Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

De specialist in vakkundige tentverkoop

Een professionele tentverkoop die voor scherpe prijzen mooie tenten levert? Dat is Donselaar Structures. In de afgelopen jaren hebben we voor tal van ondernemers en andere partijen passende tijdelijke en semipermanente oplossingen mogen realiseren. In onze dienstverlening zijn we flexibel en denken we graag met de klant mee. Door onze ruime ervaring weten we snel tot de kern van het probleem door te dringen. Daarnaast hebben we alle capaciteit in huis om voor jouw bedrijf een passende tent te maken. Van een meer standaard tent tot volledig maatwerk: we draaien er onze hand niet voor om.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Profiteer van de kwaliteit van onze tentverkoop

Onze tenten zijn van zo’n hoge kwaliteit, dat ze een voordelig en snel alternatief zijn voor een extern pand. Rondom het bouwen van een pand gaat veel tijd verloren en daarbij lopen de kosten vaak hoog op. Een tent daarentegen kan bij onze tentverkoop al binnen één week worden geleverd, waardoor je als ondernemer geen omzet mis loopt! Daarbij is een tent prijstechnisch veel gunstiger dan het bouwen van een extern pand. Onze tenten kunnen op vrijwel alle ondergronden worden gebouwd en daardoor op een gunstige plaats op het bedrijfsterrein worden geplaatst. En de hoge levensduur maakt het plaatje compleet.

Donselaar Structures Tenten

Welke tent voldoet aan jouw wensen?

Donselaar Structures heeft diverse soorten tenten die ieder hun eigen gebruiksdoel hebben. Zo is in sommige gevallen alleen een overkapping al voldoende, bijvoorbeeld voor het realiseren van een droge op- en overslag. Is er meer bescherming nodig? Onze ongeïsoleerde tent is ideaal om een bouwplaats of montageplaats te overdekken, waar onze deels geïsoleerde tent het goed doet als opslag of showroom. De volledig geïsoleerde tent is een tent die overal voor is in te zetten. Van tijdelijk winkelpand tot opslag voor temperatuurgevoelige producten: met deze tent is alles mogelijk. Al onze standaardtenten kunnen dankzij onze ruime voorraad op korte termijn worden geleverd, al binnen een week na orderbevestiging!

Tenten Kopen

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Een maatwerktent voor jouw bedrijf

Naast onze standaardtenten is het ook mogelijk een volledige maatwerktent te kopen. We hebben veel ervaring in huis en verzorgen van de tekentafel tot de montage jouw ideale tent. Heb je dus speciale wensen, laat het zeker aan ons weten. Samen met onze specialisten zorgen we voor een tent die helemaal voldoet aan de gebruikseisen. Inspiratie opdoen over eerdere oplossingen die wij mochten verzorgen? Bij onze Projecten kan je enkele van de mogelijkheden van onze tenten bekijken. Nieuwsgierig of de tenten van onze tentverkoop ook een oplossing voor jouw bedrijf zijn? Neem contact met ons op!

Tentverkoop

De tentverkoop die naar je luistert

Als dienstverlenende partij vinden we het belangrijk een luisterend oor te bieden aan onze klanten. Een advies over een bepaalde tent, vragen over de gebruiksmogelijkheden of twijfels over de locatie? We staan altijd klaar met een deskundig advies. En om zekerheid te krijgen over een geschikte plek kunnen we altijd een locatiebezoek inplannen. Zo weten we zeker dat er geen problemen ontstaan tijdens het opbouwen van de tent. Donselaar Structures levert al meer dan 10 jaar tijdelijke accommodaties in tal van situaties. En vanwege onze ruime ervaring lukt het altijd weer een passende tent realiseren. Vraag vandaag nog de offerte aan voor jouw tijdelijke of semipermanente accommodatie op maat!

Tenten Te Koop

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen