Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een veelzijdige aluminium tent kopen

Een aluminium tent kopen is een beslissing die steeds meer ondernemers maken. De mogelijkheden met deze tent zijn namelijk eindeloos! Een extra opslagruimte, een winkelpand of een geïsoleerde werkplaats, bij Donselaar Structures voldoet jouw aluminium tent volledig aan jouw wensen. We helpen je dan ook graag met het vormgeven van je wensen en verzorgen vervolgens de realisatie. Doordat we het volledige proces van begin tot eind in eigen hand hebben, kunnen we je een tent van de hoogste kwaliteit garanderen.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een aluhal kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een aluminium tent kopen van de hoogste kwaliteit

Het aanschaffen van een aluminium tent is een investering waar je vooraf goed over nadenkt. De kwaliteit van de tent is dan ook een belangrijke factor. Je wilt immers niet dat een tent binnen enkele jaren al niet meer te gebruiken is. Koop je een aluminium tent van Donselaar Structures, dan koop je kwaliteit. Een zeer sterke constructie, de beste materialen en een vakkundige opbouw. Met onze tenten realiseer je extra ruimte voor jouw bedrijf waar je jarenlang profijt van hebt. Door de vele verschillende mogelijkheden zijn onze aluminium tenten overal voor in te zetten. Door gebruik te maken van onze opties zoals verschillende deuren, het plaatsen van ramen, verlichting of aanrijdbeveiliging, maak je jouw tent helemaal naar wens.

Aluminium Tent Bas van Zessen

Van winkelpand tot werkplaats

Bij een aluminium tent denk je niet snel aan een sfeervol winkelpand. Maar dat is precies wat je met onze tenten wél kan realiseren. Bekijk bijvoorbeeld het tijdelijke winkelpand van Bas van Zessen. Na een brand stond er binnen een week een volledig nieuw pand waar bezoekers naar hartenlust konden winkelen. De reactie van de bezoekers? Zij hebben geeneens door dat ze in een tent staan. Naast een geïsoleerd winkelpand hebben onze tenten natuurlijk tal van andere mogelijkheden. Het overdekken van een zwembad, een werkplaats waar beschut gewerkt kan worden of een extra groot magazijn, we kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Aluminium tent Donselaar Structures

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Wanneer het huren van een aluminium tent voordeliger is

Gezien de lange levensduur van onze tenten, is een aluminium tent kopen een uitstekende investering. Maar soms is er maar voor korte termijn een tent nodig of is het financieel gezien niet haalbaar deze permanente investering te doen. In dat geval kan je gebruik maken van ons huurconcept. Het huren van een tent kan wanneer en zolang als jij dat wilt. We kunnen de tent al binnen een week na goedkeuring van de offerte komen opbouwen! Je bepaalt zelf hoelang je een tent huurt en kunt de huurperiode altijd tussentijds kunt verlengen. Dat maakt het huren van een aluminium tent bij Donselaar Structures een zeer flexibele oplossing!

van Zessen Aluminium Tent

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het kopen van een aluminium tent

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen met onze aluminium tenten? Neem een kijkje bij de verschillende tenten op onze website. Heb je speciale wensen omtrent jouw nieuwe aluminium tent? Of wil je met ons overleggen over het huren, leasen of kopen van één van onze tenten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten gaan graag met je in gesprek en voorzien je van een advies op maat. Welke functie(s) gaan onze aluminium tenten in jouw bedrijf vervullen?

Aluminium Tent Kopen

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric