Het stappenplan naar jouw tijdelijke industriehal

11 maart 2024

Ben je op zoek naar extra opslag- of bedrijfsruimte? Wij bieden een efficiënte oplossing met tijdelijke industriehallen. Ontdek hoe we in zes heldere stappen, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke oplevering, te werk gaan.

1. Offerte aanvragen via de website

De eerste stap naar jouw tijdelijke industriehal begint bij het invullen van het offerteformulier op onze website. Vul dit zo gedetailleerd mogelijk in zodat we een offerte op maat kunnen maken. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, nemen we contact met je op om deze op te helderen, zodat onze offerte perfect aansluit bij jouw wensen.

2. Persoonlijke offerte

Als we alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de offerte. Al jouw wensen en extra opties worden meegenomen in deze offerte. Je kunt de offerte, op werkdagen, binnen 24 uur na aanvraag in je mailbox verwachten.

3. Documenten voor de vergunningaanvraag

Ben je tevreden met de offerte, dan start het proces voor de vergunningsaanvraag. Hoewel we de aanvraag zelf niet verwerken, zorgen we ervoor dat jij alle nodige technische tekeningen, het tentboek en andere vereiste documenten ontvangt om je aanvraag succesvol te starten. Lees hier meer over het aanvragen van een vergunning voor jouw tijdelijke industriehal.

4. Locatiebezoek

Na de vergunningsaanvraag en het akkoord op de offerte​ komen we bij je langs om de locatie te bekijken en alles nauwkeurig in te meten. Hiermee zorgen we dat de tijdelijke industriehal perfect past bij jouw locatie en nemen we eventuele specifieke behoeften of uitdagingen mee.

5. Montagedatum bespreken

Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, plannen we de montagedatum. We geven een voorlopige planning af bij de offerte, maar de definitieve montagedatum wordt vastgesteld zodra alle details zijn bevestigd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde installatie en minimaliseert eventuele vertragingen.

6. Opbouw van de tijdelijke industriehal

De laatste stap is de opbouw van de industriehal op de afgesproken montagedatum. Ons gecertificeerde montageteam zorgt ervoor dat alle materialen en het gereedschap op tijd op de locatie is en bouwt vervolgens zorgvuldig de industriehal op. Hierna is jouw tijdelijke industriehal gereed om in gebruik te nemen, waardoor je onmiddellijk kunt genieten van de vergrote capaciteit en flexibiliteit die het biedt.

Jouw bedrijf verdient de ruimte om te groeien en onze tijdelijke industriehallen maken deze groei mogelijk. Donselaar staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van aanvraag tot oplevering. Ben je klaar om de volgende stap in je bedrijfsgroei te zetten? Neem contact met ons op en laat ons jouw bedrijfsruimte snel en effectief transformeren.

 


Terug naar overzicht