Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Opslagtenten te huren

Opslagtenten kopen? Donselaar Structures!

Een opslagtent kopen is geen aankoop die u wekelijks doet. Daarom is het belangrijk om goede begeleiding te hebben bij het kopen van uw nieuwe opslagtent. Welke tent past het beste bij uw bedrijf? Een opslagtent die volledig geïsoleerd is of is het voor uw goederen helemaal niet nodig om een geïsoleerde opslagtent te hebben? Bij Donselaar Structures hebben we ruime ervaring met het adviseren van bedrijven bij het kopen van een opslagtent. Met de vele opties van de opslagtenten die wij verkopen, is er altijd een passende tent voor uw bedrijf. Een tent is sneller, makkelijker en goedkoper dan het bijbouwen van een extra gebouw.

De voordelen van een opslagtent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Voor welk doeleinde wilt u een opslagtent kopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u op zoek bent naar een opslagtent. Wellicht heeft u al een magazijn, maar is er uitbreiding nodig omdat het bedrijf hard groeit. Of het gaat juist om een opslagtent voor uw nieuwe bedrijf. Een andere toepassing van een opslagtent is het veilig stallen van uw voertuigen en machines. Onze tenten zijn ook geschikt als (tijdelijke) werkplaats. Afhankelijk van het gebruiksdoel van uw opslagtent, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wordt een tent als werkplaats gebruikt, is het bijvoorbeeld mogelijk om verwarming te verzorgen.

Bekijk onze modellen
Opslagtent Kopen 2

Een opslagtent te koop van hoge kwaliteit

Eén ding is zeker als u een opslagtent koopt, u bent op zoek naar een tent van hoge kwaliteit. Bij Donselaar Structures begrijpen we dit als geen ander. Om een hoge kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, houden we dan ook de volledige productie in eigen hand. Voor de productie van onze tenten gebruiken we de beste materialen. Hierdoor zijn onze tenten extra stevig en bestand tegen diverse weersomstandigheden. En een extra voordeel hiervan is dat we snel schakelen en korte levertijden kunnen hanteren op onze tenten. Wilt u dus op korte termijn een opslagtent? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Opslagtent Kopen 3

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

Koop de opslagtent die de beschikbare ruimte optimaal benut

Heeft u extra opslag ruimte nodig? Dan is een tent een slim alternatief voor het bouwen van een nieuw pand. Bij het bouwen van een nieuw pand komt veel regelgeving kijken, maar ook kost het tijd en geld. Zaken waar u bij het kopen van een tent juist op bespaart! Een tent is niet alleen goedkoper dan een fysiek pand, maar ook sneller te realiseren. In noodsituaties kunnen onze tenten zelfs binnen een week al op uw locatie staan! Uiteraard levert u hierbij nooit in op kwaliteit van de accommodatie.

Een andere voorwaarde is dat een tent wel moet passen op de daarvoor bestemde ruimte. Met onze tenten hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. We produceren uw tent namelijk in de door u gewenste maten. Qua breedte heeft u de keuze tussen een tent van 3 tot wel 40 meter breed. En doordat onze tenten in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen zijn, creëert u precies de tent die u nodig heeft. Heeft u dus veel ruimte beschikbaar voor uw nieuwe opslagtent of wilt u juist een kleine opslagtent kopen? We vinden zeker geschikte afmetingen voor uw opslagtent.

Opslagtent Kopen 4

Kies ook voor de beste service bij het kopen van uw opslagtent

Bij het verkopen van onze tenten bieden we u graag de beste service. Van het meedenken over een geschikte tent tot het volledig verzorgen van het transport en de bouw. Twijfelt u of uw locatie geschikt is voor een tent? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Of bent u benieuwd hoe snel we een tent bij u op locatie kunnen leveren? Dit is vaak al binnen één week na de orderbevestiging. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van een tent uw bedrijf!

Opslagtent Kopen 5

Zowel verhuur als verkoop van opslag tenten

Naast de verkoop van onze opslagtenten, bent u bij ons ook aan het juiste adres om een opslagtent te huren. Zo bieden we u graag een flexibele oplossing die past bij uw bedrijf. Onze tenten zijn te huur voor een korte periode, maar ook voor een periode tot 15 jaar. Wilt u permanent de beschikking hebben over één van onze opslag tenten? Dan is lease of koop een slimme optie. Leasen is een fijne manier om de investering te spreiden over een langere periode. Zo kunnen we iedere klant een oplossing op maat bieden. Wanneer vraagt u uw vrijblijvende offerte aan?

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Met onze opslag tenten verkoop kunnen we diverse soorten opslag produceren. Want natuurlijk is niet iedere opslag hetzelfde. Van een opslag voor al uw voertuigen tot een geschikte opslag voor etenswaren, bij Donselaar Structures zijn we van alle markten thuis. Dit komt onder andere doordat we tenten leveren die een verschillende mate van isolatie hebben. We hebben vier standaard tenten, die helemaal aan uw wensen kunnen worden aangepast. Deze vier tenten zijn allemaal op een andere manier opgebouwd, waardoor één van deze tenten zeker bij uw doelen aansluit.

Ik heb een vraag over de opslagtenten

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric