Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Industriele Opslagtent 1

Stijlvolle en industriële opslagtenten kopen of huren

Een opslagtent voor jouw bedrijf nodig? Donselaar Structures levert jouw opslagtent op maat. Klein of groot, met of zonder isolatie: we zorgen ervoor dat jouw opslagtent op korte termijn bij jou op locatie staat! In onze werkplaats zorgen we ervoor dat de tent op alle fronten aan jouw wensen voldoet. Ook belangrijk is hoelang je gebruik wil maken van de opslagtent(en). Gaat het om een korte periode of ben je op zoek naar een semipermanente opslag? Met de lange levensduur van onze tenten is het allemaal mogelijk. En met onze diverse opties, zoals huur, koop en lease is er altijd een constructie die past bij jouw wensen én je financiële middelen.

De voordelen van een industriële opslagtent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een opslagtent huren bij Donselaar Structures

Er zijn tal van redenen waardoor je als ondernemer een tijdelijke opslag nodig kan hebben. Bijvoorbeeld bij calamiteiten waardoor je huidige opslag onbruikbaar is geworden. Maar ook bij het opvangen van een piek kan extra opslagruimte de gewenste uitkomst bieden. Donselaar Structures is jouw flexibele partner in de verhuur van (opslag)tenten. Wil je een opslagtent huren? Ook dan maken we de tent voor je op maat. Je huurt bij ons een opslag voor de periode dat je hem nodig hebt, of het nu enkele maanden of tien jaar is. Tijdens het huren is het altijd mogelijk toch te kiezen voor een langere huurperiode. Zo heb je helemaal zelf in de hand welke tent je huurt en voor hoelang.

Lees meer over het huren van een opslagtent
Industriele Opslagtent 2

Een opslagtent op maat kopen

Een opslagtent is ook perfect in te zetten als semipermanente oplossing. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en hebben een levensduur van maar liefst 15 jaar. Koop je een opslagtent, dan  koop je een duurzame oplossing waar je dus minimaal 15 jaar plezier van hebt. Bij het kopen van een tent heb je de keuze tussen het direct kopen of onze leaseconstructie. Bij leasen wordt de investering over een langere periode verspreidt. Het voordeel hiervan is dat je direct eigenaar bent van de tent, maar geen grote buffer nodig hebt om deze te financieren. Een opslagtent kopen? Dan maken we deze volledig voor je op maat!

Meer informatie over opslagtenten kopen
Industriele Opslagtent 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Op korte termijn een opslagtent op uw terrein

Er zijn verschillende manieren om een tijdelijk of semipermanent pand te realiseren. Een groot voordeel van onze tenten is echter dat u geen extra pand hoeft te bouwen, wat u veel tijd en geld bespaart. We hebben namelijk standaard een ruime voorraad, waarmee we uw industriële opslagtenten snel kunnen leveren. Ons ervaren team verzorgt zowel het transport als de opbouw. Tijdens de huurperiode is uw accountmanager altijd beschikbaar voor vragen. Na afloop van de huurperiode komen we uw opslagtenten uiteraard weer zorgvuldig en snel afbouwen.

Industriele Opslagtent 4

Een persoonlijk advies van onze specialisten

Bent u op zoek naar een bepaald soort industriële opslagtenten? Onze specialisten geven u graag een advies op maat. In onze eigen productiehal maken we graag uw opslagtent op maat en de mogelijkheden zijn eindeloos! Staat uw gewenste tent dus niet op onze website, neem dan toch even contact met ons op. We leveren graag een industriële tent die past bij uw wensen. Daarbij leveren we ook een professionele tentvloer, zoals onze systeemvloer. Deze zwaarlastvloer ligt waterpas en is zeer geschikt om stellingen op te bouwen. Ook profiteren van alle voordelen van onze industriële opslagtenten?

Ik wil een gratis en vrijblijvende offerte

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric