Tijdelijke of semipermanente overkapping huren

Wil je een overkapping huren om een droge werkplek te creëren op jouw bedrijfsterrein? Bij Donselaar vind je zeker een geschikte oplossing. Met onze tenten kunnen wij namelijk precies de overkapping realiseren die jij voor ogen hebt. Of je nu een kleine of een hele grote overkapping nodig hebt, het is voor ons geen enkel probleem. Een op maat gemaakte overkapping huren bij Donselaar voldoet aan al jouw wensen!

Voordelen van een overkapping huren:

  • Niet zo veel eisen bij de vergunningsaanvraag als bij permanente bouw.
  • Helemaal naar eigen wens aan te passen en uit te breiden. 
  • Geen grote investering nodig. 
  • Verzekerd voor wind- en sneeuwschade.

Offerte aanvragen

Overkapping-huren

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze overkappingT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1 Overkapping.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

Overkapping huren: een slimme investering

Bij Donselaar Structures zorgen we dat we zeker weten dat een overkapping huren voor jou de beste optie is. Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing van een jaar of gaat het om een periode van meerdere jaren? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een overkapping huren voor langer dan 2 jaar? Dan kan een overkapping kopen of leasen een voordeligere optie zijn. Hierover kun je bij ons altijd terecht voor advies. Zo weet dat de overkapping past bij jouw wensen!

overkapping-huren-transport
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Onze overkapping voldoet aan alle veiligheidseisen


In elk professioneel bedrijf staat veilig werken voorop. Ook bij Donselaar Structures vinden we veiligheid belangrijk. Daarom zorgen we er bijvoorbeeld voor dat al onze montagemedewerkers de juiste certificaten hebben en de verplichte beschermingsmiddelen hanteren. Maar ook de kwaliteit van onze overkappingen speelt hierbij een rol. Uiteraard voldoen deze allemaal aan de gestelde brand- en veiligheidseisen.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

“Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Inspiratie opdoen voor jouw bedrijf

Bij Donselaar Structures hebben we al tientallen ondernemers geholpen met een overkapping. Bij onze projecten vind je hier verschillende voorbeelden van. Hier zie je dat we met onze tenten als overkapping zowel grote als kleine oppervlakten kunnen overdekken om zo een droge laad- en losplaats te creëren. Een overkapping kan ingezet worden voor eindeloze mogelijkheden. Door de vele mogelijkheden qua formaat kan een overkapping bijvoorbeeld ook dienen als magazijn of als overkapping voor een zwembad of tennisbaan. Kunnen wij jou helpen met een veelzijdige overkapping?

Offerte op maat voor jouw overkapping op maat

Bij een overkapping huren op maat, hoort ook een offerte op maat. Bij Donselaar Structures leveren we hoge kwaliteit en geven we persoonlijk advies om een overkapping te vinden die helemaal voldoet aan jouw wensen. Ben je geïnteresseerd in het huren van een overkapping voor jouw bedrijf? Of kunnen wij je met één van onze andere bedrijfsoplossingen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het vinden van de geschikte oplossing voor jouw bedrijf.