Direct meer ruimte, de eerste maand gratis!*

Bedrijfsruimte uitbreiden binnen 48 uur!**

Wil je snel je bedrijfsruimte uitbreiden? Vaak uit voorraad leverbaar en binnen 48 uur te plaatsen, ook kunnen we je nu de eerste maand gratis huur* aanbieden bij een huurperiode van minimaal 12 maanden.

Waarom een tijdelijke industriehal huren?

  • Super scherpe huurtarieven
  • Voordeliger dan kopen (tot looptijd van 2 jaar)
  • Verzekerd tegen wind- en sneeuwschade

* Bij een minimale huurperiode van 12 maanden
** Alleen mogelijk indien aluhal op voorraad is

Claim je gratis maand!

Donselaarindustrie Tenthalhuren

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tijdelijke industriehallenWeerbestendig

Beschermt tegen regen, wind en sneeuw zodat je altijd een droge en veilige ruimte hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Geïsoleerd en ongeïsoleerd

Van ongeïsoleerd tot volledig geïsoleerd met klimaatbeheersing, perfect voor elke opslagbehoefte.

Sterk en duurzaam frame

De sterke en herbruikbare aluminium of staal frames van hoge kwaliteitsklasse bieden een lange en duurzame levensduur.

Claim je gratis maand. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen

De duur van de opbouw verschilt per industriehal. Het heeft vooral te maken met de grootte van de tijdelijke industriehal. Een tenthal van 10 bij 15 meter is bijvoorbeeld in één dag op te bouwen, maar een grote tenthal van bijvoorbeeld 60 meter lang en 20 meter breed zal meerdere dagen in beslag nemen. In de meeste gevallen is een tijdelijke industriehal binnen een week opgebouwd of als het om meerdere industriehallen gaat binnen twee weken.

Ja, voor een tijdelijke industriehal heb je een vergunning nodig als deze langer dan 30 dagen blijft staan. Dit is dezelfde vergunning als bij permanente bouw, alleen is de doorlooptijd vaak korter en is het eisenlijstje minder streng. Doordat de onze industriehallen een tijdelijk bouwsel zijn, is het gemakkelijker om de vergunning rond te krijgen. Wij helpen je met de documentatie die je nodig hebt voor de vergunningsaanvraag. Denk aan technische tekeningen, een tentboek en eventueel aanvullende documentatie als dat nodig is!

Wanneer je definitief akkoord gaat met onze offerte én de vergunning hebt geregeld komen we op locatie op bezoek om alles tot op de laatste millimeter in te meten. Wil je liever dat we eerder langskomen? Laat het weten, dan komen we langs om je een passend advies te geven voordat we de offerte opmaken.

Het is voor onze montagemedewerkers niet moeilijk om de aluhal om te bouwen. Afhankelijk van de grootte en de aanpassingen zal dit 1 of 2 dagen in beslag nemen. We kunnen de aluhal zowel groter en kleiner maken of extra opties toevoegen.