Opslagtenten

Van standaard tot volledig op maat

Ben je op zoek naar een extra opslag voor jouw bedrijf? Donselaar Structures levert opslagtenten op maat. Klein, groot, met of zonder isolatie. Bijna alles is mogelijk, we zorgen ervoor dat de opslagtent op korte termijn bij jou op locatie staat.
Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en kunnen daardoor semipermanent gebruikt worden. Je kunt onze opslagtenten huren, kopen of leasen, er is altijd een constructie die past bij jouw wensen en financiële middelen. 

Waarom kiezen voor een opslagtent:

  • Voordeliger dan het bouwen van een nieuwe opslag
  • Volledig naar eigen wens aan te passen en uit te breiden
  • Standaard opslagtenten uit voorraad leverbaar
  • Semipermanent beschikbaar

Offerte aanvragen

Opslagtent kopen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze opslagtentenT2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2 ongeïsoleerde tenthal.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

Flexibele opslagtenten

Hoeveel ruimte heb je nodig om alle goederen en/of machines op te slaan? Het is belangrijk dat je de juiste maat opslagtent kiest voor een langere periode. Kies je voor een kleine opslagtent, maar kom je na een jaar al ruimte te kort? Dat kan leiden tot een rommelige opslag. Maar kies je voor een grote opslagtent, dan is de kans aanwezig dat je onnodige kosten maakt en er veel ruimte onbenut blijft.

Gelukkig zijn de opslagtenten van Donselaar Structures flexibel en gemakkelijk aan te passen. Zo hebben we voor Makro Mechelen een drive-tru neergezet van 60 meter lang. Na een jaar was deze tent niet meer nodig als drive-tru en te groot voor een opslaglocatie. We hebben de tent toen ingekort naar 20 meter binnen een paar dagen. Zo flexibel is een opslaghal!

Bekijk alle opslagtenten

0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Een stockagetent huren bij Donselaar Structures

De groeiende interesse in het huren van opslag- en stockagetenten is onmiskenbaar. Bedrijven zien steeds vaker de waarde van stockagetenten bij het opvangen van overproductie, het opslaan van extra voorraad en het beschermen van machines, vooral tijdens de koude en natte maanden. Donselaar Structures biedt hierin de perfecte oplossing, door niet alleen de nodige ruimte te bieden, maar ook door de veiligheid en kwaliteit van stockagetenten te garanderen.

Bij het kiezen van de ideale stockagetent is het cruciaal om eerst te bepalen wat je wilt opslaan. Overweeg of je goederen isolatie nodig hebben of specifieke temperatuurregeling vereisen. Onze tenthallen variëren in breedte van 2,5 tot 30 meter en zijn onbeperkt te verlengen per 5 meter. Met zijhoogtes tot 6 meter zijn ze ideaal voor voertuigen. Kies uit ons uitgebreide assortiment de tenthal die bij jouw behoeften past.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

“Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Opslagtenten huren, kopen of leasen?

We bieden verschillende mogelijkheden aan om een opslagtent te financieren. Het huren van een opslagtent is vooral interessant voor de korte termijn. Wil je de tent 1 of 2 jaar huren? Dan is dit voordeliger dan de aanschaf, maar ga je de opslagtent semipermanent voor meerdere jaren gebruiken? Dan is het slim om na te denken over het kopen of leasen van de opslagtent. Dit is in de meeste gevallen voordeliger dan huren.

Wil je de opslagtent aanschaffen, maar kan of wil je het bedrag niet in één keer betalen? Dan kan financial lease een goede oplossing zijn. Zo ben je toch eigenaar van de tent, maar betaal je een vast maandelijks bedrag om de tent af te lossen. Zo is er voor iedere situatie een passende financiële mogelijkheid.

Altijd advies op maat

Onze accountmanagers voorzien je graag van een advies op maat. Iedere locatie en ieder wensenlijstje is anders, dat weten zij maar al te goed. Samen met jou kijken ze wat de beste oplossing is. Als het nodig is komen ze zelfs langs bij jou op locatie om alle mogelijkheden nog eens te bekijken en met je door te nemen. Weet jij niet of je voor een grote of kleine opslagtent moet gaan? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@donselaarstructures.nl of te bellen naar 085 3011 555.

Voor wie zijn onze opslagtenten geschikt?

Onze tenthallen zijn voor ieder bedrijf geschikt. In de afgelopen jaren hebben we al veel bedrijven voorzien van een tijdelijke of semipermanente opslagtent. Zo hebben we voor BMN bouwmaterialen in Rotterdam een ongeïsoleerde opslagtent van 15 meter breed en 85 meter lang geplaatst. Hier is vervolgens nog een opslagtent van 15 meter breed en 30 meter lang aan de zijkant gekoppeld. Zo ontstaat er een oppervlakte van 1725 m2 aan opslagruimte in de tent.

Maar ook kleinere opslagtenten zijn voor ons geen probleem. Zo hebben we voor Axel Christiernsonn een opslagtent van 13 meter breed en 35 meter lang geplaatst. Het gaat om een deels geïsoleerde tent, omdat de goederen beter beschermt moeten zijn tegen weer- en windinvloeden.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en mogelijkheden, wij gaan dan ook graag met jou in gesprek om de ideale opslagtent samen te stellen.