Hoe snel kan een tijdelijke industriële hal opgezet worden?

13 november 2023

Onze tijdelijke industriehallen worden vaak ingezet om meer opslag- of werkruimte creëren. Deze ruimte moet dan snel gerealiseerd worden zodat de dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. De vraag; ‘hoe snel hebben jullie de industriële hal opgezet?’ wordt dan ook veel gesteld aan onze sales medewerkers Roy, Nick en Ronald. Hoewel het natuurlijk afhangt van de grootte van de hal die je kiest, geven we je in deze blog een indicatie van hoe snel een industriële hal gerealiseerd kan worden.

Stap 1: Jouw aanvraag

Het proces begint natuurlijk bij jouw aanvraag. Misschien zie je gelijk al tussen onze producten de hal die jij nodig hebt. Dan kun je gemakkelijk een offerte aanvragen welke binnenkomt bij ons salesteam. Zij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren op jouw aanvraag. Wanneer je contact opneemt om advies te ontvangen over een geschikte hal voor jouw situatie, kan het ook dat je gelijk hoort wanneer/of jouw gekozen hal gerealiseerd kan worden.

Stap 2: Het eerste contact

In het geval van een volledige standaard aanvraag, ontvang je de eerste terugkoppeling bijna altijd binnen 24 uur. Bij specifiekere aanvragen streeft ons salesteam ernaar om binnen één tot twee werkdagen contact op te nemen. In dit eerste contactmoment maken we kennis met elkaar en nemen we jouw offerte door. Zo weten wij wat jij van ons verwacht, en weet jij of wij daaraan kunnen voldoen.

Stap 3: Voorraad en planning check

Afhankelijk van onze voorraad en planning wordt bepaald wanneer we jouw industriële hal kunnen plaatsen. Hier wordt naar gekeken op dezelfde dag dat we contact met je hebben opgenomen. In de praktijk merken we dat spoedgevallen vaak binnen 10 dagen geplaatst kunnen worden.

Stap 4: De opbouw

Hebben we jouw gekozen hal op voorraad, en hebben we in de komende weken ruimte in onze planning? Dan plannen we op dat moment in dat we jouw industriële hal komen plaatsen. Dit hebben we vaak binnen twee dag gedaan. Wanneer je kiest voor een grote Flexhal of voor meerdere hallen, kan het zijn dat we meerdere dagen of een hele werkweek nodig hebben voor de opbouw.

Conclusie

De totale tijd van het eerste contact tot de oplevering van een tijdelijke industriehal kan variëren. Voor een standaard aluhal zonder al te veel speciale vereisten kunnen we het proces van ontwerp tot oplevering soms in minder dan twee weken realiseren. Bij complexere projecten of wanneer vergunningen vereist zijn, kan het langer duren. Neem contact op met ons team om meer te weten te komen over hoe we jouw project snel en veilig van de grond kunnen krijgen!


Terug naar overzicht