Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Werktent

Het liefst werkt u in een ruimte die bij u past en tegelijkertijd veilig is. Maar wat als daar brand uitbreekt? En wat als u een capaciteitstekort heeft? Dan plaatst u een tijdelijke werkplaats. Met onze tenten bent u ervan verzekerd dat u snel een oplossing heeft. En ook nog een oplossing die aan uw wensen voldoet. Een werktent met ramen en deuren, die bestand is tegen weer en wind? Of juist liever een eenvoudige tent, die na twee weken weer weg mag? Alles is mogelijk

Een werktent die aansluit bij uw wensen

Iedere ondernemer heeft andere behoeftes qua werkplaats. Bij Donselaar Structures komen we aan ieders wensen tegemoet: wij maken uw werktenten namelijk volledig op maat. Uw tent wordt deskundig gemonteerd op uw eigen bedrijfsterrein door onze gecertificeerde medewerkers. Zo gaat er geen tijd verloren en kunnen we u de beste service en hoogste kwaliteit garanderen. Maak ook kennis met onze veelzijdige bedrijfsoplossingen en vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw oplossing op maat.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij vier standaard tenten in ons assortiment. Wilt u alleen een overkapping laten plaatsen of gaat uw voorkeur juist uit naar een volledig geïsoleerde werktent? Tussen onze tenten zit ongetwijfeld de tent die past bij uw doeleinden. Uiteraard is er nog veel maatwerk mogelijk als u eenmaal een keuze heeft gemaakt. Zo bepaalt u zelf wat voor afmetingen de tent heeft. Zowel de hoogte, breedte als lengte zijn variabel.

  • Kwalitatieve en veilige tenten
  • Op maat gemaakt
  • Supersnelle levering
  • Alles in eigen beheer
  • Ontzorging van begin tot eind
Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie