Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Professionele tent als overkapping

Een tent als overkapping kopen is een snelle en voordelige oplossing in tal van situaties. Te denken valt aan een overkapping voor een op- en overslag, zodat de goederen en medewerkers droog blijven. Maar ook voor andere locaties zoals werkplaatsen, sportvelden en zelfs winkels kan een overkapping de redder in nood zijn. Een goede overkapping doorstaat weer en wind en beschermt tegen regenval. Dit zorgt ervoor dat goederen niet nat worden, dat bezoekers droog blijven en dat sporters ongestoord door regen hun sport kunnen beoefenen. Donselaar Structures levert voor iedereen een professionele overkapping op maat.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent als overkapping bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een volledig op maat gemaakte tent als overkapping kopen

Sta je op het punt een overkapping aan te schaffen, dan wil je natuurlijk wel een overkapping op maat. Want een standaard overkapping die te klein of groot is geeft alleen maar frustratie. Donselaar Structures maakt jouw overkapping op maat. In de breedte heb je keuze uit verschillende afmetingen, van 3 tot wel 40 meter breed. In de lengte kan er per 5 meter verlengd worden en de hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 6 meter. Zo maken we een tent die aan al jouw wensen voldoet. Heb je een overkapping nodig met een andere maatvoering? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. We gaan elke uitdaging graag aan!

Tent Overkapping Kopen

Ontdek de hoge kwaliteit van de tenten van Donselaar Structures

Een ander punt is de kwaliteit van een overkapping. Een overkapping die met de eerste herfststorm van het jaar omver ligt? Liever niet. Met onze overkappingen hoef je hier niet bang voor te zijn. We gebruiken alleen de beste materialen voor onze tent overkappingen, wat leidt tot accommodaties van de hoogste kwaliteit. Daarbij voldoen onze accommodaties aan alle Europese brand- en veiligheidseisen en zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Elke tent wordt geleverd met een tentboek conform de NEN-norm 8020-41. Zo weet je zeker dat je een product van de hoogste kwaliteit bij ons koopt!

Donselaar structures overkapping

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Jullie overkapping snel geleverd en opgebouwd

Fijn, zo’n overkapping van hoge kwaliteit. Maar een snelle levering is ook van belang! Dat beseffen we bij Donselaar Structures maar al te goed. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we jouw overkapping altijd op korte termijn leveren. In de meeste gevallen kan onze overkapping al binnen een week bij jou op locatie staan. En ook over de opbouw hoef je je geen zorgen te maken: Onze VCA-gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de tent weer en wind doorstaat. We nemen jou als ondernemer namelijk graag zoveel mogelijk geregel uit handen.

 

Tent Overkapping Kopen

Een eerlijk en persoonlijk advies bij het kopen van een tent als overkapping

Bij het kopen van een tent als overkapping komen enkele keuzes kijken. Zoals de keuze van het gebruikte materiaal, het optimale formaat en de locatie van de overkapping. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring met het bouwen van de meest uiteenlopende accommodaties. Ook voor jouw situatie denken we graag mee over de ideale oplossing. Je kan van onze adviseurs dan ook altijd een deskundig advies verwachten omtrent een tent als overkapping, maar ook over onze andere producten. Zijn er twijfels over de locatie? Dan komen we vooraf langs op een locatiebezoek en bespreken daar samen alle details. Zo komen we niet voor onverwachte verrassingen te staan. Direct meer weten over het financiële plaatje? Vraag dan een offerte aan. Eerst een antwoord op al je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het kopen van een tent als overkapping!

Tent Overkapping Kopen

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric