Wat is een tijdelijke industriehal?

13 juni 2024

Een tijdelijke industriehal is een prefab hal die snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Deze hallen zijn een goed alternatief voor permanente gebouwen en vereisen geen fundering of ander grondwerk. Hierdoor kunnen wij de hal sneller opbouwen dan traditionele gebouwen van baksteen en cement. Bovendien zijn deze hallen gemakkelijk te verplaatsen, uit te breiden, aan te passen of te demonteren. De tijdelijke industriehallen bieden een snelle en flexibele oplossing voor bedrijven die extra opslagruimte, werkruimte of magazijnruimte nodig hebben.

Flexibiliteit van tijdelijke industriehallen

Tijdelijke industriehallen, ook bekend als semipermanente bedrijfshallen, bieden een hoge mate van flexibiliteit en zijn makkelijk te verplaatsen. Dit maakt ze ideaal voor ondernemers die snel moeten inspelen op veranderingen. Veel bedrijven profiteren al van onze tijdelijke en semipermanente industriehallen, die zowel te huur als te koop zijn. Ons team komt bij je langs voor een locatiebezoek en biedt een vrijblijvende offerte aan, zodat je de juiste beslissing kunt nemen voor jouw bedrijf.

Hoelang duurt het om een industriehal op te bouwen?

Een van de grootste voordelen van een tijdelijke industriehal is de korte bouwtijd. Of je nu snel een extra magazijn nodig hebt of op korte termijn meer werkruimte wilt creëren, wij kunnen een standaard industriehal snel uit voorraad leveren en monteren. De bouwtijd is wel afhankelijk van de grootte van de tijdelijke industriehal. Een tenthal van 10 bij 15 meter is bijvoorbeeld in één dag op te bouwen, maar een grote tenthal van bijvoorbeeld 60 meter lang en 20 meter breed zal meerdere dagen in beslag nemen. In de meeste gevallen is een tijdelijke industriehal binnen een week opgebouwd of als het om meerdere industriehallen gaat binnen twee weken.

Wat zijn de voordelen van een tijdelijke industriehal?

Tijdelijke industriële hallen bieden tal van voordelen ten opzichte van permanente gebouwen. Hier zijn een paar van de meest opmerkelijke voordelen:

  • Snelle en eenvoudige installatie: Wij kunnen jouw tijdelijke industriehal binnen een week leveren en opbouwen, met minimale verstoring van je dagelijkse bedrijfsactiviteiten.
  • Flexibele en aanpasbare ontwerpen: Je kunt ervoor kiezen om je tijdelijke hal te huren of te kopen, afhankelijk van je behoeften. Daarnaast kun je je tijdelijke hal aanpassen met opties zoals elektrische roldeuren, verlichting, verwarming en isolatie, zodat je een functionele en comfortabele werkruimte creëert.
  • Kosteneffectieve opslagoplossing: Een tijdelijke industriehal is aanzienlijk goedkoper dan een permanent gebouw, omdat er geen fundering nodig is. Dit maakt ze een kosteneffectieve keuze voor je bedrijf.
  • Eenvoudig te verplaatsen: Tijdelijke industriehallen kunnen gemakkelijk worden verplaatst of gedemonteerd, ideaal voor flexibel gebruik bij seizoenswerk of omvangrijke projecten.
  • Duurzame en langdurige oplossing: Met goed onderhoud kan jouw tijdelijke industriehal jarenlang meegaan. Onze tijdelijke hallen zijn robuust en weerbestendig, en voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1.

Veelzijdigheid van tijdelijke hallen

De toepassingen van tijdelijke hallen zijn eindeloos, van korte tot lange termijn gebruik. Ze bieden een flexibele en praktische oplossing voor ondernemers die een tijdelijke maar betrouwbare ruimte nodig hebben. Isolatie, verlichting en verwarming kunnen worden toegevoegd om aan je behoeften te voldoen, en de gebouwen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd of verplaatst zonder je bedrijfsactiviteiten te verstoren.

Als je meer wilt weten over het installeren van een tijdelijke oplossing voor je bedrijf of als je met een van onze specialisten wil spreken over je specifieke vereisten, neem dan contact met ons op.


Terug naar overzicht