Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Overkapping Zwembad 1

Overkapping voor zwembad zowel te koop als te huur

Een overkapping voor uw zwembad nodig? Bij Donselaar Structures hebben we overkappingen in alle soorten en maten. Een overkapping voor een zwembad kan in tal van situaties worden gebruikt. Bijvoorbeeld bij onderhoudswerkzaamheden aan het zwembad, waarbij het belangrijk is dat verfwerk de tijd heeft om op te drogen. Maar ook voor het creëren van een overdekt zwembad biedt een overkapping uitkomst. Met één van onze geïsoleerde tenten is het in combinatie met verwarming zelfs mogelijk een aangename temperatuur te realiseren, waardoor ook in de winter gebruik kan worden gemaakt van een buitenzwembad.

De voordelen van een overkapping huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een overkapping voor een zwembad helemaal op maat gemaakt

De meeste zwembaden hebben het formaat van een wedstrijdbad, maar natuurlijk is niet elk zwembad hetzelfde. Voor ons en onze tenten maakt het niet uit hoe groot uw zwembad is. Elke tent wordt namelijk volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Dus zowel voor grote als kleine zwembaden hebben wij een geschikte tent. En niet alleen het zwembad kan overdekt worden, maar ook een eventuele naastgelegen tribune, kleedkamer of andere ruimte. Met een maximale hoogte van 6 meter zijn er veel mogelijkheden. De tenten hebben een vrije overspanning, wat ze ideaal maakt als overkapping van een zwembad.

 

Ontdek onze modellen
Overkapping Zwembad 2

Diverse mogelijkheden om uw zwembad te overdekken

Bij Donselaar Structures hebben we vier standaardtenten die in verschillende variaties worden ingezet. Naast onze overkapping, hebben we ook drie tenten met zijwanden. Een tent zonder isolatie kan gebruikt worden om het zwembad bij onderhoudswerkzaamheden te beschermen tegen regen en wind, als een overkapping niet voldoende is. Om een aangename temperatuur te realiseren in de tent, is de volledig geïsoleerde tent de beste optie. Met deze tent kan ook een buitenbad in elk jaargetijde worden gebruikt. Ter inspiratie kunt u de tent bekijken die we eerder bij Aphrodite’s Thermen hebben mogen plaatsen.

Uw offerte op maat aanvragen
Overkapping Zwembad 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Overkappingen geschikt voor diverse doeleinden

Onze overkappingen en tenten zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor het overdekken van een zwembad of andere sportaccommodatie. Voor elk bedrijf wat kampt met tijdelijk ruimtegebrek of een andere uitdaging op het gebied van bedrijfsruimte, bieden wij een passende oplossing. Hierbij kan u denken aan het creëren van een opslag, maar ook voor een showroom of werkplaats op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Door de verschillende opties, zoals verlichting, verwarming, aanrijdbeveiliging en een automatische roldeur, krijgt u een tent die helemaal voldoet aan uw wensen.

Overkapping Zwembad 4

Uw bedrijfsoplossing op maat bij Donselaar Structures

Uw probleem is onze uitdaging. En uitdagingen gaan we graag aan. Door onze ruime ervaring weten we wat het beste past in uw situatie. De tenten zijn zowel te huur, te koop als te lease. Huurt u één van onze overkappingen, dan bepaalt u zelf de lengte van de huurperiode. Drie maanden of tien jaar? Het is allemaal aan u. Voor welke constructie u ook kiest, u kunt altijd rekenen op onze uitstekende service. Ons vakkundige team bouwt de tent bij u op locatie op. Of het nu gaat om de overkapping van uw zwembad, een tijdelijke werkplaats op uw bedrijfsterrein of andere toepassing. Wilt u ook gebruik maken van de vele mogelijkheden die onze tenten bieden? Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Overkapping Zwembad 5

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen