Opslagtenten

Van standaard tot volledig op maat

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslag voor jouw bedrijf? Bij Donselaar bieden wij een breed scala aan opslagtenten, perfect afgestemd op jouw unieke behoeften. Van een compacte opslagtent tot ruime, volledig geïsoleerde opties, onze maatwerkoplossingen zorgen dat je snel over extra opslagruimte beschikt.

Onze tenthallen zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect voor zowel kortdurende projecten als langdurige toepassingen. Of je nu interesse hebt in huren, kopen, of leasen, wij hebben een financieel haalbare oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Voordelen van opslagtenten voor tijdelijke opslag:

  • Voordeliger dan het bouwen van een nieuwe opslag
  • Volledig naar eigen wens aan te passen en uit te breiden
  • Standaard opslagtenten uit voorraad leverbaar
  • Semipermanent beschikbaar

Offerte aanvragen

Opslagtenten kopen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze opslagtentenT2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2 ongeïsoleerde tenthal.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

Modulaire en tijdelijke opslag

Het bepalen van de benodigde tijdelijke opslag is cruciaal. Een te kleine opslagtent kopen kan binnen korte tijd leiden tot ruimtegebrek, resulterend in een rommelige en inefficiënte opslagruimte. Een opslagtent die te groot is, brengt daarentegen ongewenste extra kosten met zich mee en laat veel ruimte ongebruikt.

Bij Donselaar hoef je je geen zorgen te maken over het van tevoren inschatten van je ruimtebehoefte. Onze opslagtenten zijn flexibel en kunnen eenvoudig aangepast worden aan veranderende behoeften. Zo kunnen we snel en gemakkelijk jouw opslagtent uitbreiden als je meer tijdelijke opslagruimte nodig hebt!

Bekijk alle opslagtenten

Flexibele opslagtenten huren
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Opslagtenten huren bij Donselaar

De groeiende interesse in het huren van tijdelijke opslag is onmiskenbaar. Bedrijven zien steeds vaker de waarde van opslagtenten bij het opvangen van overproductie, het opslaan van extra voorraad en het beschermen van machines, vooral tijdens de koude en natte maanden. Donselaar biedt hierin de perfecte oplossing, door niet alleen de nodige ruimte te bieden, maar ook door de veiligheid en kwaliteit van opslagtenten te garanderen.

Het selecteren van de juiste opslagtent begint met een duidelijk beeld van wat je precies wilt opslaan. Het is belangrijk om na te denken over de noodzaak van isolatie of temperatuurbeheersing voor jouw goederen. Onze tijdelijke industriehallen zijn beschikbaar in een scala aan maten, van 2,5 tot 30 meter breed, en kunnen naar wens verlengd worden in stappen van 5 meter. Met zijhoogtes tot wel 6 meter zijn onze tenten zelfs geschikt voor het stallen van voertuigen. Ontdek binnen ons veelzijdige assortiment de opslagtent die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen voor tijdelijke opslag.

Tijdelijke opslag huren

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Opslagtenten huren, kopen of leasen?

We bieden verschillende mogelijkheden aan om een opslagtent voor tijdelijke opslag te financieren. Het huren van een opslagtent is vooral interessant voor de korte termijn. Wil je de tent 1 of 2 jaar huren? Dan is dit voordeliger dan de aanschaf, maar ga je de opslagtent semipermanent voor meerdere jaren gebruiken? Dan is het slim om na te denken over het kopen of leasen van de opslagtent. Dit is in de meeste gevallen voordeliger dan huren.

Wil je de opslagtent aanschaffen, maar kan of wil je het bedrag niet in één keer betalen? Dan kan financial lease een goede oplossing zijn. Zo ben je toch eigenaar van de tent, maar betaal je een vast maandelijks bedrag om de tent af te lossen. Zo is er voor iedere situatie een passende financiële mogelijkheid.

Altijd advies op maat

Onze accountmanagers voorzien je graag van een advies op maat. Iedere locatie en ieder wensenlijstje is anders, dat weten zij maar al te goed. Samen met jou kijken ze wat de beste oplossing is voor jouw tijdelijke opslag. Als het nodig is komen ze zelfs langs bij jou op locatie om alle mogelijkheden nog eens te bekijken en met je door te nemen. Weet jij niet of je voor een grote of kleine opslagtent moet gaan? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar industrie@donselaar.nu of te bellen naar 085 3011 555.

Tijdelijke opslag geschikt voor ieder bedrijf

Onze tijdelijke industriehallen zijn voor ieder bedrijf geschikt. In de afgelopen jaren hebben we al veel bedrijven voorzien van een tijdelijke of semipermanente opslagtent. Zo hebben we voor BMN bouwmaterialen in Rotterdam een ongeïsoleerde opslagtent van 15 meter breed en 85 meter lang geplaatst. Hier is vervolgens nog een opslagtent van 15 meter breed en 30 meter lang aan de zijkant gekoppeld. Zo ontstaat er een oppervlakte van 1725 m² aan opslagruimte in de tent.

Maar ook kleinere opslagtenten zijn voor ons geen probleem. Zo hebben we voor Axel Christiernsonn een opslagtent van 13 meter breed en 35 meter lang geplaatst. Het gaat om een deels geïsoleerde tent, omdat de goederen beter beschermd moeten zijn tegen weer- en windinvloeden.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en mogelijkheden, wij gaan dan ook graag met jou in gesprek om de ideale opslagtent samen te stellen.