Overkapping

Een overkapping voor jouw bedrijf? Een mooie en veelzijdige oplossing! Want of het nu gaat om tijdelijk ruimtegebrek of een semipermanente oplossing, met deze accommodaties kan je alle kanten op.

Maar wat is er nu precies mogelijk met een overkapping? En waar moet je aan denken als je erover denkt om te huren of leasen? Welke materialen zijn bestand tegen de verschillende weersomstandigheden? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat je zoekt. En wat jouw vragen zijn. We helpen je dus graag bij het realiseren van de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. 

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

Een industriële overkapping is de veelzijdige oplossing die je zoekt

Heb je extra ruimte nodig voor het opslaan van goederen? Of is er behoefte aan een droge ruimte om te laden en lossen? Met een industriële overkapping zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de overkapping zo groot te maken dat er moeiteloos vrachtwagens onderdoor kunnen rijden. Nieuwsgierig naar de overkapping van Donselaar Structures? Onze T1, de overkapping, heeft al voor veel bedrijven de oplossing gebracht. De tent is op vrijwel elke ondergrond op te bouwen, dankzij de optionele ballastblokken.

Daarom een industriële overkapping van Donselaar Structures:

  • Een accommodatie van de hoogste kwaliteit;
  • Snelle levering dankzij onze grote voorraad;
  • Opbouw door deskundig en gecertificeerd personeel;
  • Huur, koop of lease jouw overkapping;
  • Zowel tijdelijk als semipermanent in te zetten;
  • Voor elke situatie een passende oplossing;
  • Profiteer van onze jarenlange ervaring.
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Jouw industriële overkapping volledig op maat gemaakt

Het grote voordeel van een overkapping van Donselaar Structures? Dat we deze helemaal op maat maken! Dat komt omdat we onze overkappingen van begin tot eind zelf ontwerpen en produceren. Onze tekenaars zorgen ervoor dat al jouw wensen op papier komen te staan. Vervolgens gaan we aan de slag met het realiseren van jouw industriële overkapping.

Met een breedte van 2,5 meter tot maar liefst 25 meter en in de lengte onbeperkt te verlengen: jouw industriële overkapping kan je echt overal voor gebruiken. Dankzij de vrije overspanning zijn er geen lastige palen onder de overkapping.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Goed bedrijf wat snel kan leveren en schakelen.”

Henk Haaksema – Solarcentury

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

“Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.”

Joost Munsterman – Intratuin Emmeloord

Een snelle oplossing in geval van nood

Een ander voordeel is de snelheid waarmee een industriële overkapping geleverd kan worden. Want we spreken geregeld mensen die vanwege een drukke periode of andere onvoorziene gebeurtenis snel een oplossing nodig hebben. Juist omdat we het proces helemaal in eigen hand hebben, van ontwerp tot opbouw, kunnen we snel schakelen. Daardoor kan jouw overkapping al binnen 7 dagen na de orderbevestiging bij jou op locatie staan! Heb jij met spoed een oplossing nodig? Bel ons dan direct even, dan denken we met je mee. Of stuur een bericht via ons contactformulier.

Een echte meerwaarde voor jouw bedrijf

Met onze accommodaties hebben we de afgelopen jaren tal van ondernemers letterlijk of figuurlijk uit de brand geholpen. Omdat er veel maatwerk mogelijk is, sluit jouw overkapping precies aan bij jouw wensen. Daarnaast zijn ze van de hoogste kwaliteit. En dat zie je eraan af! Dat maakt dat een industriële overkapping ook de uitstraling van jouw bedrijf ten goede komt. Want hoe makkelijk is het om een overkapping op jouw eigen terrein te plaatsen? Door het tijdelijke karakter wordt er daarnaast sneller een vergunning afgegeven. Wel zo gemakkelijk!

Huur, lease of koop: net wat jij wilt

Een overkapping voor 3 maanden of 15 jaar, alles is mogelijk. Huur je één van onze accommodaties, dan kan je dus alle kanten op. Ook het tussentijds verlengen van de huurperiode is altijd mogelijk.

Ben je van plan een accommodatie voor een langere periode te gaan gebruiken? Dan is lease of koop wellicht een interessante optie. De koop van een overkapping is gemakkelijk: bij de aanschaf betaal je direct. Heb je niet de financiële middelen om direct het volledige bedrag te voldoen? Informeer dan naar onze lease mogelijkheden. Je bent wel direct economisch eigenaar, maar we verspreiden de betaling over een langere periode.

Ontdek al onze tijdelijke bedrijfshallen en opslagtenten

Benieuwd wat voor accommodaties wij nog meer realiseren? Neem een kijkje bij ons volledige aanbod. Want de overkappingen zijn nog maar het topje van de ijsberg! Een volledig geïsoleerde opslaghal of zelfs een tijdelijk winkelpand, ons team regelt het met plezier. Er is veel mogelijk wat materialen betreft en ook extra opties zijn er veel. Denk aan een hal met extra ramen of een passende vloer.

Inspiratie opdoen voor jouw industriële hal of onze andere accommodaties bekijken? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Wil je meer weten over een bepaald project of spreekt de accommodatie je aan? Geef het zeker even door als je contact opneemt!

Vragen? Stel ze aan onze specialisten!

Het opleveren van honderden verschillende projecten heeft onze specialisten een schat aan ervaring opgeleverd. Want elke dag opnieuw blijven we nadenken over mogelijke innovaties. Onze bedrijfshallen en opslagtenten zijn dan ook het resultaat van onze jarenlange vooruitstrevendheid. We weten precies wat het beste werkt in welke situatie. En daar adviseren we je natuurlijk graag over!

Het is ook mogelijk een locatiebezoek af te spreken. Er komt dan een adviseur bij jullie langs om alle mogelijkheden te bekijken. Fijn als je twijfelt over de beste locatie voor jullie overkapping bijvoorbeeld. En zodat je al je andere vragen direct kwijt kan. Neem dus gerust contact op om een locatiebezoek in te plannen.

Gemakkelijk een industriële overkapping regelen

Via Donselaar Structures regel je gemakkelijk jouw industriële overkapping. Of het nu om een tijdelijke of semipermanente overkapping gaat, we staan voor je klaar! Heb je met spoed jouw overkapping nodig? Neem dan direct even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je vrijblijvende informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan een offerte op maat aan. We kunnen hierin zowel de koop, lease als huurmogelijkheden vermelden. Daardoor kan je gemakkelijk nagaan wat voor jou de meest passende optie is. Vraag dus vandaag nog jouw offerte aan en laat je verbazen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!