Hoe pas je een tenthal op verschillende manieren toe?

19 oktober 2021

Als ondernemer kan je tegen het probleem aanlopen dat je ruimte tekort hebt. Een tenthal kan voor veel verschillende doeleinden ingezet worden en extra ruimte bieden. Ben jij benieuwd naar de manieren waarop je een tenthal kunt toepassen? Lees dan verder!

Werkruimte

Ervaar je ruimte tekort of plotselinge toename in werk? Een werktent kan op korte maar ook langere termijn een ideale oplossing zijn. Het grote voordeel van de tenthal is dat deze geplaatst kan worden waar en wanneer je maar wil. Of je nou een kleine of grote opslag nodig hebt, wij maken voor elk bedrijf een tent op maat.

Opslagruimte

Wanneer je een bedrijf hebt met veel voorraden is er soms net die extra opslagruimte nodig. Dan is onze overkapping ideaal. Deze tent geeft je de mogelijkheid om droog te laden en te lossen. Gaat er ook personeel in deze tent werken? Dan is het ook mogelijk om verwarming te verzorgen. Bij Donselaar kijken we graag met je mee om de juiste opslagtent voor jou neer te zetten.

Winkelpand

Wordt je huidige winkelpand verbouwd of zoek je met spoed extra winkelruimte? Een tenthal is ideaal om in te zetten als tijdelijke winkelruimte. Voor tijdens een kouder seizoen is onze geïsoleerde tenthal de perfecte keuze. Daarnaast kan de tent voorzien worden van een mooie vloer zodat het winkelgevoel niet verloren gaat.

Tenthal kopen of huren

Wil jij een tenthal tijdelijk of semipermanent inzetten? Bij ons kan het allebei! Wanneer je een tent met spoed nodig hebt kan deze vaak zelfs al binnen 24 uur na orderbevestiging geleverd worden. Doordat wij ook maatwerktenten leveren op korte termijn, staat jullie tent binnen no time op de juiste plek.

Kan een tenthal dé oplossing zijn voor jouw probleem? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Heb je vragen over welke tenthal de beste oplossing voor jou is? Neem gerust contact met ons op!


Terug naar overzicht