Tijdelijke Werkruimte 1

Vind de perfecte tijdelijke werkruimte voor uw bedrijf

Tijdelijke werkruimte vinden die ook nog op korte termijn beschikbaar is, is lastig. Zeker als u op zoek bent naar een bestaand pand, zijn de mogelijkheden vaak maar beperkt. Heeft u het huren van een werktent als tijdelijke werkruimte voor uw bedrijf al wel eens overwogen? Bij Donselaar Structures bieden we namelijk tijdelijke bedrijfsoplossingen op maat. Onze werktenten zijn geschikt voor zeer diverse doeleinden. Door de mogelijkheden die we bieden in formaat en materiaal, ontstaat er precies die werkruimte waar u naar op zoek bent. En in geval van nood kan die werkruimte vaak al binnen een week op uw terrein worden geplaatst.

De voordelen van een werkruimte huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Tijdelijke werkruimte met precies de juiste afmetingen

Bij de zoektocht naar tijdelijke werkruimte, zijn de afmetingen vaak een probleem wat telkens terugkomt. Het ene pand is te klein, het andere te groot en daardoor te duur. Het grote voordeel van onze werktenten is dat wij deze precies op de juiste maat maken. We hebben de volledige productie namelijk in eigen hand en bouwen daarom exact de tent die u nodig heeft. Zowel de breedte, lengte als hoogte bepaalt u zelf. Het maakt dus niet uit wat voor soort bedrijfsruimte u nodig heeft, wij maken een werkruimte die voldoet aan al uw wensen.

Bekijk onze producten
Tijdelijke Werkruimte 2

Uw tijdelijke werkruimte op uw bedrijfsterrein

Een ander groot voordeel is dat onze werktenten vrijwel overal geplaatst kunnen worden. Want wat is er nu handiger dan een tijdelijke werkruimte die direct naast uw bedrijfspand geplaatst kan worden? En doordat we onze tenten helemaal op maat maken, past onze tent altijd op de beschikbare plaats. Zo gaat er geen tijd verloren met het reizen naar een extern pand. Daardoor kan de tijdelijke werkruimte optimaal ingezet worden. Zowel als opslag, maar ook als overslag, tijdelijk bedrijfspand of showroom.

Tijdelijke Werkruimte 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Tijdelijke werkruimte leasen, huren of kopen

Bij Donselaar Structures bepaalt u niet alleen zelf de maten en de materialen van uw tijdelijke werkruimte, u bepaalt ook of u huurt, leaset of koopt. We hebben namelijk alle drie deze mogelijkheden beschikbaar. Kiest u voor huren, dan bepaalt u zelf de huurperiode. Enkele maanden of meerdere jaren, de keuze is geheel aan u. Voor welke constructie u ook kiest, in alle gevallen is onze service hetzelfde. Na de productie verzorgen wij het transport en de volledige op- en afbouw. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Tijdelijke Werkruimte 4

Ontdek de vele mogelijkheden bij Donselaar Structures

Bij Donselaar Structures denken we graag mee met de klant. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijke werkruimte met of zonder isolatie nodig, of gaat het alleen om een overkapping? We hebben altijd een werkruimte die precies past bij uw gebruiksdoel. En onze deskundige medewerkers bouwen de accommodatie in een mum van tijd op. Bekijk een selectie van onze eerdere projecten om te zien voor welke toepassingen onze werktenten worden ingezet. Wilt u ook profiteren van de diverse mogelijkheden van een tijdelijke werkruimte voor uw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan. Wanneer kiest u voor het gemak van een bedrijfsoplossing op maat van Donselaar Structures?

Vraag hier uw offerte op maat aan
Tijdelijke Werkruimte 5

Neem direct contact op