Industriële tenten kopen: de oplossing voor jouw ruimtegebrek

Je komt het geregeld tegen, bedrijven die industriële tenten kopen om extra ruimte te creëren. Tenten zijn een snelle, betaalbare en veilige oplossing bij ruimtegebrek. Dan hebben we het natuurlijk niet over kampeertenten en afgeleiden. Onze industriële tenten hebben een sterk frame en zijn overspannen met zware kwaliteit zeildoek of geïsoleerde sandwichpanelen.

Dankzij de vele keuze in tenten is er voor elke situatie een passende oplossing. Naast de veelzijdigheid zijn onze tenten ook van hoge kwaliteit. Dat ervaar je niet alleen, dat zie je ook! Een echte aanwinst voor jouw terrein dus.

Offerte aanvragen

Industriële tenten kopen voor jouw bedrijf

Overweeg je de aanschaf van een industriële tent als oplossing voor ruimtegebrek? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer! Maar het grote voordeel van onze tijdelijke accommodaties? Er is er altijd één die bij jouw wensen aansluit. Want of je nu een tent zonder isolatie wilt of een tent met isolatie, verwarming en airco, het is allemaal mogelijk. En dankzij het tijdelijke karakter van onze tenten verloopt de vergunningsaanvraag meestal sneller dan bij het bouwen van een nieuw pand. Daarnaast is er geen fundering nodig, waardoor de kosten veel lager uitvallen.

Fijn om te weten: onze tenten zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1 en voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen.

Industriële tenten kopen die passen bij jouw doeleinden

Welke tent het beste bij jouw wensen past? Dat is uiteraard afhankelijk van je wensen. Zoek je een tent om een bouwplaats te overdekken of voor opslag van voertuigen? Dan zal een tent zonder isolatie in veel gevallen voldoen.

Onze tent met gedeeltelijke isolatie biedt bescherming tegen condenswater aan de binnenkant. Dat maakt deze tent erg geschikt voor opslag van licht-temperatuurgevoelige producten en machines.

De volledig geïsoleerde tent is een echte alleskunner. Van de opslag van temperatuurgevoelige producten tot het dienen als tijdelijk winkelpand, hiermee is alles mogelijk.

Zoek je een tenthal met de uitstraling en gebruiksmogelijkheden van een echte bedrijfshal? Dan moet je onze flexhal hebben. Flexibel als een tenthal, maar ondertussen de kwaliteit van een bedrijfshal.

Industriële tenten op maat voor de oplossing van ruimtegebrek

Als je hebt gekozen welk van onze tenten past bij jouw wensen, komt vervolgens de maatvoering. Ook daarin is veel mogelijk! Onze ongeïsoleerde en deels geïsoleerde tent is bijvoorbeeld in de breedte maar liefst in 11 verschillende maten verkrijgbaar, variërend van 2,5 tot 25 meter. Dit is met vrije overspanning, er zijn dus geen palen in het midden van de tent. In de lengte zijn al onze tenten per 5 meter onbeperkt te verlengen. Zo maak je de tent dus net zo groot als je wilt. De zijhoogte is standaard tussen de 2 en 4,5 meter, maar ook 1 of zelfs 6 meter zijn mogelijk. Twijfel je over het juiste formaat voor jouw tent? We denken graag met je mee!

De hoogste kwaliteit dankzij jarenlange ervaring

Als het gaat om jouw bedrijfsvoering, wil je natuurlijk de hoogste kwaliteit. Je hebt immers niets aan een tent met een lek of andere gebreken. Bij Donselaar Tenten streven we al jarenlang naar de hoogste kwaliteit. Continu blijven we innoveren en onze producten én service verbeteren. Al onze accommodaties worden zorgvuldig geproduceerd met de beste materialen. En om jou zo goed mogelijk te helpen, hebben we tal van extra opties beschikbaar. Andere deuren, zoals rol- of schuifdeuren? Extra ramen in jouw tent, zodat het daglicht vrij spel heeft? Verlichting of klimaatbeheersing? We maken jouw tent precies zoals je wilt!

Een vloer kopen bij jouw industriële tent

Op wat voor ondergrond komt jouw tent te staan? Bij het kopen van industriële tenten, is de ondergrond niet het belangrijkste. Dankzij de alternatieve verankering met ballastblokken, zijn de tenten namelijk op vrijwel elke ondergrond te plaatsen! Maar werken in een tent op grind of gras, dat is niet realistisch. Veel ondernemers kiezen er daarom voor een vloer in de tent te plaatsen.

Bij de aanschaf van jouw tent(en), kan je direct een passende vloer uitkiezen. Afhankelijk van de toekomstige belasting is er keuze uit diverse vloeren. Zo hebben we vloeren van stelconplaten, een systeemvloer en een cassettevloer. Bij aanvraag van de offerte zie je het belastbare vermogen van de vloeren. Wil je dat we meedenken? Dat doen we met plezier!

In termijnen betalen dankzij onze leaseconstructie

Wil je industriële tenten kopen, maar zou je de investering graag over een langere periode spreiden? Dat kan. Met onze leaseconstructie ben je direct economisch eigenaar van jouw industriële tent(en). Maar de betaling verspreid je over meerdere termijnen. Fijn als je een buffer wilt behouden of het geld nodig hebt voor andere investeringen in jouw bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze leaseconstructie? Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen.

Liever in één keer jouw tent kopen of misschien wel huren? Dat is beide mogelijk! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, neem gerust contact op.

Van ontwerp tot opbouw: Donselaar Structures regelt het

Waarom we zo snel jouw tent op locatie kunnen plaatsen? Omdat we een grote voorraad hebben en het proces van A tot Z in eigen hand. Zo hebben we onze eigen ontwerpers die al jouw wensen op de tekentafel uittekenen tot een mooi ontwerp. Vervolgens wordt jouw tent in onze productiehal gemaakt en met onze vrachtwagens naar jouw bedrijf toegebracht. Daar bouwen onze gecertificeerde medewerkers de tent op, zodat deze rotsvast staat. We streven in elke stap van het proces naar de hoogste kwaliteit. Een tent is immers zo zwak als de zwakste schakel. En die zwakke schakel: die is er bij ons niet!

Een offerte op maat voor het kopen van industriële tenten

Overtuigd van het nut van een industriële tent voor jouw bedrijf? Vraag dan vandaag nog jouw offerte aan! In de offerte kan je ook aangeven welke prijsopgaves je wilt ontvangen. Zo weet je direct de huurprijs, de leaseprijs en de directe koopprijs.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen langskomen op locatie, maar ook telefonisch kunnen onze specialisten vrijwel al jouw vragen beantwoorden. Liever mailen? Ook dat kan, stuur je mail naar info@donselaarstructures.nl. Profiteert jouw bedrijf straks van alle voordelen van een industriële tent?

Neem direct contact op