Aluhal huren

We vertellen je graag over alle mogelijkheden

Met een tijdelijke Aluhal kan je alle kanten op. Een Aluhal is zowel door het materiaal als door de mogelijkheden qua maatvoering, voor veel verschillende doeleinden in te zetten. En een groot voordeel van een Aluhal is dat we deze altijd op korte termijn op jouw terrein kunnen plaatsen. Dat maakt het, in tegenstelling tot het huren of bouwen van een pand, een zeer snelle oplossing. Ben je benieuwd of een tijdelijke Aluhal ook in jouw situatie een oplossing kan bieden? We vertellen je graag over alle mogelijkheden van de Aluhal!

Contact opnemen

Tijdelijke Bedrijfsruimte 1

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

Ontdek de voordelen van een tijdelijke Aluhal huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Een geïsoleerde of niet-geïsoleerde Aluhal huren?

Kies je voor een tijdelijke Aluhal van Donselaar Structures, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Naast onze overkapping, kan je kiezen voor een ongeïsoleerde, een deels geïsoleerde of een volledig geïsoleerde Aluhal. Waar de niet geïsoleerde tent zeer geschikt is voor het overdekken van bijvoorbeeld een werkplaats, zijn de geïsoleerde tenten geschikt voor het opslaan van goederen of het stallen van voertuigen. Daarnaast zijn er veel andere doeleinden waar onze tenten voor worden ingezet. Denk aan het realiseren van een tijdelijk bedrijfspand of het overdekken van een zwembad of tennisbaan. Onze Aluhallen zijn overal voor in te zetten!

Meer informatie

Een gehuurde aluhal met auto's ervoor

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Inspiratie opdoen voor jouw eigen project

Weet je al precies hoe jouw gehuurde Aluhal eruit moet komen te zien? Of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Onder Projecten vind je een greep uit de verschillende accommodaties die we als Donselaar Structures mochten verzorgen. Bijvoorbeeld het plaatsen van verschillende op- en overslagtenten, maar ook het realiseren van werkplaatsen die beschutting bieden bij slecht weer. Benieuwd hoe een volledig geïsoleerde tent eruit kan zien? De klanten van deze tijdelijke kledingwinkel hadden nauwelijks door dat ze in een tent winkelden! In de afgelopen jaren hebben we al ruim 750 projecten mogen realiseren met onze tijdelijke accommodaties. Met deze ruime ervaring bedenken we ook voor jouw project een passende oplossing.

Een aluhal volledig op maat huren 

Of je nu een aluhal voor een week of voor 10 jaar huurt, we leveren altijd een Aluhal op maat. Aan de hand van jouw wensen realiseren we in onze eigen werkplaats de aluhal die perfect aansluit bij jouw situatie. Qua maatvoering is vrijwel alles mogelijk, jouw tijdelijke Aluhal wordt net zo klein of groot als je wenst. Er zijn daarnaast veel extra opties. Maak bijvoorbeeld gebruik van de mogelijkheid tot verwarming of verlichting in de tent. Ook zorgen we desgewenst voor aanrijdbeveiliging, een schuifdeur of een loopdeur. Een andere mogelijkheid is een elektrische roldeur. Zo creëer je een tijdelijke accommodatie op maat die volledig aansluit bij het gebruiksdoel.

Een tijdelijke of semipermanente Aluhal?

Voor welk tijdsbestek wil je een Aluhal huren? Gaat het om enkele maanden of jaren, of zoek je naar een semipermanente oplossing? Naast het huren van onze tijdelijke Aluhallen, is het ook mogelijk onze aluhallen te kopen of te leasen. Hiermee kunnen we elke ondernemer een oplossing op maat bieden. Je bepaalt zelf hoelang je onze Aluhallen huurt, dit kan ook voor periodes langer dan 10 jaar. In sommige gevallen kan echter het leasen of kopen van een Aluhal een slimmere keuze zijn. Twijfel je tussen huren, leasen of kopen? Onze adviseurs geven je graag een advies op maat!

Een snelle en voordelige oplossing uit voorraad

Ben je op zoek naar een tijdelijke Aluhal, dan heb je deze in de meeste gevallen snel nodig. Doordat er onvoorziene omstandigheden zijn bijvoorbeeld of omdat er snel extra opslagruimte nodig is vanwege een stijgende vraag. Door onze voorraad van ruim 20.000m2 zijn onze accommodaties direct beschikbaar. Kies je voor één van onze standaardproducten, dan kunnen we na goedkeuring van de offerte zelfs al binnen 24 uur jouw accommodatie realiseren! En hoewel maatwerk iets meer tijd vergt, kan je ook daarbij rekenen op een zeer snelle realisatie van jouw tijdelijk gehuurde Aluhal.

Van begin tot eind alleen de beste service

Bij Donselaar Structures nemen we de wensen van onze klanten serieus. We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer volledig ontzorgd wordt. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, hebben we daarom het hele proces in eigen beheer. Van het realiseren van onze accommodaties tot aan het opbouwen op locatie: onze ervaren mensen staan voor jou klaar. Door alles in eigen beheer te houden, kunnen we zowel een snelle afhandeling garanderen, als een hoge kwaliteit. Onze innovatieve producten voldoen keer op keer aan de verwachtingen en hebben al vele ondernemers een perfecte oplossing geboden op het juiste moment.

Altijd een veilige Aluhal

Het gaat er niet alleen om dat een Aluhal past bij jouw wensen, ook de veiligheid is belangrijk. Bij Donselaar Structures speelt veiligheid uiteraard een grote rol. Veiligheid staat centraal in alle factoren van ons werk. Dat begint met de productie van onze tijdelijke accommodaties. Al onze werktenten voldoen aan alle Europese brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Verder hoort er bij elke tent een eigen tentboek, waar alle technische informatie in staat. Een ander aspect van veiligheid is veilig werken. Onze VCA-gecertificeerde medewerkers verzorgen het vervoer en de op- en afbouw van onze tenten. Hierbij wordt op een veilige manier gewerkt en worden de verplichte beschermingsmiddelen gebruikt. Hiermee garanderen we zowel jouw als onze veiligheid.

Een aluhal huren tegen een scherpe prijs

Ben je op zoek naar het huren van een tijdelijke Aluhal voor een scherpe prijs? Ook daarvoor ben je bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Omdat wij zowel productie als plaatsing zelf verzorgen, kunnen we scherpe tarieven hanteren. Op deze manier profiteer je van zeer hoge kwaliteit voor een mooie prijs! Ben je benieuwd naar de investering voor één van onze tijdelijke accommodaties? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via onze website. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat. Speciale wensen of vragen? Neem dan even contact op zodat we je een oplossing op maat kunnen bieden voor jouw situatie!