tijd.

Een volledig op maat gemaakte aluhal

Kies je voor een Aluhal van Donselaar Structures, dan bepaal je zelf hoe breed, diep en hoog deze wordt. Tot een breedte van maar liefst 40 meter hebben onze Aluhallen een vrije overspanning. Dat betekent dat er dan geen middenpalen gebruikt worden en de ruimte optimaal te benutten is. In de lengte is de tent per 5 meter onbeperkt te verlengen. Daardoor realiseer je een hal die net zo groot is als je zelf wilt. Koop je een Aluhal, dan is ook de hoogte vrij te bepalen. We kunnen een tent realiseren tot wel 6 meter hoog. Naast de standaardmodellen op onze website maken we ook graag een Aluhal op maat voor jouw organisatie. Wil je bijvoorbeeld een tent met extra of andere deuren, ramen of zijwanden? Verwarming, verlichting, aanrijdbeveiliging, klimaatbeheersing of speciale vloersystemen, het zijn allemaal extra opties die je kan integreren in jullie Aluhal. Liever een Aluhal huren? Dat kan ook bij Donselaar Structures!

Maak kennis met de aluhallen van Donselaar Structures

We hebben vier standaard modellen in ons assortiment die ieder hun eigen kwaliteiten hebben. Allereerst is er de T1, de overkapping. Erg geschikt om droog te laden en lossen, met een zijhoogte tot wel 6 meter! De T2 is een ongeïsoleerde tent, die bescherming biedt tegen weer en wind. Het beschermen van een werkplaats of het opslaan van goederen? Het kan in de T2! De T3 is net wat geavanceerder met zijn gedeeltelijke isolatie. Door deze isolatie wordt er namelijk ook bescherming geboden tegen condenswater aan de binnenkant van de tent. Verkoopruimte uitbreiden of machines beschermen? Het kan met de T3 aluhal! Op zoek naar een tent met volledige isolatie? De T4 heeft zowel geïsoleerde zijwanden als een geïsoleerd dak. Dat maakt de aluhal zeer geschikt voor opslag van temperatuurgevoelige producten, maar bijvoorbeeld ook als tijdelijk winkelpand of andere semipermanente oplossing.

Een kwaliteitsaccommodatie met lange levensduur

Kies je voor een aluhal van Donselaar Structures, dan kies je voor kwaliteit. Bij het produceren van onze alu tenten houden we de kwaliteit namelijk altijd in het oog. We gebruiken de beste materialen voor onze aluhallen, wat de levensduur ten goede komt: deze is maar liefst 15 jaar. Daarnaast wordt de tent vervoerd en opgebouwd door onze gecertificeerde montagemedewerkers. Zij houden altijd alle veiligheidsregels in acht en zorgen ervoor dat elke Aluhal een veilige werkomgeving wordt. Uiteraard voldoen onze tenten aan de Europese brand- en veiligheidseisen en zijn ze goedgekeurd volgens DIN-norm 4102B1. Daarnaast wordt elke Aluhal geleverd met een eigen tentboek, opgesteld conform NEN 8020-41. Hierin staat alle technische informatie, waaronder de constructieberekeningen van de aluhal.

Ook sporters zijn blij met onze aluhallen

Een Aluhal kopen voor een sportvereniging lijkt wellicht niet de meest voor de hand liggende oplossing, maar onze Aluhallen zijn juist heel geschikt om sportterreinen te overdekken. Wij mochten al eerder locaties als zwembaden, tennisbanen en rijhallen overdekken en uitbreiding van sportkantines realiseren. Onze aluhallen  zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Een Aluhal is dus een aanschaf waar je lang plezier van hebt, wat het tot een rendabele investering maakt voor een sportvereniging. Doordat je zelf de maat van de tent bepaalt, is het een zeer handige oplossing voor tal van sportlocaties. Een veld overdekken wordt zo erg gemakkelijk, ongeacht wat voor vorm of maat het heeft. Daarbij kan je tegelijkertijd een droge plaats voor het publiek creëren. Meer weten over de mogelijkheden om een Aluhal te kopen voor de sportvereniging? Neem contact met op met onze specialisten!

Altijd een snelle levering van jouw nieuwe aluhal

Bij Donselaar Structures hebben we alles in eigen hand, van productie tot opbouw. Dit heeft onder andere tot gevolg dat we scherpe prijzen kunnen hanteren en aluhallen van de hoogste kwaliteit leveren. Daar komt bij dat we onze accommodaties altijd op korte termijn bij jou op locatie komen opbouwen! Met onze korte lijnen kunnen we snel schakelen en in geval van nood snel een vervangende locatie leveren. Wil je snel beschikken over een accommodatie? In de meeste gevallen staat jouw aluhal al binnen een week na de orderbevestiging bij jou op locatie!

Bekijk welke bedrijven je voorgingen en kozen voor een aluhal

Op onze website vind je bij Projecten diverse voorbeelden van situaties waarbij onze Aluhallen zijn ingezet. We hebben al veel grote en kleine bedrijven mogen helpen met een aluhal op maat. Vind je het moeilijk je een voorstelling te maken van de mogelijkheden van een Aluhal? Neem dan zeker een kijkje op dit deel van onze website. Zo krijg je een indruk van alle verschillende mogelijkheden. Ook geïnteresseerd geraakt in het kopen van één van onze Aluhallen? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Op zoek naar andere oplossingen? Bij Donselaar Structures kan je ook terecht voor werktenten, opslagtenten, doorwerktenten en magazijntenten.

Vraag vandaag nog een offerte aan van jouw aluhal op maat

Natuurlijk ben je benieuwd naar de hoogte van de investering als je kiest voor onze Aluhallen. Omdat onze accommodaties maatwerk zijn, hanteren we geen vaste prijzen. Ook op het gebied van de prijsvoering bieden we maatwerk. Op zoek naar een standaard Aluhal zonder extra opties? Misschien vind je tussen onze Aanbiedingen een interessante Aluhal! Uiteraard maken we voor al onze tenten graag een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vraag een offerte aan via het formulier en ontvang zo snel mogelijk jouw gedetailleerde offerte!