Opslagtent huren of kopen?

Lees hier meer over onze grote en kleine opslagtenten

Een opslagtent voor jouw bedrijf nodig? Donselaar Structures levert jouw opslagtent op maat. Klein of groot, met of zonder isolatie: we zorgen ervoor dat jouw opslagtent op korte termijn bij jou op locatie staat! In onze werkplaats zorgen we ervoor dat de tent op alle fronten aan jouw wensen voldoet. Ook belangrijk is hoelang je gebruik wil maken van de opslagtent(en). Gaat het om een korte periode of ben je op zoek naar een semipermanente opslag? Met de lange levensduur van onze tenten is het allemaal mogelijk. En met onze diverse opties, zoals huur, koop en lease is er altijd een constructie die past bij jouw wensen én je financiële middelen.

offerte aanvragen

Industriele Opslagtent

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

De voordelen van een opslagtent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Een opslagtent huren bij Donselaar Structures

Er zijn tal van redenen waardoor je als ondernemer een tijdelijke opslag nodig kan hebben. Bijvoorbeeld bij calamiteiten waardoor je huidige opslag onbruikbaar is geworden. Maar ook bij het opvangen van een piek kan extra opslagruimte de gewenste uitkomst bieden. Donselaar Structures is jouw flexibele partner in de verhuur van (opslag)tenten. Wil je een opslagtent huren? Ook dan maken we de tent voor je op maat. Je huurt bij ons een opslag voor de periode dat je hem nodig hebt, of het nu enkele maanden of tien jaar is. Tijdens het huren is het altijd mogelijk toch te kiezen voor een langere huurperiode. Zo heb je helemaal zelf in de hand welke tent je huurt en voor hoelang.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Voor welk doeleinde wilt u een opslagtent kopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u op zoek bent naar een opslagtent. Wellicht heeft u al een magazijn, maar is er uitbreiding nodig omdat het bedrijf hard groeit. Of het gaat juist om een opslagtent voor uw nieuwe bedrijf. Een andere toepassing van een opslagtent is het veilig stallen van uw voertuigen en machines. Onze tenten zijn ook geschikt als (tijdelijke) werkplaats. Afhankelijk van het gebruiksdoel van uw opslagtent, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wordt een tent als werkplaats gebruikt, is het bijvoorbeeld mogelijk om verwarming te verzorgen.

Op korte termijn een opslagtent op uw terrein

Er zijn verschillende manieren om een tijdelijk of semipermanent pand te realiseren. Een groot voordeel van onze tenten is echter dat u geen extra pand hoeft te bouwen, wat u veel tijd en geld bespaart. We hebben namelijk standaard een ruime voorraad, waarmee we uw industriële opslagtenten snel kunnen leveren. Ons ervaren team verzorgt zowel het transport als de opbouw. Tijdens de huurperiode is uw accountmanager altijd beschikbaar voor vragen. Na afloop van de huurperiode komen we uw opslagtenten uiteraard weer zorgvuldig en snel afbouwen.

Een opslagtent te koop van hoge kwaliteit

Eén ding is zeker als u een opslagtent koopt, u bent op zoek naar een tent van hoge kwaliteit. Bij Donselaar Structures begrijpen we dit als geen ander. Om een hoge kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, houden we dan ook de volledige productie in eigen hand. Voor de productie van onze tenten gebruiken we de beste materialen. Hierdoor zijn onze tenten extra stevig en bestand tegen diverse weersomstandigheden. En een extra voordeel hiervan is dat we snel schakelen en korte levertijden kunnen hanteren op onze tenten. Wilt u dus op korte termijn een opslagtent? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Koop de opslagtent die de beschikbare ruimte optimaal benut

Heeft u extra opslag ruimte nodig? Dan is een tent een slim alternatief voor het bouwen van een nieuw pand. Bij het bouwen van een nieuw pand komt veel regelgeving kijken, maar ook kost het tijd en geld. Zaken waar u bij het kopen van een tent juist op bespaart! Een tent is niet alleen goedkoper dan een fysiek pand, maar ook sneller te realiseren. In noodsituaties kunnen onze tenten zelfs binnen een week al op uw locatie staan! Uiteraard levert u hierbij nooit in op kwaliteit van de accommodatie.

 

Een persoonlijk advies van onze specialisten

Bent u op zoek naar een bepaald soort industriële opslagtenten? Onze specialisten geven u graag een advies op maat. In onze eigen productiehal maken we graag uw opslagtent op maat en de mogelijkheden zijn eindeloos! Staat uw gewenste tent dus niet op onze website, neem dan toch even contact met ons op. We leveren graag een industriële tent die past bij uw wensen. Daarbij leveren we ook een professionele tentvloer, zoals onze systeemvloer. Deze zwaarlastvloer ligt waterpas en is zeer geschikt om stellingen op te bouwen. Ook profiteren van alle voordelen van onze industriële opslagtenten?

Kies ook voor de beste service bij het kopen van uw opslagtent

Bij het verkopen van onze tenten bieden we u graag de beste service. Van het meedenken over een geschikte tent tot het volledig verzorgen van het transport en de bouw. Twijfelt u of uw locatie geschikt is voor een tent? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Of bent u benieuwd hoe snel we een tent bij u op locatie kunnen leveren? Dit is vaak al binnen één week na de orderbevestiging. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van een tent uw bedrijf!

Zowel verhuur als verkoop van opslag tenten

Naast de verkoop van onze opslagtenten, bent u bij ons ook aan het juiste adres om een opslagtent te huren. Zo bieden we u graag een flexibele oplossing die past bij uw bedrijf. Onze tenten zijn te huur voor een korte periode, maar ook voor een periode tot 15 jaar. Wilt u permanent de beschikking hebben over één van onze opslag tenten? Dan is lease of koop een slimme optie. Leasen is een fijne manier om de investering te spreiden over een langere periode. Zo kunnen we iedere klant een oplossing op maat bieden. Wanneer vraagt u uw vrijblijvende offerte aan?

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Met onze opslag tenten verkoop kunnen we diverse soorten opslag produceren. Want natuurlijk is niet iedere opslag hetzelfde. Van een opslag voor al uw voertuigen tot een geschikte opslag voor etenswaren, bij Donselaar Structures zijn we van alle markten thuis. Dit komt onder andere doordat we tenten leveren die een verschillende mate van isolatie hebben. We hebben vier standaard tenten, die helemaal aan uw wensen kunnen worden aangepast. Deze vier tenten zijn allemaal op een andere manier opgebouwd, waardoor één van deze tenten zeker bij uw doelen aansluit.