Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Professionele werktent die u kan kopen bij Donselaar

Een werktent te koop van hoge kwaliteit

Bij Donselaar Structures kunt u een werktent kopen die perfect bij uw situatie past! We hebben namelijk een groot aanbod van werktenten die op korte termijn leverbaar zijn. Aan welke eisen moet uw nieuwe werktent voldoen? Hierbij valt te denken aan materiaal wat tegen een stootje kan, een lange levensduur en een zelf te bepalen formaat. Koopt u een werktent bij Donselaar Structures, dan koopt u een tent die aan al deze eisen voldoet. Met de ruime keuzemogelijkheden van onze tenten kunt u precies die tent samenstellen die u op het oog heeft.

De voordelen van een werktent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Uw nieuwe veelzijdige werktent bij Donselaar Structures

Donselaar Structures kunt u een werktent kopen die u zoekt. Bij Donselaar Structures is vrijwel elke tent die wij verkopen uniek. Want iedereen heeft weer andere wensen voor de tent(en) die zij kopen. Alleen een overkapping, een volledig geïsoleerde werktent of iets wat net er tussenin zit? We helpen u graag met het samenstellen van een werktent die voldoet aan al uw wensen. Doordat wij zelf al onze tenten produceren, maken we precies die werktent die u nodig heeft voor uw bedrijf. Zo kan er in weer en wind worden doorgewerkt en loopt het werk geen vertraging op.

 

Bekijk onze modellen
Unieke Werktent Te Koop 2

Een werktent kopen van enkele vierkante tot honderden meters

Welk formaat tent wilt u kopen voor uw bedrijf? Bij Donselaar Structures hebben we die werktent te koop die past bij uw wensen. U bepaalt namelijk zelf de afmetingen van uw nieuwe tent. Zowel de hoogte, lengte als breedte worden door u gekozen. Onze tenten kunnen namelijk tot wel 40 meter breed gemaakt worden. In de lengte zijn de tenten per 5 meter onbeperkt te verlengen. Daardoor kunnen onze tenten enorme oppervlakken overdekken. Wilt u dus een kleine werktent kopen of heeft u juist een zeer grote tent nodig? We maken uw tent graag op maat.

Unieke Werktent Te Koop 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Een volledig geïsoleerde werktent kopen?

Niet alleen qua maatvoering, ook qua materialen hebben wij de werktent die u nodig heeft. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een overkapping om droog onder te laden en lossen. Een werktent kopen voor het opslaan van temperatuurongevoelige goederen? Dan is onze ongeïsoleerde tent uitstekend geschikt voor uw bedrijf. Daarnaast hebben we ook deels en volledig geïsoleerde werktenten te koop. Parkeer hierin uw voertuigen of machines of gebruik de tent voor opslag van licht temperatuurgevoelige producten. En natuurlijk zijn de tenten ook geschikt om in te werken. Voor elk gebruiksdoel hebben we bij Donselaar Structures een geschikte werktent te koop.

Unieke Werktent Te Koop 4

De beste service bij het kopen van uw werktent

Niet alleen de kwaliteit van de tenten, ook de service speelt een rol als u een werktent koopt. Bij Donselaar Structures denken we graag met u mee en bieden we altijd de beste service. Komt u er niet helemaal uit en wilt u persoonlijk advies? Ons team denkt graag mee over de beste oplossing voor uw bedrijf. Liever een werktent huren of leasen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Is de keuze gemaakt en de tent gereed? Dan nemen we u zowel het vervoer als de opbouw uit handen. Zo heeft u nergens omkijken naar.

 

Vraag hier uw offerte op maat aan
Unieke Werktent Te Koop 5

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric