Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een veelzijdige Aluhal voor jouw bedrijf

De Aluhal is de veelzijdige bedrijfsoplossing voor vrijwel elke situatie. Van een werktent tot een showroom: in zijn vele verschijningsvormen vormt de Aluhal ook de ideale accommodatie voor jouw bedrijf! Kies je voor een Aluhal van Donselaar Structures, dan kies je voor een tent van de hoogste kwaliteit. Onze Aluhallen zijn namelijk van de beste materialen, zoals PVC zeildoek en nette sandwichpanelen. De accommodaties worden van begin tot eind in onze eigen werkplaats geproduceerd. Juist daardoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen! De Aluhal is in vele variaties leverbaar, van een overkapping tot een volledig geïsoleerde Aluhal: er zit zeker een Aluhal die past bij jouw situatie. Daarnaast bieden we tal van opties, zoals klimaatbeheersing, verlichting en aanrijdbeveiliging.

De voordelen van een Aluhal van Donselaar Structures

  • Grote inzetbaarheid in tal van situaties
  • Persoonlijk contact met onze ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw bedrijf
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Een Aluhal huren

Er zijn verschillende manieren om te profiteren van alle voordelen van onze Aluhallen. Eén van deze manieren is het huren van een Aluhal. Dat kan al vanaf enkele weken tot een periode van wel 15 jaar. Dat maakt het tot een ideale tijdelijke bedrijfsoplossing, waarbij jij als ondernemer zelf bepaalt hoelang de huurperiode duurt. Je betaalt een vooraf afgesproken weekhuur. Daarbij is het altijd mogelijk de huurperiode tussentijds te verlengen. En ook bij het huren van een Aluhal maken we deze graag op maat voor jouw bedrijf. Zo heb je snel en voordelig een veelzijdige accommodatie in huis voor jouw bedrijf!

Meer informatie over aluhallen huren

Een Aluhal kopen

Permanent over de voordelen van de Aluhal beschikken? Dan is een aluhal kopen iets voor jou! Bij het aanschaffen van een Aluhal heb je de mogelijkheid tot lease of koop. In beide gevallen profiteer je direct van alle voordelen en ben je de economisch eigenaar. Met lease wordt de betaling echter over een langere periode verspreid, waardoor je geen eenmalige grote investering hoeft te doen. Een fijne optie als het financieel ongelegen komt een grote aanschaf te doen. Op zoek naar een Aluhal voor een extra scherpe prijs? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen. We hebben altijd een alutent die voldoet aan al jouw wensen!

Meer informatie over aluhallen kopen

Een Aluhal op maat van Donselaar Structures

Kies je voor een Aluhal van Donselaar Structures, dan kies je voor kwaliteit. Zowel hoge kwaliteit van de accommodatie als een hoge kwaliteit van dienstverlening. Zo zorgen we ervoor dat jouw tent volledig voldoet aan al je wensen, waardoor je de ideale oplossing in huis haalt. Daarnaast kan je altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee. Dat kan zelfs tijdens een locatiebezoek bij jou op locatie, om de mogelijkheden voor het plaatsen van een alutent te bekijken. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van Donselaar Structures? Neem dan contact op met ons enthousiaste team en laat je informeren over de vele mogelijkheden!

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco