Professionele tent

Voor iedere situatie een stevige en kwalitatieve tenthal

Een professionele tent is een slimme oplossing voor jouw ruimtegebrek. Want wat voor ruimte je ook zoekt, met een tent kan het! Vanwege de hoge kwaliteit van de tenten, zijn ze zelfs geschikt om bijvoorbeeld als kantoorruimte te dienen. Maar ook voor tal van andere doeleinden is een tenthal precies wat je zoekt. Bij het huren, leasen of kopen van een professionele tent komen er vragen naar boven. Want welke tent past het beste bij jouw bedrijf of organisatie? En waar moet je aan denken bij het selecteren van de juiste tent? Donselaar helpt je op weg! Vraag direct jouw offerte aan of lees verder om alles te weten te komen over onze tenten.

De voordelen van een professionele tent

  • Hoogwaardige tent met een lange levensduur
  • Volledig naar eigen wens aan te passen en uit te breiden
  • Makkelijkere vergunningsaanvraag dan bij permanente bouw
  • Standaardprofielen zijn uit voorraad leverbaar

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze professionele tentenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1 Overkapping.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2 ongeïsoleerde tenthal.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

Een professionele tent in elke maat

Het grote voordeel van een professionele tent? Je bent niet gebonden aan een bepaald formaat. Onze tenthallen passen we namelijk helemaal aan jouw wensen. Onze tenten zijn leverbaar tot wel 40 meter breedte met vrije overspanning. Daarnaast is de tent in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen. En wil je een hoge of juist een lage tent? Met onze variabele zijhoogte kies je zelf de hoogte die je wilt. We denken graag met je mee over het juiste formaat van jouw tent, neem dus gerust even contact op!

0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Huur, koop of lease jouw professionele tent

Wil je tijdelijk gebruik maken van extra bedrijfsruimte, of voor de lange termijn? Afhankelijk van deze en andere factoren, kan je onze tenthallen huren of kopen. Huren kan al vanaf 3 maanden en tot maar liefst 15 jaar! Liever een tenthal kopen? Dan heb je de keuze een tent direct te kopen of voor onze leaseconstructie te kiezen. Hierbij wordt de investering uitgespreid over een langere periode.

Door deze flexibiliteit wordt het voor vrijwel elke ondernemer mogelijk om gebruik te maken van onze tenthallen!

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Bewezen succes van een tenthal

“Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.”

Joost Munsterman – Intratuin Emmeloord

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Donselaar raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Jouw professionele tent snel geleverd

Soms heb je pas over een langere periode een tent nodig en is er geen haast. Maar misschien heb jij wel met grote spoed extra ruimte nodig. In dat geval schakelen wij razendsnel met je mee. Of je nu een tent wilt huren, kopen of leasen, wij zorgen ervoor dat je snel beschikt over jouw op maat gemaakte tent. Door snel te handelen staat jouw tent dan vaak al binnen een week na orderbevestiging bij jou op het terrein! Is er bij jou een urgente situatie en heb je op korte termijn een tent nodig? Bel dan even om samen de mogelijkheden te bespreken.

Samen ontwerpen we jouw professionele tent

Onze tenten zijn zowel voor enkele maanden als meerdere jaren te huur. Maar ongeacht hoelang je een tent gaat gebruiken, hij moet voldoen aan jouw wensen. Niet alleen qua maatvoering is er veel mogelijk, ook wat betreft extra opties heb je volop mogelijkheden. Denk aan extra rol- of loopdeuren, ramen in je tent of klimaatbeheersing. Gaat de tent gebruikt worden als winkel of werktent? Dan komt ook de verwarming zeker van pas. Verlichting nodig? We regelen het! Onze tekenaars ontwerpen precies de tent die je zoekt. Zo maken we jouw extra bedrijfsruimte helemaal op maat.

Een hoogwaardige tent met lange levensduur

Kies je voor een professionele tent van Donselaar Structures, dan kies je voor een tent van de hoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend voldoen onze tenten aan de vastgestelde Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Verder heeft elke tent een eigen Tentboek, samengesteld door Tentech, conform NEN 8020-41. Dankzij de hoogwaardige materialen en de hoge kwaliteit, zien onze tenten er zeer professioneel uit. Daarnaast heeft dit natuurlijk invloed op de levensduur, je profiteert namelijk jarenlang van alle voordelen!

Inspiratie opdoen voor jouw bedrijf?

Het is altijd fijn om te zien hoe anderen gebruik maken van hun professionele tent. Omdat we al meer dan 750 projecten hebben mogen realiseren, hebben we natuurlijk genoeg voorbeelden om inspiratie op te doen! Van al onze accommodaties hebben we daarom diverse detailfoto’s, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Bekijk bij Projecten tal van mogelijkheden voor een tent op jouw terrein. Heb je vragen over één van de tenten die je tussen deze foto’s tegenkomt? Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer!

Direct duidelijkheid met onze offerte op maat

Wil je meer weten over het huren, leasen of kopen van een professionele tent? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Omdat je gelijk al je wensen invult en ook tekeningen of andere bestanden kan toevoegen, krijgen we een goed beeld van je wensen. Daarmee maken we een gedetailleerde offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Kies je ervoor de prijsopgave bij zowel huur, lease als koop te ontvangen? Dan werken we deze alle drie voor je uit. Wel zo gemakkelijk! Benut jij binnenkort ook alle voordelen van een professionele tent?