Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ontmoetingshuisjes 1

Praathuisjes: coronaproof menselijk contact

Ziet u ook ineens praathuisjes als paddenstoelen uit de grond schieten? Of hoort u veel verpleeg- en verzorgingshuizen erover? Wat is het, waarom is het zo’n ding en hoe komt u er ook aan? Bij Donselaar Structures kunnen we snel schakelen, waardoor we praathuisjes bij uw verzorg- of verpleegtehuis razendsnel kunnen realiseren. Zo kunt u menselijk contact weer ouderwets dichtbij brengen, zonder gebruik van schermen of internet. 

  • Volledig volgens RIVM richtlijnen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Snel geleverd

 

Offerte

De voordelen van een praathuisje huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Veilig bij Opa en Oma op bezoek

En ineens mochten (klein)kinderen, familie en vrienden niet meer op bezoek in het verpleeg- of verzorgingstehuis, Sinds 12 maart is het bijzonder stil in de gangen. Videobellen is een uitkomst, maar is tch niet hetzelfde als elkaar even echt zien. In het echt heb je niet te maken met haperende wifi-signalen of wazig beeld. Hoe fijn zou het zijn om elkaar weer in reallife te zien en spreken? Gewoon lekker ouderwets.

Wij hebben een corona-proof manier gevonden met het praathuisje: In het midden van dit ontmoetingshuisje zit een plexiglas wand. Aan elke kant van de wand zit een ingang, een voor bezoek en een voor de bewoner. Een spreek-luisterverbinding zorgt ervoor dat je elkaar goed kunt verstaan. Bijna alsof je aan tafel zit.

Doorzichtige praathuisjes schoonmaken

Wij leveren praathuisjes van plexiglas. Dit is het materiaal wat wij in onze tijdelijke accommodaties als raam gebruiken. Ideaal materiaal, want het is stevig, kristalhelder en makkelijk schoon te maken. Wellicht ken je het al van de schermen bij de kassa’s in de supermarkt. Het kan zonder verlies van kwaliteit snel, vaak en makkelijk schoongemaakt worden na gebruik. Zo kun je al met 1 praathuisje veel bewoners de mogelijkheid tot echt contact bieden.

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Binnen 24 uur weer ouderwets contact mogelijk!

Wij hebben de materialen, de mensen en de ervaring in huis. Daardoor kunnen we niet alleen snel een persoonlijke offerte leveren, maar ook na goedkeuring razendsnel leveren. Onze montagemedewerkers werken volgens de laatste voorschriften van het RIVM en onze eigen veiligheidsmaatregelen. Hoeveel ruimte heeft u nodig, wat is handig met doorlooproutes en bijvoorbeeld weersomstandigheden? Onze specialisten helpen u graag vrijblijvend met het antwoord op deze vragen.  Bel 085 3011 555, mail naar info@donselaarstructures.nl of druk op de blauwe knop voor een offerte.

Ik wil graag vrijblijvend persoonlijk advies

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen