Opslagtent huren

Huur een opslagtent bij Donselaar Structures

Als ondernemer komen er soms uitdagingen op uw pad, waarbij u snel moet schakelen. Als u op korte termijn tijdelijke opslagtent nodig heeft bijvoorbeeld. U heeft dan verschillende opties, zoals het huren van een loods bij een derde partij of het laten bouwen van een extra bedrijfshal. Maar het is niet altijd handig om uw voorraad of andere bedrijfsspullen op een andere locatie te hebben staan. Met het bouwen van een hal gaat al helemaal veel tijd gemoeid. In zulke gevallen kan een tijdelijke opslagtent huren de ideale oplossing zijn. Bij Donselaar Structures hebben we diverse oplossingen voor uw bedrijf.

offerte aanvragen

Opslagtent huren

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

De voordelen van het huren van een opslagtent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Waarvoor kunt u een tijdelijke opslagtent gebruiken?

Er zijn een groot aantal mogelijkheden om een tijdelijke opslagtent of bedrijfshal te gebruiken. Zo kunt u een tijdelijke bedrijfshal bijvoorbeeld gebruiken als magazijnruimte, als u tijdelijk ruimtegebrek heeft. Maar ook kunnen we een geïsoleerde hal leveren die dienst kan doen als kantoor, werkplaats of showroom. Tijdens verbouwingen of verhuizingen wilt u uiteraard uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk onderbreken en op deze manier kan het bedrijf gewoon door blijven draaien. Een tijdelijke overdekking voor een evenement van het terrein nodig? Ook daarvoor zijn onze producten zeer geschikt.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Alleen een overkapping of toch volledige isolatie?

Met onze verschillende producten kunnen we altijd een tijdelijke opslagtent of bedrijfshal op maat regelen voor uw bedrijf. Zo is het mogelijk te kiezen voor alleen een overkapping. Op zoek naar een manier om droog te kunnen laden en lossen? Dan is deze overkapping de perfecte oplossing. Daarnaast hebben we verschillende typen tenten met zijwanden, waarbij u ook kunt kiezen voor een volledig geïsoleerde tent. Zo kunnen ook licht temperatuurgevoelige producten veilig opgeslagen worden. Alle tenten zijn volledig aan te passen aan uw wensen, zo ook de grootte van de tenten. Van één tot duizenden vierkante meters, we bieden u een oplossing op maat bij het huren van opslagtenten.

Professionele opslagtent huren voor tal van doeleinden

Een professionele opslagtent huren bij Donselaar Structures, betekent het huren van een accommodatie van hoge kwaliteit. En niet alleen de kwaliteit van onze opslagtenten en andere accommodaties is zeer hoog, ook in onze dienstverlening staan we altijd voor u klaar. Zo leveren we maatwerk wat volledig aansluit bij uw situatie. Of het nu gaat om een tijdelijke opslag vanwege calamiteiten zoals een brand, of een semipermanente opslag vanwege uitbreiding van uw bedrijf. Al vele ondernemers gingen u voor en rekenen op de professionele service van Donselaar Structures.

Een goedkope opslagtent met behoud van kwaliteit

Bij de zoektocht naar een goedkope opslagtent, is het natuurlijk wel belangrijk altijd te kiezen voor een tent van kwaliteit. Het gaat immers om de veiligheid van uw medewerkers en uw producten. Door het gebruiken van de beste materialen en de toepassing van zeer solide constructies, leveren wij keer op keer tenten van hoge kwaliteit. Zo heeft u altijd een tent die voldoet aan alle geldende brand- en veiligheidseisen en is goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Bij elke tent leveren we het Tentboek met de constructieberekeningen en technische informatie, waardoor u altijd alle belangrijke informatie over de tent binnen handbereik heeft.

Extra opslagruimte binnen een week geregeld!

Uw bedrijf is een dynamisch geheel en bij een (onverwachts) ruimtegebrek wilt u zo alle processen zo snel mogelijk voortzetten. Wij denken graag met u mee en kunnen in veel gevallen al een week na de orderbevestiging de tent op locatie opbouwen. Zo gaat er zo min mogelijk tijd verloren. Doordat we alles in eigen beheer hebben, zowel de productie van de tenten, maar ook zaken als het vervoer en het opbouwen, kunnen we snel schakelen.

Zowel verhuur als verkoop van een tijdelijke opslagtent

U kunt er voor kiezen onze tenten tijdelijk te huren of een opslagtent te kopen. Als u één of meerdere tenten huurt betaalt u een vooraf afgesproken weekhuur. De duur van de huurperiode heeft u volledig in eigen hand. Bij Donselaar Structures produceren we al onze tenten zelf. Op zoek naar een ontwerp dat niet op onze website staat? Neem contact met ons op en we maken een tent op maat voor uw bedrijf. We hebben al veel bedrijven kunnen helpen met een (tijdelijke) oplossing voor hun bedrijf. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan zeker contact op.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het huren van uw professionele opslagtent

Een professionele opslagtent huren bij Donselaar Structures is zo geregeld! U vraagt een offerte aan en wij sturen u een offerte op maat. Vindt u het fijn als we vooraf op uw locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van onze opslagtenten? Dit is uiteraard mogelijk, zodat er tijdens het opbouwen geen problemen ontstaan. U kunt alles rondom uw opslagtent aan ons overlaten en profiteren van de extra gerealiseerde ruimte! Huurt u één van onze accommodaties, dan bepaalt u hierbij zelf de huurperiode. Donselaar Structures is de veelzijdige partner die met u meedenkt!