Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Doorwerktent Huren 1

Doorwerktent huren

Een doorwerktent huren is de ideale oplossing als de omstandigheden tegen zitten en u op korte termijn een oplossing nodig hebt. Zo kunt u doorwerken aan een project ondanks slechte weersomstandigheden en wordt de deadline alsnog behaald. Ook bij bijvoorbeeld buitenschilderwerkzaamheden kan het raadzaam zijn te kiezen voor een doorwerktent. Zo weet u zeker dat uw werkzaamheden niet in het water vallen. Bij Donselaar Structures hebben we ruime ervaring met het snel en veilig regelen van een doorwerktent en andere bedrijfsoplossingen. We hebben in de afgelopen jaren al veel ondernemers kunnen helpen met een geschikte tent voor hun bedrijf.

De voordelen van een doorwerktent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Die doorwerktent huren die past bij uw doeleinden

Een doorwerktent is geschikt voor veel verschillende soorten projecten. En voor elk project kan een andere tent weer handig zijn. Daarom leveren wij vier standaard tenten. Maar omdat wij zelf al onze tenten produceren, kunnen we ook een tent volledig naar uw wensen maken. Zo kunt u een tent bijvoorbeeld ook gebruiken als opslag of showroom. Heeft u alleen een overkapping nodig, dan is onze T1 de overkapping die u nodig heeft. Daarnaast kunt u kiezen voor een niet geïsoleerde tent tot een volledig geïsoleerde tent. Verwarming nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo hoeven uw medewerkers of klanten niet in de kou te zitten.

Doorwerktent Huren 2

Perfect aangepast aan uw wensen

Elke situatie is uniek en wij denken graag met u mee voor de optimale oplossing. Een doorwerktent kan tussen de 3 en 40 meter breed zijn. Daarbij kan de lengte onbeperkt verlengt worden met 5 meter. Ook de zijhoogte is variabel, tussen de 1 en 6 meter. Hierdoor stelt u exact de doorwerktent samen die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Ook heeft u opties als een systeemvloer, verlichting, aanrijdbeveiliging en verwarming. In onze geïsoleerde tenten kunnen wij desgewenst ook roldeuren of overheaddeuren plaatsen. Dit maakt onze tenten zeer veelzijdig waardoor ze ook geschikt zijn als opslag, showroom of voor ander gebruik.

Bekijk onze producten
Doorwerktent Huren 3

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Een snelle levering zodat er geen tijd verloren gaat

Vaak heeft u te maken met deadlines of leveringen, waardoor het werk niet stil mag komen te liggen. Als geen ander begrijpen wij de dynamiek van uw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat uw doorwerktent zo snel mogelijk wordt geleverd. Na een aanvraag sturen we u zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Vaak kunnen we de tent al binnen een week na de orderbevestiging bij u op locatie plaatsen. Zo kunt u de werkzaamheden snel hervatten en gaat er geen omzet verloren.

Doorwerktent Huren 4

Ervaar het gemak van goede dienstverlening

Doet u graag zaken met een bedrijf waarbij de dienstverlening hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Laat ons weten wat uw uitdaging is en wij regelen samen met u een tent op maat voor uw bedrijf. Ons gecertificeerde personeel regelt vervolgens het transport en de montage, zodat u hier geen enkel omkijken naar heeft. Neem contact met ons op of vraag via de website gemakkelijk een offerte aan, zodat we ook uw doorwerktent of andere bedrijfsoplossing kunnen verzorgen. Liever een doorwerktent kopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Donselaar Structures.

Vraag nu een offerte aan
Doorwerktent Huren 5

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco