Industriële Opslagtent van op een terrein

Industriële opslagtenten kopen of huren

Een opslagtent voor jouw bedrijf nodig? Donselaar Structures levert jouw opslagtent op maat. Klein of groot, met of zonder isolatie: we zorgen ervoor dat jouw opslagtent op korte termijn bij jou op locatie staat! In onze werkplaats zorgen we ervoor dat de tent op alle fronten aan jouw wensen voldoet. Ook belangrijk is hoelang je gebruik wil maken van de opslagtent(en). Gaat het om een korte periode of ben je op zoek naar een semipermanente opslag? Met de lange levensduur van onze tenten is het allemaal mogelijk. En met onze diverse opties, zoals huur, koop en lease is er altijd een constructie die past bij jouw wensen én je financiële middelen.

De voordelen van een opslagtent kopen bij Donselaar Structures

 • Persoonlijk contact
 • Oplossingen op maat
 • 750+ ondernemers gingen u voor
 • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
 • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een opslagtent huren bij Donselaar Structures

Er zijn tal van redenen waardoor je als ondernemer een tijdelijke opslag nodig kan hebben. Bijvoorbeeld bij calamiteiten waardoor je huidige opslag onbruikbaar is geworden. Maar ook bij het opvangen van een piek kan extra opslagruimte de gewenste uitkomst bieden. Donselaar Structures is jouw flexibele partner in de verhuur van (opslag)tenten. Wil je een opslagtent huren? Ook dan maken we de tent voor je op maat. Je huurt bij ons een opslag voor de periode dat je hem nodig hebt, of het nu enkele maanden of tien jaar is. Tijdens het huren is het altijd mogelijk toch te kiezen voor een langere huurperiode. Zo heb je helemaal zelf in de hand welke tent je huurt en voor hoelang.

Ik wil een offerte aanvragen
Opslagtent in gebruikt op een bedrijventerrein

Voor welk doeleinde wilt u een opslagtent kopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u op zoek bent naar een opslagtent. Wellicht heeft u al een magazijn, maar is er uitbreiding nodig omdat het bedrijf hard groeit. Of het gaat juist om een opslagtent voor uw nieuwe bedrijf. Een andere toepassing van een opslagtent is het veilig stallen van uw voertuigen en machines. Onze tenten zijn ook geschikt als (tijdelijke) werkplaats. Afhankelijk van het gebruiksdoel van uw opslagtent, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wordt een tent als werkplaats gebruikt, is het bijvoorbeeld mogelijk om verwarming te verzorgen.

Close up van de paal van een opslagtent

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Op korte termijn een opslagtent op uw terrein

Er zijn verschillende manieren om een tijdelijk of semipermanent pand te realiseren. Een groot voordeel van onze tenten is echter dat u geen extra pand hoeft te bouwen, wat u veel tijd en geld bespaart. We hebben namelijk standaard een ruime voorraad, waarmee we uw industriële opslagtenten snel kunnen leveren. Ons ervaren team verzorgt zowel het transport als de opbouw. Tijdens de huurperiode is uw accountmanager altijd beschikbaar voor vragen. Na afloop van de huurperiode komen we uw opslagtenten uiteraard weer zorgvuldig en snel afbouwen.

Industriële tent voor opslag met auto's

Een opslagtent te koop van hoge kwaliteit

Eén ding is zeker als u een opslagtent koopt, u bent op zoek naar een tent van hoge kwaliteit. Bij Donselaar Structures begrijpen we dit als geen ander. Om een hoge kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, houden we dan ook de volledige productie in eigen hand. Voor de productie van onze tenten gebruiken we de beste materialen. Hierdoor zijn onze tenten extra stevig en bestand tegen diverse weersomstandigheden. En een extra voordeel hiervan is dat we snel schakelen en korte levertijden kunnen hanteren op onze tenten. Wilt u dus op korte termijn een opslagtent? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een gratis en vrijblijvende offerte
Meerdere tenten die als extra opslag dienen
Binnen 1 week

Snelle reactie:

 • Type tent & uitvoering
 • Afmetingen
 • Opties deuren en ramen
 • Verlichting
 • Klimaatbeheersing
 • Bouwboek en constructieberekeningen
Vanaf week 1

Transparante afspraken:

 • Huur, koop en leasebedragen altijd inzichtelijk
Vanaf week 2

Levering & Montage:

 • Korte levertijden:
  vanaf 1 – 2 weken
 • VCA gecertificeerd bouwteam
  incl. jarenlange ervaring
1 maand tot 15 jaar

Alles is mogelijk:

 • Variabele huurtijden
  van 1 maand tot 15 jaar

Koop de opslagtent die de beschikbare ruimte optimaal benut

Heeft u extra opslag ruimte nodig? Dan is een tent een slim alternatief voor het bouwen van een nieuw pand. Bij het bouwen van een nieuw pand komt veel regelgeving kijken, maar ook kost het tijd en geld. Zaken waar u bij het kopen van een tent juist op bespaart! Een tent is niet alleen goedkoper dan een fysiek pand, maar ook sneller te realiseren. In noodsituaties kunnen onze tenten zelfs binnen een week al op uw locatie staan! Uiteraard levert u hierbij nooit in op kwaliteit van de accommodatie.

Een andere voorwaarde is dat een tent wel moet passen op de daarvoor bestemde ruimte. Met onze tenten hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. We produceren uw tent namelijk in de door u gewenste maten. Qua breedte heeft u de keuze tussen een tent van 3 tot wel 40 meter breed. En doordat onze tenten in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen zijn, creëert u precies de tent die u nodig heeft. Heeft u dus veel ruimte beschikbaar voor uw nieuwe opslagtent of wilt u juist een kleine opslagtent kopen? We vinden zeker geschikte afmetingen voor uw opslagtent.

Een persoonlijk advies van onze specialisten

Bent u op zoek naar een bepaald soort industriële opslagtenten? Onze specialisten geven u graag een advies op maat. In onze eigen productiehal maken we graag uw opslagtent op maat en de mogelijkheden zijn eindeloos! Staat uw gewenste tent dus niet op onze website, neem dan toch even contact met ons op. We leveren graag een industriële tent die past bij uw wensen. Daarbij leveren we ook een professionele tentvloer, zoals onze systeemvloer. Deze zwaarlastvloer ligt waterpas en is zeer geschikt om stellingen op te bouwen. Ook profiteren van alle voordelen van onze industriële opslagtenten?

Opslagruimte aan alle kanten dichtgemaakt met zeil

Kies ook voor de beste service bij het kopen van uw opslagtent

Bij het verkopen van onze tenten bieden we u graag de beste service. Van het meedenken over een geschikte tent tot het volledig verzorgen van het transport en de bouw. Twijfelt u of uw locatie geschikt is voor een tent? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Of bent u benieuwd hoe snel we een tent bij u op locatie kunnen leveren? Dit is vaak al binnen één week na de orderbevestiging. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van een tent uw bedrijf!

Zowel verhuur als verkoop van opslag tenten

Naast de verkoop van onze opslagtenten, bent u bij ons ook aan het juiste adres om een opslagtent te huren. Zo bieden we u graag een flexibele oplossing die past bij uw bedrijf. Onze tenten zijn te huur voor een korte periode, maar ook voor een periode tot 15 jaar. Wilt u permanent de beschikking hebben over één van onze opslag tenten? Dan is lease of koop een slimme optie. Leasen is een fijne manier om de investering te spreiden over een langere periode. Zo kunnen we iedere klant een oplossing op maat bieden. Wanneer vraagt u uw vrijblijvende offerte aan?

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen
Tijdelijke Showroom 5

Opslagtenten te koop met of zonder isolatie

Bij Donselaar Structures hebben we vier standaard opslagtenten te koop. Deze tenten hebben elk hun eigen toepassingen. Daardoor kunnen we ook diverse soorten opslag realiseren. Waar voor sommige goederen een niet geïsoleerde tent voldoende is, is voor licht temperatuurgevoelige goederen juist wel een geïsoleerde tent nodig. Ook de gulden middenweg, een deels geïsoleerde tent, behoort tot de opties. Doordat we desgewenst ook zorgen voor verwarming in de tent, zijn onze tenten geschikt voor de opslag van vrijwel al uw goederen. Om uw goederen veilig op te slaan, hebben we diverse opties zoals aanrijdbeveiliging en de keuze tussen een schuifdeur, loopdeur of een elektrische roldeur.

Huur Of Koop Opslagtenten 2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Met onze opslag tenten verkoop kunnen we diverse soorten opslag produceren. Want natuurlijk is niet iedere opslag hetzelfde. Van een opslag voor al uw voertuigen tot een geschikte opslag voor etenswaren, bij Donselaar Structures zijn we van alle markten thuis. Dit komt onder andere doordat we tenten leveren die een verschillende mate van isolatie hebben. We hebben vier standaard tenten, die helemaal aan uw wensen kunnen worden aangepast. Deze vier tenten zijn allemaal op een andere manier opgebouwd, waardoor één van deze tenten zeker bij uw doelen aansluit.

Ik wil een gratis offerte aanvragen
Opslag Huren 1

Neem direct contact op