Industriële tenten

Helemaal naar jouw wensen aan te passen

Op zoek naar industriële tenten die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften? Of je nu wilt huren of kopen, Donselaar is jouw partner voor maatwerkoplossingen. Ons uitgebreide assortiment biedt ongetwijfeld de industriële tent die naadloos past bij jouw onderneming. Dankzij onze flexibiliteit in ontwerp en aanpassing, maken we het mogelijk om een tent te creëren die voldoet aan jouw unieke eisen. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte industriële tent en ervaar onze toewijding aan kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid.

De voordelen van een industriële tent

  • Jouw industriële tent wordt aangepast en uitgebreid naar jouw wensen
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1 Overkapping.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2 ongeïsoleerde tenthal.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

Op maat gemaakte industriële tenten huren

Overweeg je een industriële tent te huren, dan heb je vaak niet veel keuze wat betreft het formaat. Er zijn standaard formaten leverbaar waar je uit kan kiezen, maar daar houdt het wel bij op. Niet bij Donselaar Structures. Onze (ongeïsoleerde en deels geïsoleerde) tenten zijn in maar liefst 11 verschillende formaten leverbaar tussen de 2,5 en 25 meter breed. Wil je juist een geïsoleerde tent of een flexhal huren, ook dan heb je keuze uit diverse breedtes. In de lengte zijn al onze accommodaties per 5 meter zelfs onbeperkt te verlengen. Zo realiseren we samen de tent die jij zoekt.

0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Al binnen één week jouw tent op locatie?

Heb je industriële tenten of bedrijfshal nodig en is de tijd dringend? Of het nu gaat om een onverwachte behoefte aan vervangende ruimte of een productiestilstand door ruimtegebrek, Donselaar Structures staat voor je klaar. Wij begrijpen de urgentie die soms nodig is en reageren daarom razendsnel op jouw behoeften. Met een grote voorraad tenthallen in ons magazijn, zijn we in staat om binnen een week na de orderbevestiging een industriële tent op jouw locatie te leveren. Zo minimaliseren we de downtime en helpen we je om je bedrijfsactiviteiten soepel en efficiënt voort te zetten.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

“Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Eén van de voordelen van onze tenten? De grote mate van flexibiliteit. Niet alleen wat betreft het formaat heb je namelijk alle keus. We hebben tal van extra opties beschikbaar. Zo huur of koop jij straks een tent die aan al je wensen voldoet. Denk aan het plaatsen van een schuif- of roldeur. Maar ook aanrijdbeveiliging, verlichting en klimaatbeheersing zijn mogelijk. Kan de tent niet worden verankerd op de ondergrond? Dan maken we gebruik van ballastblokken. Dankzij deze blokken staan onze tenten op alle ondergronden als een huis!

Huur jouw inustriële tenten zolang als nodig is

Of je nu een kortetermijnoplossing van enkele maanden nodig hebt of geïnteresseerd bent in het huren van industriële tenten voor meerdere jaren, Donselaar Structures biedt de flexibiliteit die je zoekt. Onze kwalitatief hoogwaardige tenten zijn te huur voor een periode tot maar liefst 15 jaar. Dit maakt onze tenten een ideale keuze, zowel voor tijdelijke behoeften als voor semipermanente oplossingen.

De huurperiode tussentijds verlengen? Geen probleem! Wil je de gehuurde tent uiteindelijk overkopen? Ook dat is mogelijk en we bieden je de tent aan tegen een aantrekkelijke prijs. Neem contact met ons op en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die we bieden.

Snel jouw industriële tenten op jouw terrein

Jij bent al druk genoeg met je bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Daarom maken we het regelen van industriële tenten zo gemakkelijk mogelijk. Zo vraag je in een paar minuten een offerte op maat aan. En sturen wij je zo snel mogelijk een offerte met prijsopgave toe, waardoor je weet waar je aan toe bent. Heb je vragen of wil je meer weten over onze accommodaties? Ons team staat klaar om jou en je bedrijf te faciliteren. Voel je altijd vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wat mogen we voor jou betekenen?