Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

De voordelen van een tent als werkplaats

Heeft u het gebruik van een tent als werkplaats al eens overwogen? Zeker als u op zoek bent naar een tijdelijke of semipermanente werkplaats, is een tent van Donselaar Structures De perfecte oplossing. We vertellen u graag meer over alle voordelen van de tent als werkplaats. Bijvoorbeeld vanwege het lage kostenplaatje, maar ook omdat een tent van Donselaar Structures altijd volledig op maat wordt gemaakt. Daardoor heeft u altijd een werkplaats die volledig voldoet aan uw wensen. En we kunnen deze werkplaats altijd binnen korte tijd op uw eigen terrein opbouwen. Daarmee bespaart u tijd en kosten van het reizen naar een externe locatie.

De voordelen van een tent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Voordeel 1: De tent als werkplaats: een goedkope oplossing

Bij de zoektocht naar een tijdelijke of semipermanente werkplaats passeren verschillende opties de revue. Het huren of kopen van een extern pand of het (laten) bouwen hiervan. Maar bij een extern pand heeft u te maken met reistijd én hogere kosten dan bij het gebruik van een tent. In vergelijking met een pand vallen de kosten van een tent namelijk veel lager uit, ongeacht of u kiest voor huur of koop. Bang dat een tent minder veilig is dan een gebouw? Met de kwaliteitstenten van Donselaar Structures is dat zeker niet het geval!

Tent Als Werkplaats 2

Voordeel 2: Een volledig op maat gemaakte werkplaats

Een nadeel van een bestaand pand is het formaat van het pand. Er is geen mogelijkheid het pand geheel op maat te maken. Met een tent van Donselaar Structures als werkplaats heeft u die mogelijkheid wél! Wij hebben het gehele proces van productie tot vervoer en montage volledig in eigen hand. Daardoor kunnen we gemakkelijk een tent leveren die voldoet aan al uw verwachtingen. Zowel qua maatvoering als isolatie is vrijwel alles mogelijk! 

Tent Als Werkplaats 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch.
In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Voordeel 3: Altijd een werkplaats op korte termijn

Als u op korte termijn een werkplaats nodig heeft, dan kost het laten bouwen van een pand vaak teveel tijd. Ook het vinden en betrekken van een geschikt huurpand duurt vaak langer dan gewenst. Onze tenten daarentegen zijn altijd op zeer korte termijn te leveren. We hebben een ruime voorraad en de capaciteit om uw tijdelijke of semipermanente werkplaats op korte termijn te leveren. Daardoor kunnen we snel schakelen. Of het nu gaat om alleen een overkapping of een volledig geïsoleerde tent inclusief bijpassende tentvloer, wij hebben onze accommodaties vaak al binnen een week op uw terrein staan!

Tent Als Werkplaats 4

Voordeel 4: Een werkplaats op uw eigen terrein

Dat brengt ons direct bij nog een groot voordeel van een tent als werkplaats: We kunnen onze tenten namelijk plaatsen waar u dat het beste uitkomt. Een werkplaats die ver van het bedrijf afligt kost veel tijd. Wat dacht u van een werkplaats direct naast de deur op uw eigen bedrijfsterrein? Dit scheelt veel reistijd en daarmee ook geld. Door de verschillende mogelijkheden van onze tentvloeren kunnen we ook op locaties die ongeschikt lijken vaak tóch een tent opbouwen. 

Tent Als Werkplaats 5

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco