Volledig naar wens
Binnen een week geregeld
Veiligheid gegarandeerd

Een tijdelijke of semipermanente overkapping huren voor uw bedrijf

Wilt u een overkapping huren om een droge werkplek te creëren op uw bedrijfsterrein? Dan vindt u bij Donselaar Structures zeker de perfecte oplossing. Met onze tenten kunnen wij namelijk precies de overkapping realiseren die u voor ogen heeft. Van een heel kleine tot heel grote overkapping, het is voor ons geen enkel probleem. Wij maken graag de overkapping die u voor ogen heeft. Daarbij heeft u keuze uit een breedte tot 40 meter en een hoogte tot wel 6 meter, waardoor er veel mogelijk is. Een op maat gemaakte overkapping huren bij Donselaar Structures voldoet aan al uw wensen!

De voordelen van het huren van een overkapping bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Overkapping op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een overkapping huren voor de periode die u bepaalt


Bij Donselaar Structures bepaalt u zelf de tijdsduur voor het huren van de overkapping. Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing van enkele maanden of gaat het om een periode van meerdere jaren? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. En niet alleen een overkapping huren is mogelijk, maar ook het kopen of leasen van een overkapping of tent behoort tot de opties. Heeft u dus niet tijdelijk een overkapping of tent nodig, maar (semi)permanent, overweeg dan de optie tot koop of lease. U kunt uiteraard altijd bij ons terecht voor advies over deze keuze.

Onze producten

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Een tent of overkapping huren die voldoet aan alle veiligheidseisen


In elk professioneel bedrijf staat veilig werken voorop. Ook bij Donselaar Structures vinden we veiligheid belangrijk. Daarom zorgen we er bijvoorbeeld voor dat al onze montagemedewerkers de juiste certificaten hebben en de verplichte beschermingsmiddelen hanteren. Maar ook de kwaliteit van onze tenten speelt hierbij een rol. We maken onze tenten zelf en gebruiken hierbij alleen maar materialen van hoge kwaliteit. Uiteraard voldoen onze tenten allemaal aan de gestelde brand- en veiligheidseisen. Voor de verhuur van veilige overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontdek alle mogelijkheden van onze tenten

Naast de overkappingen vindt u bij ons nog veel meer mogelijkheden voor uw bedrijf. Want soms is er meer nodig dan alleen een overkapping. Een volledig geïsoleerde tent bijvoorbeeld, als opslagplaats voor licht temperatuurgevoelige producten. Of een werkplaats waar uw personeel beschut kan werken. Zowel voor tenten met isolatie als tenten zonder isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn deze tenten eveneens volledig op maat te maken. Dus of u nu een kleine werkplaats nodig heeft of een grote hal, we leveren een tent die voldoet aan al uw wensen.

Opslaghal Voordelen 6

Doe inspiratie op voor uw bedrijf


Bij Donselaar Structures hebben we al tientallen ondernemers uit de brand geholpen met een overkapping of tent. Bij onze projecten kunt u hier diverse voorbeelden van vinden. Zo ziet u daar de enorme oppervlaktes die onze overkappingen kunnen overdekken om een droge laad- en losplaats te creëren. Maar ook het realiseren van een al dan niet tijdelijke werkplek behoort tot de opties. Door de vele mogelijkheden qua formaat kan een tent bijvoorbeeld ook dienen als magazijn, waarbij moeiteloos een heftruck in en uit kan rijden. Daarnaast bieden onze tenten uitkomst in heel andere sectoren, zoals het overdekken van een zwembad of tennisbaan. Met welk project kunnen wij u helpen met onze tenten?

Overkapping Remkes Slachterij

Een offerte op maat voor een overkapping op maat


Bij een overkapping huren op maat, hoort natuurlijk ook een offerte op maat. Bij Donselaar Structures leveren we hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en dit zult u zeker terugzien in onze offertes. Bent u geïnteresseerd in het huren van een overkapping voor uw bedrijf? Of kunnen wij u met één van onze andere bedrijfsoplossingen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het vinden van de geschikte oplossing voor uw bedrijf. Laat u ook verrassen door onze oplossingen van hoge kwaliteit!

Offerte aanvragen

Neem direct contact op