Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Luxe Werk Tent 1

Een luxe werk tent huren voor uw bedrijf

Een veelzijdige werk tent huren die aan al uw wensen voldoet? Daarvoor bent u bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Wij verzorgen uw tijdelijke bedrijfsaccommodaties op maat. Een werk tent is voor veel verschillende doeleinden in te zetten. Bijvoorbeeld als tijdelijke werkplaats, maar ook als showroom of opslagtent. Door de vele mogelijkheden die we bieden op het gebied van isolatie en maatvoering, kunnen we rekening houden met al uw wensen. In onze eigen productiehal realiseren we een tent die helemaal past bij uw bedrijf.

De voordelen van een werk tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een volledig op maat gemaakte werk tent huren

We bieden u graag een tent die past bij de behoeften van u en uw bedrijf. Zo zijn er veel verschillende maatvoeringen mogelijk. Bijvoorbeeld een tent die 3 meter breed en 10 meter lang is, of juist een tent van 40 meter breed en 100 meter lang. De tenten zijn in de lengte per 5 meter altijd onbeperkt te verlengen. Daarnaast hebben de tenten een vrije overspanning, waardoor er geen palen middenin de tent nodig zijn. Hierdoor is de ruimte in de tent optimaal te benutten.

Tent Voor Opslag 3

Verschillende mogelijkheden bij het huren van uw werk tent

Kiest u ervoor een werk tent te huren, dan zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld qua isolatie van de tent. Zo hebben we 3 tenten met zijwanden, waarvan er één geen isolatie heeft, één tent deels geïsoleerd is en de derde tent helemaal geïsoleerd is. Ook is het mogelijk een overkapping te huren, waarmee een droge plaats wordt gerealiseerd voor het laden en lossen. Onze tenten kunnen op verschillende ondergronden opgebouwd worden. Door het gebruik van een zwaarlastvloer staat de tent verankerd en zijn er geen haringen nodig. Uiteraard is deze zwaarlastvloer ook bij ons te huur.

Luxe Werk Tent 3

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Een veilige werk tent huren

Een belangrijk aspect bij het huren van een werk tent is de veiligheid van de tent. Uw personeel moet in een veilige omgeving werken. Onze tenten voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn gemaakt van de beste materialen. Al onze producten hebben een eigen pagina waar u de specificaties van die tent vindt met daarin alle details. Het opbouwen en afbouwen van onze tenten wordt verzorgd door ons eigen team. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw werk tent in een mum van tijd is opgebouwd.

Luxe Werk Tent 4

Uw werk tent op korte termijn bij u geleverd

Er zijn verschillende redenen waarom u voor uw bedrijf een werk tent nodig kan hebben. Maar in vrijwel alle gevallen is die tent op korte termijn nodig. Bij Donselaar Structures helpen we u hier graag bij. Door onze ruime voorraad kunnen we in de meeste gevallen al binnen een week na de orderbevestiging de tent op uw locatie opbouwen. Dit is een groot voordeel van onze tenten. U hoeft voor uw werkplaats niet naar een externe locatie toe, maar bespaart kosten en tijd met een werk tent op uw eigen bedrijfsterrein.

 

Wilt u een werk tent huren die volledig op maat is gemaakt aan de hand van uw wensen? Vraag vandaag nog een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric