Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Tijdelijke bedrijfsruimte te huur met flexibele voorwaarden

Donselaar Structures heeft de tijdelijke bedrijfsruimte te huur waar u naar op zoek bent! Tussen onze producten zit namelijk ongetwijfeld de accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Van heel klein tot heel groot en van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde tent, we hebben het allemaal. Daarnaast zijn we ook nog eens zeer flexibel wat betreft de huurperiode. Kort huren of toch juist wat langer? Het kan allemaal. Bevalt de accommodatie zo goed dat jullie tot koop willen overgaan? We bieden zowel de mogelijkheid de accommodatie in één keer te kopen of in delen te betalen via onze lease constructie. Nieuwsgierig? Maak kennis met de vele mogelijkheden van Donselaar Structures!

De voordelen van een bedrijfsruimte huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tijdelijke bedrijfsruimte te huur volledig op maat

Onze accommodaties hebben al vele ondernemers letterlijk of figuurlijk uit de brand geholpen. Bijvoorbeeld als er tijdelijk een bedrijfsruimte nodig was door werkzaamheden, een piek in de productie of schade aan de huidige bedrijfsruimte. Onze accommodaties zijn volledig op maat te maken, denk hierbij aan een breedte van 3 tot wel 40 meter. En de lengte? Die is per 5 meter onbeperkt te verlengen! Doordat onze producten geen middenpalen hebben, kunt u de ruimte volledig benutten. 

Tijdelijke Bedrijfsruimte Te Huur 2

Welke van onze accommodaties past bij uw wensen?

Afhankelijk van wat voor bedrijfsruimte u wilt huren, past daar een ander soort accommodatie bij. Zo kan onze niet geïsoleerde tent uitstekend dienst doen voor het overkappen van bouwplaatsen of bij montagewerkzaamheden. Wilt u een ruimte gebruiken als verkoopruimte of als opslag voor voertuigen of machines? Dan past de deels geïsoleerde tent daar goed bij. Een andere mogelijkheid is het huren van onze volledig geïsoleerde tent. Door de goede isolatie kan deze tent als winkelpand, overdekt zwembad of kantoorruimte worden ingezet! Twijfelt u over de tent die aansluit bij uw situatie? Onze specialisten geven graag een advies op maat!

Tijdelijke Bedrijfsruimte Te Huur 3

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Uw tijdelijke bedrijfsruimte te huur, te lease of te koop

Onze tenten zijn zowel tijdelijk als semipermanent in te zetten. Heeft u een accommodatie voor een langere periode nodig? Onze accommodaties zijn voor maar liefst 15 jaar te huur. Maar voor zo’n lange periode is het kopen van een accommodatie ook het overwegen waard. Door de hoge kwaliteit hebben onze tenten een uitstekende levensduur, waardoor het een slimme investering is. Wilt u de aankoop graag spreiden over een langere periode? Dan kunt u altijd gebruik maken van de mogelijkheid onze tenten te leasen. Zo hebben we altijd een oplossing die past bij uw situatie!

Tijdelijke Bedrijfsruimte Te Huur 4

Altijd op korte termijn een tijdelijke bedrijfsruimte te huur

In ons magazijn is een ruime voorraad aanwezig om uw bedrijfsruimte in korte tijd te realiseren. Heeft u dus om wat voor reden dan ook met spoed een bedrijfsruimte nodig? Ons team staat voor u klaar! Desgewenst komen we ook bij u op locatie langs om alle mogelijkheden te bekijken. En naast onze accommodaties leveren we uiteraard ook uw tentvloer op maat. Wat dacht u van onze systeemvloer? Dit is een zwaarlastvloer die waterpas wordt gelegd en waarbij geen verdere verankering van de tent nodig is. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen
Tijdelijke Bedrijfsruimte Te Huur 1

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen