Professionele werktent huren Woudenberg

Een warehouse tent kopen voor jouw bedrijf

Een geschikte warehouse tent kopen voor jouw bedrijf? Bij Donselaar Structures zorgen we ervoor dat jouw warehouse aan al je wensen voldoet. Voor zowel een opslag van tienduizenden vierkante meters als een opslag van enkele vierkante meters ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken een tent die past bij jouw wensen en uiteraard van zeer hoge kwaliteit is. Zo kan je jouw goederen veilig opslaan. Donselaar Structures is dé partij voor het regelen van een snelle en toegankelijke oplossing voor jouw opslagprobleem.

De voordelen van een warehouse tent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een warehouse tent kopen op korte termijn

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom een ondernemer op korte termijn een opslag nodig heeft. Een piek waarin de vraag exponentieel toeneemt, structurele uitbreiding van het bedrijf of een vervangende oplossing bij calamiteiten, zoals een brand. Door onze ruime voorraad kunnen we jouw warehouse tent altijd op korte termijn leveren, vaak al binnen een week na goedkeuring van de offerte. Heb je op korte termijn een tijdelijke of semipermanente accommodatie nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Warehouse Tent Kopen

Wat voor warehouse tent wil jij graag kopen?

Elke warehouse tent moet aan andere eisen voldoen, afhankelijk van wat erin opgeslagen zal worden. Is er een tent nodig voor het beschermen van machines, dan is een tent die beschermt tegen regen en wind vaak voldoende. Is het ook belangrijk dat er geen condenswater aan de binnenkant van de tent zit, dan is onze deels geïsoleerde tent een slimme keuze. Daarnaast hebben we een tent voor het opslaan van licht temperatuurgevoelige producten. In onze volledig geïsoleerde tent is het zelfs mogelijk verwarming te realiseren. Zo ontstaat er een behagelijke temperatuur in de tent, wat de gebruiksmogelijkheden zeer groot maakt.

Professionele werktent huren Woudenberg

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Accommodaties van de hoogste kwaliteit bij Donselaar Structures

De kwaliteit van een tent is belangrijk, ongeacht het precieze gebruiksdoel. Daarom leveren we bij Donselaar Structures keer op keer tenten van de allerhoogste kwaliteit. Of het nu gaat om alleen een overkapping, een ongeïsoleerde tent of juist een volledig geïsoleerde tent. We gebruiken de beste materialen en de tenten hebben zeer stevige constructies. Bij elke tent leveren we een Tentboek conform de NEN 8020-40. Onze montagemedewerkers hebben alle benodigde certificaten en volgen regelmatig bijscholingen. Tijdens het werk werken zij volgens alle veiligheidsvoorschriften. Zo garanderen we zowel jouw als onze veiligheid.

Een betrouwbare partner met veel ervaring

In de afgelopen jaren hebben we al voor honderden ondernemers een tijdelijke of semipermanente bedrijfsoplossing mogen verzorgen. Door onze ruime ervaring in tal van verschillende situaties kunnen we ook in jouw bedrijf advies geven over een passende oplossing. Vind je het fijn als we langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van een warehouse tent? Laat het aan ons weten en we plannen een bezoek in. Ook voor advies met betrekking tot de juiste tent voor jouw wensen helpen we je uiteraard graag. Weet je al precies welke tent en welke maat past? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Warehouse Tent Kopen

Neem direct contact op