Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Huur snel en gemakkelijk een Corona test tent op maat

Een Corona test tent huren? Via Donselaar Structures is het zo geregeld! Dankzij onze jarenlange ervaring en grote capaciteit weten we voor elke vraag een snelle oplossing te realiseren. Daarbij zorgen we natuurlijk voor een oplossing op maat. Bij een Corona test tent is het in geval van een teststraat bijvoorbeeld wenselijk een tent te hebben waar auto’s doorheen kunnen rijden. Geen enkel probleem met onze tenten! Jullie hebben keuze uit verschillende typen deuren, tenten van verschillende hoogtes en ook de breedte is aan te passen.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een Corona test tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Het voordeel van een Corona test tent

Het inzetten van een tent als testplaats heeft diverse voordelen. Bijvoorbeeld dat onze tenten op vrijwel elke ondergrond geplaatst kunnen worden, zodat tal van locaties geschikt zijn om als testlocatie te dienen. Daarbij maken we een tent zowel in de lengte, breedte als hoogte volledig op maat. Een lege hal vinden die groot genoeg is kan een uitdaging vormen. Een op maat gemaakte tent is echter snel en voordelig te regelen, waardoor tijd en geld geen belemmering meer vormen. Dit alles maakt een Corona test tent een snelle, praktische en voordelige oplossing.

Corona Test Tent

Professionele opbouw van onze tenten

Bij Donselaar Structures nemen we onze klanten graag zoveel mogelijk werk uit handen. We denken actief mee over een geschikte tent, is bijvoorbeeld een tent zonder of met (gedeeltelijke) isolatie het meest geschikt? Naast een advies op maat verzorgen we ook het transport en de opbouw van de tent(en). Ons ervaren team zorgt voor een snelle en veilige opbouw van de tent, waardoor deze direct in gebruik genomen kan worden. Omdat we zowel productie, vervoer als opbouw in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen én de hoogste kwaliteit in onze service garanderen.

Corona Test Tent

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Altijd een hoogwaardige en veilige tent

Veiligheid is een belangrijk onderwerp in de tentenwereld. Huur je een tent bij Donselaar Structures, dan weet je zeker dat je een tent huurt die voldoet aan alle eisen rondom veiligheid. Onze tenten voldoen namelijk niet alleen aan de geldende Europese brand- en veiligheidseisen, ze zijn ook goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Daarnaast heeft elke tent een eigen tentboek, waarin de constructieberekeningen en andere technische informatie staat. Deze tentboeken zijn samengesteld conform NEN 8020-41. Ook de scholing van ons personeel vinden we belangrijk. De montagemedewerkers zijn alle VCA-gecertificeerd en werken volgens alle veiligheidsmaatregelen.

Corona Test Tent

Wij verzorgen een snelle levering van jouw tent(en)

We begrijpen als geen ander dat jullie graag snel willen beschikken over jullie Corona test tent. Daarom helpen we graag met een snelle levering. Doordat we vanuit onze ruime voorraad leveren, is het vaak mogelijk al binnen een week na de orderbevestiging de tent op locatie te hebben. Met spoed een tent nodig, informeer dan vandaag nog even naar de mogelijkheden. Willen jullie toch langer dan gedacht gebruik maken van de testlocatie? Geen probleem. Het is namelijk altijd mogelijk de huurperiode te verlengen. Maak net zolang als nodig is gebruik van onze veelzijdige tenten. Meer weten? Vraag een offerte op maat aan en ontvang op korte termijn een gedetailleerde offerte.

Corona Test Tent

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric