Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Tent tegen de kou

Een tent tegen de kou is snel geregeld bij Donselaar Structures

Een tent tegen de kou kan op veel verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld om in koudere tijden buitenwerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kan een tent dienen als bescherming bij kou tijdens evenementen. Donselaar Structures is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke en semipermanente bedrijfsaccommodaties. Met onze tenthallen realiseren we precies de tent die jullie nodig hebben: groot of klein, enkel een tentzeil of volledige isolatie, we gaan voor je aan de slag. Tussen onze verschillende modellen zit zeker een tent die past bij jullie wensen. En anders ontwerpen we die!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent van Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

We maken jouw tent tegen de kou op maat

De maatvoering van jullie tent is natuurlijk afhankelijk van het gebruiksdoel. Ieder bedrijf heeft weer een andere tent nodig. Bij Donselaar Structures produceren we onze tenten in onze eigen werkplaats, waardoor we gemakkelijk rekening kunnen houden met jouw wensen. Onze vier standaardtenten zijn leverbaar in veel verschillende maten en in de lengte zelfs per 5 meter onbeperkt te verlengen. Maar ook voor jouw complete maatwerktent ben je bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen jouw complete tent vanaf de tekentafel, aan de hand van jouw doeleinden.

Een volledig geïsoleerde tent tegen de kou

Bij Donselaar Structures leveren we veel verschillende tenten. Onder andere onze tent met volledige isolatie, wat een veel gekozen optie is als bescherming tegen de kou. Door de geïsoleerde wanden en het geïsoleerde dak houdt je de kou gemakkelijk buiten. De tenten zijn onder andere zeer geschikt voor de opslag van licht temperatuurgevoelige producten. Kies je voor verwarming in de tent, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan een overdekt verwarmd zwembad, een winkelpand of een kantoorpand. Met mogelijkheden als verwarming, verlichting, klimaatbeheersing en aanrijdbeveiliging, kan je alle kanten op.

Geïsoleerde tent

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

– Mark Kleinloog, Tanis Confectionery

Huur of koop gemakkelijk jouw tenthal

Zo flexibel als we zijn bij de productie van jouw tent, zo flexibel zijn we ook bij de levering. Heb je tijdelijk een tent tegen de kou nodig of wil je een semipermanente oplossing? Onze tenten zijn zowel te huur als te koop. Kies je voor koop, dan heb je de keuze tussen directe koop of een leaseconstructie. Bij het leasen van onze tenten verspreid je de aanschafkosten over een langere periode, waardoor je geen eenmalige grote investering hoeft te doen. Kies je voor het huren van onze tenten, dan bepaal je zelf de huurperiode. Onze tenten zijn te huur van 1 maand tot een periode van wel 15 jaar. Tussentijds verlengen is altijd mogelijk.

Tent tegen de kou

Jouw tent altijd snel geleverd uit onze ruime voorraad

Bij een flexibele levering hoort wat ons betreft ook snelheid. Kies je voor één of meerdere van onze tenten, kan je altijd rekenen op een snelle levering. En bij die levering zijn het vervoer en de opbouw inbegrepen! Zo kan je jouw tent tegen de kou direct gebruiken en loop je zo min mogelijk omzet mis. Ben je op zoek naar een advies op maat van een echte professional? Neem dan vandaag nog contact met ons op, onze ervaren adviseurs denken graag met je mee over de juiste tent voor jouw omstandigheden!

Donselaar Structures

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco