Een tijdelijke werkruimte met advies op maat

Er zijn tal van redenen waarom er een tijdelijke werkruimte en een advies op maat nodig kunnen zijn. Bijvoorbeeld als er problemen zijn met het huidige pand, waardoor er op korte termijn vervanging nodig is. Maar ook een werkruimte die alleen in de winter overdekt hoeft te worden of een flexibele werkruimte die verplaatst kan worden met de werkzaamheden mee. Donselaar Structures heeft voor elke uitdaging een oplossing op maat! Wij realiseren namelijk al jaren bedrijfsoplossingen op maat. En door de vele projecten die we hebben mogen faciliteren, kunnen we ook voor jouw bedrijf een passend advies geven.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een werkruimte bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

De ideale tijdelijke werkruimte dankzij ons advies

Naar wat voor tijdelijke werkruimte zijn jullie op zoek? Het team van Donselaar Structures helpt je graag de ideale werkruimte te creëren. We hebben namelijk tal van mogelijkheden om jouw tijdelijke werkruimte helemaal naar je zin te maken. Zowel qua formaat als isolatie kan je alle kanten op. Een grote of kleine werkruimte: wij maken hem voor je. Een breedte van 3 tot maar liefst 40 meter met een vrije overspanning, waarbij er geen middenpalen nodig zijn. De tent is in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen, waardoor je hem net zo groot maakt als je wilt. Ook qua hoogte heb je alle vrijheid, van 1 tot maar liefst 6 meter.

Tijdelijke Werktent Advies

Zowel werkruimtes mét, als zonder isolatie

Samen maken we jouw werkruimte naar wens. Is de werkruimte bedoeld voor werkzaamheden die normaal in de buitenlucht plaatsvinden? Dan is isolatie niet altijd nodig, omdat bescherming tegen wind en regen al voldoende is. In andere gevallen is gedeeltelijke of volledige isolatie de perfecte oplossing. In een volledig geïsoleerde tent kan met verwarming een comfortabele temperatuur worden gerealiseerd. Zo kan de tent bijvoorbeeld ook als kantoorruimte worden ingezet.

Donselaar Werktent

Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Een eerlijk en open advies voor jouw tijdelijke werkruimte

Bij Donselaar Structures vinden we het belangrijk dat jullie accommodatie helemaal naar wens is. Doordat wij onze tenten zelf produceren, leveren we altijd maatwerk. Daardoor is vrijwel alles mogelijk! Onze adviseurs denken graag mee over de juiste tijdelijke werkruimte voor jouw bedrijf. Je kan bij ons rekenen op een eerlijk advies, want we denken actief mee over wat wel én wat niet werkt. De ervaring die we hebben opgedaan door het realiseren van meer dan 750 projecten gebruiken we graag om ook jouw werkruimte helemaal naar wens te maken. Neem voor een indruk van deze projecten een kijkje op onze Inspiratiepagina.

Tijdelijke Werktent Advies

Neem contact met ons op voor jouw tijdelijke werkruimte

Willen jullie een advies op maat voor een tijdelijke werkruimte die aan al jullie wensen voldoet? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van ons contactformulier of ons tijdens kantooruren even te bellen. Ook kunnen we vooraf langskomen voor een locatiebezoek om de locatie te bekijken en een advies te geven. Ook adviseren we graag over een passende constructie: is huren, leasen of kopen de juiste oplossing voor jullie? Na bevestiging van de order gaan we direct voor jullie aan de slag en staat jullie tijdelijke werkruimte vaak binnen een week al op locatie!

Neem direct contact op