5 ruimteoplossingen voor bedrijven

7 mei 2024

Elk bedrijf heeft unieke uitdagingen als het gaat om ruimte. Of je nu groeit of efficiënter wilt werken, ruimte is vaak de sleutel tot succes. Het vinden van de juiste ruimte is cruciaal voor het bereiken van je bedrijfsdoelen. Ontdek onze top 5 ruimteoplossingen voor bedrijven.

1. Magazijn en opslag

Naarmate je bedrijf groeit, groeit ook de behoefte aan opslagruimte. Onze opslagtenten en magazijntenten zijn snel op te zetten en gemakkelijk uit te breiden, waardoor je ruimtetekort kan voorkomen. Ze zijn ideaal voor het opvangen van overproductie, het opslaan van extra voorraden en het beschermen van machines tijdens koude en natte maanden. We bieden diverse opties afhankelijk van de gevoeligheid van de goederen die je opslaat. Zoals bijvoorbeeld de ongeïsoleerde tenthallen voor niet-temperatuurgevoelige goederen en de volledig geïsoleerde tenthallen voor zeer temperatuurgevoelige goederen.

2. Tijdelijke kantoorruimte of werkplaats

Een volledig geïsoleerde tenthal is ideaal als tijdelijke kantoorruimtes of extra werkplaatsen. De isolatie zorgt voor effectieve klimaatbeheersing, wat resulteert in een comfortabele werkomgeving. Deze oplossing is perfect voor bedrijven die een representatieve en functionele ruimte nodig hebben voor teams en projecten. Of het nu gaat om extra capaciteit voor een piekperiode, een tijdelijk project of vervangende ruimte tijdens renovaties, onze tenthallen bieden een snelle oplossing afgestemd op jouw behoeften en wensen.

3. Overkapping

Onze industriële overkappingen zijn geschikt voor een diversiteit aan doeleinden. Zo zijn ze ideaal voor bedrijven in de transport- en logistieksector, maar ook voor de agrarische sector, en zelfs voor recreatieve faciliteiten zoals zwembaden, tennisbanen en schaatsbanen. Een overkapping biedt de mogelijkheid om altijd droog te kunnen laden, lossen en werkzaamheden uit te voeren, ongeacht de weersomstandigheden. We maken elke overkapping op maat, van 2,5 meter tot 30 meter breed en de mogelijkheid om in de lengte onbeperkt te verlengen.

4. Semipermanente bedrijfshal

Als je op zoek bent naar een flexibele maar duurzame uitbreiding van je bedrijfsruimte, overweeg dan een semipermanente bedrijfshal zoals de Flexhal. Deze combineert de flexibiliteit van een aluhal met de stevigheid en het uiterlijk van een permanente loods. Met de Flexhal heb je geen fundering nodig en de doorlooptijd voor een vergunningsaanvraag is sneller dan bij permanente bouw, waardoor het een aantrekkelijk alternatief vormt voor permanente bouw. Bovendien kan de hal worden aangepast aan bestaande bouw en zorgen de sandwichpanelen voor volledige isolatie.

5. Showroom en winkelruimte

Een showroom of winkel is essentieel om je potentiële klanten te laten zien wat je verkoopt, maar soms is je huidige ruimte tijdelijk onbruikbaar, te klein of onder renovatie. We begrijpen dat je geen omzet wilt missen op zo’n cruciaal moment. Met een tenthal ben je snel weer operationeel, waardoor je klanten continu toegang behouden tot je assortiment, zonder merkbare vertraging. Een volledig geïsoleerde tenthal zorgt voor een aangenaam klimaat en een optimale winkelervaring.

Bij Donselaar Industrie zijn we experts in het creëren van extra ruimte voor bedrijven. Of het nu voor extra opslag is of als showroom, wij helpen je met snelle en flexibele ruimte die perfect aansluit bij je behoeften. Ben je opzoek naar een passende ruimte? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan om te ontdekken hoe we je bedrijf kunnen helpen groeien.


Terug naar overzicht