Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Snel een warehouse tent huren voor jouw bedrijf

Door een warehouse tent te huren creëer je zeeën van ruimte voor jouw bedrijf. Daarnaast zijn onze tenten altijd snel leverbaar, waardoor we op korte termijn een oplossing kunnen verzorgen voor jouw bedrijf. Dus hebben jullie acuut extra opslagruimte nodig? Donselaar Structures staat voor je klaar! Onze veelzijdige tenten hebben al veel ondernemers geholpen met tijdelijke of semipermanente opslagruimte. We maken onze tenten namelijk zo groot of klein als je wilt en plaatsen ze op een handige plek op jouw bedrijfsterrein. Op welke manier kunnen onze producten jou helpen?

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een warehouse tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een warehouse tent huren op maat

Wat voor warehouse tent is er nodig voor jouw bedrijf? Gaat het om een kleine tent die net die extra ruimte levert? Of ben je vanwege calamiteiten op zoek naar een vervanging van het hele magazijn? Onze tenten maken we in onze werkplaats precies zo groot als jij wilt. Zo maken we tenten met behoud van de vrije overspanning van 3 tot maar liefst 40 meter breed. En omdat de tenten in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen zijn, is er altijd genoeg ruimte voor jouw voorraad. Ook in de hoogte zijn we variabel: onze tenten zijn 1 tot maar liefst 6 meter hoog.

Donselaar Structures Warehouse Tent

Van een overkapping tot volledig geïsoleerde tent

Iedere ondernemer heeft andere wensen met betrekking tot een tijdelijke warehouse tent. In sommige gevallen is alleen een overkapping voldoende, maar vaker zijn zijwanden gewenst. Ook wat tenten met zijwanden betreft hebben we verschillende keuzes. Zo kan je voor een ongeïsoleerde tent kiezen, die wind en regen buiten houdt. Is er ook bescherming tegen condenswater gewenst? Dan is de deels geïsoleerde tent een goede optie. De volledig geïsoleerde tent biedt zelfs de mogelijkheid om licht temperatuurgevoelige producten op te slaan. En in combinatie met een verwarming kan in deze tent een constante temperatuur worden gerealiseerd.

Warehouse Tent Huren

”Toen wij met zeer grote spoed een opslagtent nodig hadden om een extra productie run op te vangen, kwam ik in contact met Donselaar tenten. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan en ik werd behoorlijk verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Onze warehouse tenten zijn tijdelijk tot semipermanent te gebruiken

Hoelang wil je gebruik maken van onze warehouse tent(en)? Bij ons bepaal je zelf hoelang je onze tenten huurt. Je betaalt een vooraf afgesproken weekhuur en hebt altijd de mogelijkheid om tussentijds de huurperiode te verlengen. Wil je de tent eigenlijk niet meer missen? Dan is er ook altijd de mogelijkheid de tent tegen gunstige voorwaarden over te nemen. Naast het verhuren van tenten, bieden we onze tenten namelijk ook te lease en te koop aan. Zo is er voor elke organisatie altijd een passende oplossing.

Donselaar Structures Warehouse Tent

Een warehouse tent huren met service waar je blij van wordt

Bij het huren van een warehouse tent wil je niet vermoeid worden met allerlei bijkomstigheden. Bij Donselaar Structures nemen we je daarom zoveel mogelijk werk uit handen. Na het doornemen van al je wensen, gaan we in onze werkplaats aan de slag met jouw tent. Eén van onze standaard tenten of een volledige maatwerktent? We draaien er onze hand niet voor om! Vervolgens regelen we ook zelf het transport, de opbouw én de afbouw van de tent(en). Met onze gecertificeerde montagemedewerkers weet je zeker dat de tent staat als een huis en is de veiligheid gegarandeerd. Neem vandaag nog contact op voor jouw warehouse tent op maat!

Warehouse Tent Donselaar Structures

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco